kan inte andas längre..



Ligger i sängen och håller på med mitt Teknik arbete, jag är snart färdig då är det bara att skicka det äntligen! :)
Jag fick också så sjukt svårt att andas, kom och tänka på att jag ska till tandläkaren nästa vecka och fixa 2 tänder för första gången i hela mitt liv ska jag borra i ena tanden! Jag är så jävla nervös, och sen sitter Hanadi och skrämmer upp mig hur dom skär när dom ska sätta in p-staven så jag ser inte fram emot något av det så mycket.. Jag försöker ta tre djupa andetag nu men funkar inte så bra, hela hjärtat stannade tusen tack HANADI!
Måste fortsätta med tekniken nu, later!

It's funny how boys always running after bitches, when they forget that they have an angel.


Dag 21 – Det jag älskar.



Finns mycket jag älskar. Jag älskar mina underbara vänner, min familj och resten av min släkt.. 
När jag tänker efter vet jag inte redigt vad jag älskar, vissa saker älskar man men tänker inte på det. Jag älskar en speciell person. Och det tar inte 1 dag att älska någon/något. Man får ge allting tid!

sann romans


Pommestallrik med Emelie efter skolan

Jag ligger i min säng just nu ska snart gå mot köket och äta, men orkar inte nu är helt slut somnade inte förens klockan 3 igår natt..
Efter skolan stack jag ner till stan med Emelie fick med mig ett nytt leppsyl och ögonbrynspenna, sen gick vi till Mc och köpte varsinn läsk innan vi gick mot kyrkan. Vi kollade på film idag bara hela tiden.. Jag ska försöka ta reda på vad den hette, riktigt hemsk var den. Helt sjukt hur barn kan ha det i andra länder..

du har så mycket kvar och ge min vän, låt ingen dra dig ner..


Lite smått gammal bild, ska knäppa nya snart

Jag har spanska nu, dagen har rullat på bra vi hade boxning på idrotten innan love it så det var skit roligt!
Brandlarmet gick nyss, för vår fritidsgård hade råkat bränna en bulle.. Helt mobbat allvarligt så vi stod ute nyss & det är skit kallt. Slutar om inte så jätte länge så då blir det Subway med Emelie och vi ska kolla på film hela konfan idag, dom samlar in mobilerna.. Men men jag överlever väl, i hope.
Vi hörs senare ikväll, när jag är hemma!

30e november 2011


Gammal bild sen förra året typ

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen och har fixat mig nu, skit ful idag.. Och hur trött som helst, så får tvinga iväg mig till skolan.
Går inte så länge idag bara till 20 över 2 så det är skönt!
Efter skolan drar jag och Emelie ner till stan för att kolla i lite affärer innan vi ska på Konfa, har inte varit där på 4 gånger så känns faktiskt pinsamt att komma men men..
Nu ska jag fixa det sista innan Melina kommer, vi hörs senare!

Dag 20 – Den här månaden...

Har varit helt upp och ner, den började hur bra som helst med världens bästa. Men nu vet jag inte längre faktiskt, just nu går den bara neråt enda sen mitt utegångsförbud..
Men hoppas allt ordnar sig snart igen, känns lite jobbigt för tillfället..

svarar på 2 komentarer


Fick detta nyss, jag klagar inte!

Tänkte svara på två komentarer jag fått..
Postat av:

Har du blivit tagen av Polisen!? ..
Svar:
Ja, jag har blivit tagen en gång faktiskt

 

Och angående mitt mobilskal, jag köpte det på affären New Yorker finns typ i alla lite större städer!

 

 


en sista tår föll innan han la sig på spåret..


För en liten stund sen!

Jag kom nyss upp ur badet, riktigt härligt att bada har inte gjort det på ett tag för det tar för lång tid så oftast duschen som gäller för mig!
Jag slutade skolan tjugo i 4 och då gick Melina och jag hem tillsammans sen direkt när jag kom hem hann jag bara byta om för sen åkte vi till Visslanda och åt hos Joels föräldrar, dom gav oss lite grejer med. Visar senare!
Nu ligger jag i min säng och ska plugga lite på min Teknik som måste skickas in idag och jag skrev allting fel så.. Måste göra om allt känns ju lite sådär faktiskt.

på fredag avslutar jag frågestunden!

Jag har bestämt mig att jag svarar på era frågor från frågestunden på fredag kväll, och jag tänkte svara i ett videoinlägg för det blir nog roligare!
Så ni har veckan ut ifall ni vill ställa några sista frågor..
Tryck här för att komma till frågestunden

29e november 2011


Tog en liten snabb cambild nyss

Jag sitter i skolan nu och har Spanska, somnade inte igår förrens klockan 4 och vaknade vid halv 8. Vid 3 inatt gick jag upp bäddade om sängen, städade hela mitt rum. 
Sen la jag mig igen och somnade efter en stund, jag ska göra ett videoinlägg senare och då ska jag svara på 2 komentarer också för orkar inte göra ett helt inlägg för två frågor.. Glöm inte min frågestund också!
Tycker ni jag ska svara på frågestunden i videoinlägg eller vanligt?

sleeping


Haha, men söt.. Förra året typ eller valborg!

Okej, jag somnade klockan fyra typ ungefär när jag kom  hem från skolan & sov till 9.
Nu har jag ätit lite och ska stänga av datorn för att sedan sova igen så vaknar jag imorgon hur pigg som helst! Tror jag behövde detta, dödstrött så vi hörs imorgon istället!
Godnatt mina fina

systemkamera


Canon vs Nikon ?
Jag önskar mig bara pengar i julklapp så jag kan spara ihop till en systemkamera, men har svårt att bestämma mig vilken som är bäst.. Så det skulle vara väldigt gulligt om ni hjälpte mig!
CANON ELLER NIKON ?!

Dag 19 – Detta ångrar jag mest.


Tog en bild ifrån google

Jag kan faktiskt säga att jag ångrar inget i mitt liv, när man är i vissa situationer kan man ju ångra "varför gjorde jag såhär?" men nu i efterhand tycker jag allt är bra, man lär sig av sina misstag & vill antagligen aldrig göra samma igen. Vill helst inte säga vad jag ångrar isåfall.. Men kolla på bilden så förstår ni nog!

photoshop redigering - gammal bild


Haha....
Ja, detta är vad jag har lärt mig att göra i photoshop än så länge.. ?
Någon som vet hur man gör, det är fan för komplicerat.. Men, nu vet jag iallafall hur man klipper ut och klistrar in alltid något haha!

28e november 2011


Tagen för 2 minuter sen, godis..

Godmorgon!
Jag sitter i köket och äter frukost nu, var bara tvungen att äta lite godis innan också haha..
Jag börjar om en timme typ, ska bara klä på mig och packa ner gympa kläder för jag får inte missa någon idrottslektion nu!
Jag slutar tjugo i fyra, så vi hörs efter det. Och det blir alltid bättre uppdatering på helgerna speciellt nu när jag har utegångsförbud, men ska försöka lära mig lite hur man gör i photoshop idag sjukt komplicerat för en trög människa som jag..
Vi hörs senare, puss

adobe photoshop CS5.1 extended version


Bild sen tidigare idag, lite mycket mobil bilder men kameran är urladdad!

Jag har precis duschat, så nu ska jag städa klart i mitt rum en snabbis fixa lite små skit tills imorgon och sedan plugga & sova. Min morbror fixade photo shop till mig innan med, nu saknas bara en bra kamera & att jag lär mig förstå.. Riktigt komplicerat så får kolla lite guid på youtube tills jag lär mig.
Iallafall vi hörs imorgon, om jag fortfarande lever efter natten för just nu känns det som allt ska blåsa iväg.. Värsta stormen, hellre lite fin vit snö än detta oväder vill knappt gå till skolan imorgon..
Godnatt!

storm


Jag tidigare idag, dålig kvalle

Jag ligger i min säng just nu med ansiktsmask och dunkar musik, min familj är i stan på  Julskyltning skulle inte förvåna mig om dom aldrig kommer hem igen. Det är storm, och jag tycker Berit överdriver lite för jag vill ut egentligen men vågar inte nu haha..
Och då får man göra det bästa utav situationen, ska sätta olivolja i håret senare också har hört att det är bra för håret? Vi får väl se haha..
Riktigt skönt att jag gjorde min läxa igår så jag slipper idag, så nu ska jag softa hela kvällen och tagga inför skolan imorgon börjar 9 och slutar tjugo i 4.. Förra veckan var mycket skönare, men men..
Skriver senare!

Dag 18 – Min favoritdag.

Jag älskar dig mamma ♥

Jag vet faktiskt inte min favorit dag, haha..
Iallafall bestämde mig att inte dra ner på julskyltningen för det är storm här, jag och Amanda ligger i sängen vi får gäster om en kvart och vi tänkte dra mot Coop och köpa godis men man vill ju nästan inte gå ut..
Jag skriver senare, måste fixa lite nu innan gästerna kommer!

27e november 2011


Gullig bild sen igår med Amanda haha..

Vi vaknade nyss, och egentligen skulle vi gått upp vid klockan 8 för att gå till kyrkan & va där klockan 10. Men det gick ju lite sådär faktiskt, men jag får gå till kyrkan imorgon istället så det ordnar sig. Detta med konfirmation aså det är faktiskt riktigt jobbigt..
Amanda har tydligen somnat igen, och jag ska spela Temple Run en stund innan jag väcker henne så vi kan gå upp och äta frukost.
1 advent idag också, och vädret är hur fult som helst här.. Man kan tro man ska blåsa bort, go Växjö..!
Haha, vi hörs lite senare!

someone like you


En bild tagen med Amanda nyss!

Just nu ligger vi i sängen & spelar Temple Run helt beroende är jag av det spelet..
Vi ska lägga oss om en stund & kolla på film, imorgon ska vi upp i hyffsad tid för vi måste till kyrkan vid 10 hur tidigt som helst?!
Senare ska jag på julskylltningen med Hanadi, saknas bara lite snö nu..
Men som jag har hört blir det ingen snö denna vintern, är det sant?
Vi hörs imorgon! Take care allihopa ♥
OCH FÖRFAN GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!

mr. perfect


För gulliga!

nytt iphone skal


Nytt mobil skal!

Jag har precis fixat mig och Amanda är här, hon ska sova hos mig inatt!
Jag var ju på Grand med Hanadi innan & min familj en stund, så inne på Yorker för endast 35 kronor!
Och eftersom jag inte hade något så gjorde jag ett fynd, Hanadi också.. Egentligen är dom för Iphone 3 men det ser bra ut ändå, och den passar perfekt!
Efter Grand följde jag med hem till Hanadi en stund sen följde hon mig till bussen.
Nu ska jag vara lite social med Amanda, så hörs vi senare!

outfit today


Såhär springer jag runt idag

Jag har städat mitt rum och gjort mig i ordning, mamma håller på att göra mat efter det åker vi och hämtar Hanadi & sen kör mamma oss till Grand.
Jag har skjorta på mig idag för första gången typ, jag gillar det.. Fast det är jobbigt att röra sig känner mig handikappad. Och jag tappade nyss två naglar & slarvade nyss bort mitt limm smart, så ska köpa nya senare!
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!!
Vi hörs senare, när jag är hemma puss

Dag 17 – Mitt favoritminne.


Ett år sedan, förra vintern
Nu är det typ exakt ett år sedan, och förra vintern hade jag sjukt många minnen..
Jag vet inte en favorit precis utan det är några stycken, ni vet väl själva känslan när man träffar någon man verkligen verkligen tycker om.
Och jag har bara gillat en så det är nog mitt favorit minne faktiskt..

då kör vi en..


Jag tänkte köra en frågestund! Har aldrig haft det i min blogg innan, så nu kör vi.
Lite regler
Jag svarar inte på oseriösa komentarer.
Och jag svarar bara på frågor som ställs i detta inlägget.
Och ni ska helst ha namn!
Jag kommer svara när jag känner att jag har tillräckligt med frågor och har lust, så om ni undrar något bara fråga ni har chansen nu!

23.23


Världens finaste mamma & lillebror!

Jag och mamma har precis kollat på film "Dumpa honom" Den var riktigt bra faktiskt, se värd!
Vi snackade en massa, skrattade åt ihjäl oss.. Vi båda åt fast vi nästan höll på att spy haha tjockisar.
Nu ska jag göra lite saker, så vi hörs senare eller imorgon!

i can be your hero, baby.




vänner kommer & går..

Shit happens, things go wrong.. But life goes always on, goodbye.

julstämning här hemma..





Mysigt!

Jag har precis ätit Kebab med min familj som mamma lagat, nu ligger jag i sängen & snackar med Johanna som hjälper mig med en sak. 
Jag är på ganska dåligt humör, men sen ska mamma och jag ha filmkväll kolla Sex and the city & äta massa gott!
Imorgon drar jag nog till Grand med mamma och min bror, annars får jag se lite..
Jag måste städa mitt rum nu, för det ser verkligen katastrof ut..
Vi hörs senare!

25e november 2011


Två bilder sen sommaren, miss it!

Jag sitter i skolan nu, vi har lunchrast och eftersom jag inte åt något så blir den ganska lång. 
Så jag och några till i min klass sitter i klassrummet och chillar, jag bloggar & lyssnar på musik. Dom kollar på någon film haha!
Vid halv börjar vi & vi ska redovisa vad vi gjort under veckan då sen slutar vi skit skönt!
Ska direkt hem till pappa & packa sen går jag mot mamma och får se vad som händer idag.. Antagligen inte så mycket för mitt utegångsförbud..
Vi hörs senare! ♥

Dag 16 – Min första kyss.


weheartit
Jag har ju kysst folk när jag va lite mindre typ gick i femman/sexan, men min absolut rediga första kyss var när jag gick i sjuan. Och jag gillade en kille sjukt mycket, det var jul-lov & han bad mig komma och träffa han, hans kompis & hans kompis tjej.
Så jag gjorde det, vi stod ute hans kompis & hans kompis tjej var någon annanstans och det var väldigt kallt ute så jag satte mina armar innanför hans jacka och kramade honom och han gjorde samma på mig. 
Sen kollar vi varandra i ögonen sen bara händer det haha, kommer aldrig glömma!!
Jag dog typ för den killen haha, det var verkligen min första kyss att minnas!

instagram

Ni vet väl om att ni även kan följa mig på instagram?
Jag kommer börja lägga upp bilder där ibland då jag kanske inte har tillgång till dator, för kommer inte blogga från min mobil mer det blir så fult resultat.
Så ni kan börja följa mig där också!
@angelicamussa

When a girl cries for a guy, it means she really misses him. But when a guy cries for a girl, it means no one can love that girl more than him.


Just nu chillar jag med ett glas cola, bästa!!

Jag har precis duschat, och skulle sätta på en ansiktsmask men då var ju den borta självklart.. Och orkar inte leta ihjäl mig, så jag skiter i det faktiskt.
Jag får se om jag orkar blogga något mer ikväll annars hörs vi imorgon för jag ska fixa lite saker nu!
bloglovin
FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN!!

cry me a fucking river

Kollade på min gamla blogg, och hittade en massa gamla bilder..

Jag har precis varit hos mamma & hämtat lite kläder, så nu tänkte jag gå och duscha sen sätta på en ansiktsmask som jag pratade om innan. Men fastnade vid datorn, imorgon kan jag väl dö det är fredag & jag har utegångsförbud.. Jag ska ha mys kväll med mamma imorgon så jag överlever kanske ändå :)
Ni får verkligen säga till om ni vill att jag ska blogga om något speciellt, för jag har brist på fantasi just nu.. Och vill verkligen ha en systemkamera, haha..
Idag är det exakt 1 månad kvar till julafton och det är ingen snö..?

is this love

.

 

Ni börjar slumpmässigt prata en dag.
Han ger dig komplimanger och säger åt dig att du är söt och vacker.
Han frågar dig om dina tidigare relationer och du frågar honom om hans.
När du talar om för honom att du har blivit sårad flera gånger innan, berättar han att dessa killar är alla idioter och dumma för att låta en tjej som dig bli sårad.
Han börjar flirta med dig och du börjar flirta tillbaka.
Han frågar efter ditt nummer och du ger det till honom direkt. Nästa dag sms:ar han och säger god morgon och önskar dig en fin dag.

 

Snart blir pratet med honom en del av din dagliga rutin och du väntar varje dag på att han ska sms:a dig.
När du får ett av honom, börjar du le och din dag blir genast bättre.
Han sms:ar dig dagligen och frågar hur din dag var.
Du pratar med honom hela natten och han frågar ofta om du är trött och om du vill sova.
Natt konversationerna du har med honom är alltid det bästa och djupaste.
Du sover när han sover och han sover när du sover.

 

Nu vill han träffas och umgås med dig.
När du ska möta upp honom, känner du ännu mer kemi med honom och du känner fjärilar i magen.
Snart erkänner han att han är intresserad av dig och du berättar för honom att känslan är ömsesidig.
Du går på fler dejter med honom.
Du känner dig som att du är den lyckligaste kvinnan i världen och kemin är så stark mellan er.

 

En dag stannar han plötsligt upp med att sms:a dig först.
När ni nu pratar, det är bara för att du sms:ar honom först.
Saker förändras och du kan inte förstå vad som hände.
Han slutar försöka att prata med dig och inte visar att han fortfarande vill vara med dig.
-Du blir väldigt klängig. -
Du kan inte låta bli att undra vad som gick fel.
Du frågar honom om något är fel och han säger att allt är bra.
Då tänker du att han är arg på dig för något du gjorde, men han försäkrar dig att du behöver koppla av och allt är okej.
Han berättar att han bara har varit upptagen. Så du väntar ett tag och inget förändras.
Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens att prata med dig.
Nu, varje gång du pratar med honom blir det ett argument.
Och du blir rädd att du är irriterande, genom att skriva till honom först- så du slutar prata med honom helt.
Månaderna går, och du pratar inte med honom alls.
På grund av honom- är du varje dag och natt sårad och upprörd. Du vet inte vad som gick fel i relationen mellan er två.
Dina vänner säger att du ska glömma honom och att han inte förtjänar någon som dig.
Men du verkar inte kunna lyssna på dem, du redan är så attraherad av honom.
Du saknar den gamla personen som han brukade vara och du vet inte ens vad han har förändrats till.

 

En dag ser du att han har en ny tjej i sitt liv.
Han kallar henne söta namn och berättar allt för henne han brukade berätta för dig förut.
Han verkar helt cool utan dig och nu har han någon annan att prata och sms:a varje dag och natt med.
Du vägrar att tro att han playade dig- men det är sant.
Du är fortfarande sårad och han har redan gått vidare.
Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner dig om honom. Du kan inte sluta tänka på honom och du gråter bara över att tänka på honom.
Du kan fortfarande i hemlighet hoppas att den dagen kommer då han börja prata med dig igen och ni kommer att fortsätta där ni senast slutade, men du vet också att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du nu möter med honom.
Han har redan glömt dig men du har fortfarande svårt att släppa taget.
Låter det bekant?

 


städat hela lägenheten


Jätte gammal bild på mig och Amanda..

Jag slutade vid tre idag, gick med Emmelie hem. Vi satte oss snackade lite, sen gick jag hem. La mig skönt i sängen & skulle ta de lite lugnt vila träningsvärken haha.. Men då kommer pappa in i rummet & skriker att vi ska städa tillsammans, oh no så nu har jag städat hela lägenheten. Jobbigt var det!
Min pappa gör mat nu, så vi ska snart äta sen ska jag duscha & sätta ansiktsmask och ta de allmänt lugnt ikväll!
Kolla igenom ett teknik arbete, det ska lämnas in nästa vecka men det är ganska stort. & min matte lärare sa idag att jag får extra hjälp i matte, så det känns skit skönt! Det går framåt nu!
Vi hörs lite senare! ♥

Dag 15 – Mina drömmar.


Fin bil, fint hus, en man jag kan älska, barn & ett bra jobb!

Det är mina drömmar, och jag hoppas det blir så. 
Sen resa mycket, festa ha roligt med vänner få ett fint liv helt enkelt.. Jag ska kämpa nu. Som man säger man måste kämpa för sina drömmar!

24e november 2011


Jag just nu

Godmorgon!
Jag hade lite svårt att somna igår, men jag somnade sen iallafall.. Vid typ halv två tiden.
Och jag vaknade typ tio över åtta idag så kom Melina vid halv till mig och vi stack till skolan tjugo/kvart i.
Nu sitter jag i syslöjden & ska ha lektion snart, får se vad jag ska göra för något idag.. Gjorde ett par vantar igår som jag självklart glömde ta på mig i morse, även om det var riktigt kallt ute.. Fredag imorgon, och jag ska sitta hemma hela helgen typ. Det kan inte bli värre....
Men vi hörs senare, take care

svarta nätter


I Januari börjar jag på boxning, något jag har sagt enda sen sexan men nu har jag kollat upp det också och ska börja på det helt klart! Man tränar hela kroppen, frågan är bara vart jag vill börja.. Men det ordnar sig alltid.
Nattinlägg, svårt & sova..

jag vet att du har rätt, och jag lyssnar aldrig ändå..

Lite smått gammal bild

Mår inte så bra just nu, så jag ska lägga mig.. Behöver sova, sanningen är att för tillfället mår jag skit dåligt. Känner för att gråta, så vi hörs imorgon istället.

kom ihåg mig älskling, när livet går åt helvete för dig!

Snart har det gått ett år sen, men ändå kommer jag ihåg som igår.
Kommer tacka gud dagen jag glömmer dig, vilket aldrig verkar hända..
Du kanske inte vet, att jag saknar dig varje dag & natt..

Jag sitter & lyssnar på massa gammal musik sen sexan, och sjuan.
Har precis fixat mina ögonbryn & tänkte hoppa in i duschen sen sätta på en ansiktsmask och lägga mig i sängen och chilla.. Måste äta något med, har inte ätit sen halv tre fast är inte hungrig och orkar inte göra mat..
Måste göra en läxa tills imorgon med, typ fotografera lite kläder och tvål så nödvändigt verkligen..
Cya, later0


stulen själ


Watch in 360p

Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.


Gammal bild på min älskade lillebror

Jag är såklart glad över alla mina syskon, men när Johannes kom var jag ju liten & Jack är bara halvbror.. Men minns verkligen när Ville kom mamma hade blindtarmsinflamation två veckor innan han skulle födas så dom båda kunde dött, men dom opererade henne samtidigt som han var i magen och allt gick bra.. Tur det, vet inte vad jag skulle gjort utan dem. Jag var hur lycklig som helst när han kom, ibland kan han va skrikit gnällig & jobbig.. Men, jag älskar han som fan! Skulle aldrig vilja vara utan honom ♥♥

kebab


Idag, dö gott!

Jag är hemma nu!
Slutade klockan två, sen hade vi världens jobbigaste idrott idag.. Boxning, men det gick skit bra fast mina naglar är helt förstörda nu. Och jag har sår på mina händer och träningsvärk, haha..
Jag snackade med mamma innan med & har velat gå på boxning hur länge som helst, så ska kolla upp det på idrottskliniken kanske blev ännu mer fast idag efter jag testat. Och det är bra, jag va sur så tog ut min ilska!
Efter skolan gick Emmelie och Emelie tillsammans med mig, så var Emmelie sugen på kebab så vi gick till Floréns och hon bjöd, skit gott!
Efter gick jag hem till mamma, snackade med henne och följde med när hon skulle handla nu är jag hemma och ska fixa disken.. Verklien roligt!
Vi hörs senare, puss

23e november 2011


Bild sen nyss

Godmorgon!
Jag försov mig idag, vaknade vid halv nio typ av att det plingade på dörren.. Melina kom, så jag tog bara på mig mjukisbyxor och fixade lite, har inget smink idag heller men det funkar ändå!
Nu sitter vi och har syslöjd och ska fortsätta med våra vantar, ska se till att bli klar idag med så jag kan ha på mig dom haha.. Sjukt kallt ute!
Men måste jobba nu, så vi hörs senare när jag kommer hem från skolan. Jag slutar klockan två :)
Puss

bad romance


Det är inte alls länge kvar till julafton för på söndag är det redan den första december!
Tiden går sjukt snabbt, det var inte alls längesen det var sommarlov jag minns det som igår. Och nu är det redan december på söndag, märker att det börjar bli jul för det är sjukt kallt ute!
Men här är då detta jag önskar mig, så vi får väl se om jag får något av det :)
(fel, första advent hehe..)

Sallad


Sallad jag gjorde nyss.. Med dressing, sjukt god!

Jag har precis ätit salladen på bilden över, och städat mitt rum. Så nu sitter jag och tar det lugnt, ska ladda ner photoshop och testa det i 30 dagar så får jag se ifall jag gillar det. Och ska fixa gratis sms till min mobil nu med, detta börjar bli jobbigt.. När man verkligen behöver snacka med någon har dom inte Comviq så det blir dyrt men ska fixa det snart!
Vi hörs lite senare, måste läsa lite på Tele2's hemsida nu! ♥

Dag 13 – Den här veckan.


Innan idag i syslöjden

Haha, vet inte vad som menas med "Den här veckan" Jag vet bara att vi har chill vecka i skolan och att jag kommer ha världes tråkigaste helg för jag får bara vara ute till sju nu för jag har utegångsförbud..

gott!


Just nu, gott!

Hej på er!
Jag är hemma nu, har haft en väldigt chill dag började klockan nio och vi har inte gjort alls mycket idag. Håller på & syr ett par vantar, dom blir faktiskt fina så jag kommer nog använda dom tills jag fixar några andra för det börjar bli väldigt kallt ute..
Jag fick som jag ville med haha Martin gick med mig efter skolan så köpte han chips till mig!
Så just nu äter jag dom och lyssnar på musik. Jag ska städa mitt rum om en liten stund så vi hörs senare ♥

jag förlåter dig, om du lovar att ändra på dig nu..

För en liten stund sen

Sminkat mig nu, ska tvätta händerna har smink på hela för något i min sminkväska hade kladdat ut sig i den så jag vet vad jag måste göra när jag kommer hem.. Fixa sminket, vilket jag måste göra ungefär varannan dag så det kanske är dags för ny sminkväska?
Förresten på söndag är det första december, så tänkte slänga upp ett inlägg senare idag vad jag önskar mig i julklapp också, får komma ihåg det.. Sen ska jag göra dag 13 också.
Nu ska jag fixa klart mig innan Melina kommer och vi drar till skolan, hörs senare!

22e november 2011


Bild sen igår

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen halv sju ungefär och nu har jag hunnit med att äta frukost, duscha & nu tänkte jag sminka mig faktiskt!
Jag börjar nio idag och slutar tre, däremellan ingen bloggning tror jag inte för nu när vi har tema-vecka håller vi på med mycket annat och jag måste anstränga mig på lektionerna nu!
Kanske kommer Amanda till mig sen, vore mysigt iallafall så kan vi ligga och glo på film eller något bara är seg idag, men nu ska jag fixa mig så hörs vi senare! Ta hand om er ♥

how to love


Lev med en gammal bild just nu är jag för trött för ta någon ny

Jag kom hem för en stund sen, har haft utvecklingssamtal och vet inte vad jag tycker. Kunde varit värre, gäller bara att kämpa på nu så ordnar sig nog allt!
Jag ska hoppa in i duschen nu, ta en dusch sen skriva lite uppsattser och skicka till min svenska lärare.
Måste också städa mitt rum, sen byter jag till sängen ligger där med datorn.
Vi hörs väl senare, kanske

Dag 12 – I min handväska.


En massa små skit, huvudvärkstabletter i burken och haha.. Kondom, fick idag. Och en massa annan skit tjejgrejer ni förstår!

johanna


Kolla in Johannas blogg!! Tryck här eller på bilden
Det är hon som alltid hjälper mig att fixa bloggen när jag förstör den haha och när jag behöver ny design och allting. Hon har gjort hela, tagit bilderna och allt!
Så kolla hennes blogg, och hon är sjukt söt också så det är bara en massa +


drogar

Watch in HD 720p

today


Detta hade jag på mig idag

Tog av skorna när jag kom till skolan och gick i strumpor, orkade inte gå med dom hela tiden. Och fråga mig inte ens varför jag tar kort och står på toaletten men det är mörkt i mitt rum och speglen är liten, måste verkligen be min pappa sätta upp en större spegel!

21a november 2011


Right now

Kom nyss hem från skolan, trött är jag och har ont i mina fötter!
Jag vaknade vid halv sju tiden gjorde mig i ordning och skyndade mig till bussen & åkte ner till Hanadi. Sen tog vi bussen till stan, gjorde lite ärenden och tog bussen till skolan. Vi hade ju tema-vecka så har inte gjort så mycket idag, men ändå var det väldigt segt. Men börjar nio hela veckan och slutar tre och fredag halv ett/ett hur skönt som helst! Jag äter nacho chips nu med smält ost och andas.. Utväcklingssamtal senare idag, önskar mig själv lycka till...
Take care

bloggtrafik

Vill du ha mer läsare till din blogg?
Bli medlem på bloggtrafik, det funkar faktiskt bara tryck här eller på bilden och registrera dig!

Nyår

Tagga nu allihopa! 

sexy movimiento

Jätte gammal bild, i brist på annat

Jag har precis ätit lite, ska krypa ner i sängen snart och lyssna på musik tills jag somnar!
Jag har möte imorgon vid 10 i stan, innan det tar jag bussen till Hanadi för min plattång är där och så följer jag med henne som har möte vid 9 efter vi är klara med allt drar vi tillbaka till skolan tillsammans!
Jag hamnade i en bra grupp på tema-veckan iallafall, kläder så blir väl att sy för det mesta inte så jobbigt faktiskt!
Två möten imorgon, önska mig lycka till.
Men nu ska jag däcka, så hörs vi imorgon istället!
Take care ♥

Baby, om det ändå var så enkelt


Bild sen igår, fråga mig inte ens hur vi ser ut!

Nu har Amanda stuckit hem, vill egentligen lägga ut en video hon gjorde fast hon kommer döda mig så kanske inte gör det ändå..
Jag tänkte gå och sätta på mig en ansiktsmask nu och duscha & plugga inför imorgon, måste ringa min mamma med. Jag har utväcklingssamtal imorgon kväll, är faktiskt nervös.. Jag hoppas det går bra!
Vi har tema-vecka hela denna veckan så varje dag börjar vi klockan nio och slutar typ vid tre, sen fredag slutar vi halv ett/ett. Hur skönt?!
Hörs lite senare!

vilken dag..


I morse, död..

Hemma nu, och denna dagen är verkligen dålig.. Jag kan typ drömma om att gå ut igen, får väl kolla ut genom mitt fönster istället det är också trevligt....
Iallafall så är Amanda på väg hit nu, hon kommer typ tio över och denna gången tror jag inte det blir några ändrade planer hoppas jag.
Jag är så arg just nu så skulle bara vilja döda någon, vill gråta också för den delen.
Hörs senare

Morgon inlägg från oss!

Haha, väldigt gulliga vi vet

 


Dag 11 – Min favorit sak.


Tog bild från google

Jag orkar inte ta någon bild, men min mobil.
Jag har med mig den överallt, använder den hela tiden och man kan göra allt med den skulle aldrig kunna gå tillbaka till en Sony Ericsson nu iallafall!
Hehe, jag älskar min mobil!

Kymani marley - warriors


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.


Någon dag sen

Inlägget skulle egentligen kommit upp igår, och jag hade på mig något liknande igår bara en annan tröja och bytte skor sen. Men tog ingen bild på det, så detta får duga!

20e november 2011


Igår kväll

Godmorgon!
Jag kunde inte blogga igår för jag hade inget internet, och hela dagen var så stressande inte förens på kvällen kunde jag och Hanadi andas ut.
Vi åkte buss fram och tillbaka från mig till henne, skulle till Netto men det var stängt så vi bytte buss åkte mot Ica. Istället åt vi pizza, men nu kommer jag aldrig mer kunna äta pizza tror jag inte.
Efter det åkte vi hem till Mirsad, han fixade lite små skit medans jag och Hanadi satt och dog av värme. 
Vi gick mot Dennis bror, chillade där och vid tio tiden kom jag och Hanadi hem vi däckade typ direkt efter att ha chillat med hennes bror ett tag.

Nu är vi vakna, och har ätit lite hon åt Keso och jag chips. Vi ska komma till liv och se om det händer något idag, tror jag faktiskt inte behöver ta det lugnt och ladda inför skolan imorgon!
Puss

ändrade planer, chillar hos bästis istället!

Innan jag drog ut idag

Mina planer blev helt ändrade, egentligen skulle Amanda kommit till mig såg fram emot att träffa henne har inte gjort det på evigheter.. Men så ringer hon i sista minuten och säger att hon inte kan, så jag blev lite broken faktiskt haha..
Och jag orkade inte sitta hemma hela fredagskvällen ensam, så smsade till Hanadi och tog bussen till Netto och mötte upp henne & Mirsad, vi chillade typ liten stund sen drog jag och Hanadi hem. Tjaffsade lite på vägen hem, vi båda har dåligt humör idag fråga mig inte varför. 
Iallafall, nu ligger vi i hennes säng och kollar på tv vi ska nog lägga oss snart och spela Tempel Run. Jag är beroende av det spelet, men får inte spela det nu egentligen för mitt huvud.. Haha!
Vi hörs imorgon istället, skulle bara uppdatera en snabbis.
Puss på er allihopa ♥

ut



Jag just nu

Jag ska be Amanda ta bättre bilder sen på hur jag ser ut, hon ringde nyss och sprang i klackar för att hinna med bussen.. Haha så söt!
Och när hon kommer åker vi iväg för att köpa godis och sånt gottgott.. Med MINA pengar, men jag är snäll så bjuder väl på detta kalaset då..
Vi hörs senare, ska dra nu!

knyt båda nävarna och fokusera på något bra.


Lite gammal bild

Iallafall, jag smsade Amanda så hon ringde mig och hon kommer åtta typ då tar vi bussen iväg och köpa lite godis & sånt mys! 
Imorgon sover jag hemma själv, ska iväg på fest med Hanadi tror jag. Sen sover vi väl hos mig, mysigtmysigt!
Men ikväll måste jag ta det lugnt, riktigt trött är jag också..
Johanna fixade till min blogg lite, once aigen egentligen tycker jag synd om henne att hon alltid ska behöva fixa med den, men ändå det var hon som sa till mig att ändra design haha vi är inte klara ännu men hon skulle iväg så det fixas på söndag typ.. Det viktiga är på plats nu!
Men jag ska äta nu, så vi hörs senare Cya!

shopping



Första bilden - Din sko - Andra bilden - Skopunkten
Jag är hemma nu, mamma hämtade mig så åkte vi till doktorn och jag tog nya prover. Det gick faktiskt bra även om jag är väldigt rädd för sprutor, och efter det åkte vi iväg så köpte jag skor. Lite fattigare i plånboken nu men det känns ändå bra, sen åkte vi hem och jag packade min väska och vi åkte till pappa (Stoffe). Jag är här nu och vi ska snart iväg och handla, sen kanske min kusin kommer hit så ska vi ta de lugnt ikväll och kolla på film tog en alvedon nyss har huvudvärk och vill inte ha lika mycket som igår!
Vi hörs lite senare!

Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.


Jag vet inte redigt.. 

Jag är kristen, och jag är döpt. Och håller på att konfimera mig, men funderar på att hoppa av orkar inte tror jag inte.. Jag tror inte heller på något speciellt, jag tror vi alla har en gud men att den heter olika i alla religioner och vi har olika regler i alla religioner. 
Men jag tror faktiskt inte på något speciellt, ibland ber jag väl till gud när allt känns lite svårt och så.. Men det har aldrig funkat för mig särkilt bra. 
Så ärlig talat, jag vet inte.. Kanske låter konstigt men men så är det!

18e november 2011


Godmorgon!

Jag har varit vaken typ hela natten, berättade ju att jag hade världens huvudvärk igår kväll. Och sen klockan elva ungefär gick jag och la mig, men kunde verkligen inte sova huvudet dödade mig. Och sen låg jag och grät från klockan elva till ett för mitt huvud, och mådde illa med. Hehe, så gick in och väckte mamma grät fortfarande hur mycket som helst då så hon gav mig alvedon och la sig med mig tills jag somnade, tog typ en och en halv timme har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Hon tror det är migrän, men hon kommer om tjugo minuter så ska vi till doktorn ska ta nya prover. 
Ville mest bara uppdatera att jag lever, för måste gå nu. 
Later!

I can make you feel down like me, bitch.

Det känns seriöst som jag kommer spy.. Vilken känsla, fyfan! 
Och jag ska sova nu, mår värsta dåligt mitt huvud är totalt bombat vet fan inte vad jag ska göra med mitt liv längre.. Fuck det...
Vet ni vad? Nej det vet ni inte, men nu kommer ni veta. Jag lägger mig nu älskar att sova för då är allt jävligt lätt.
GODNATT.


ansiktsmask


Right now

Ligger i min säng, satte nyss på en ansiktsmask som stelnar sen ska man dra bort den har haft det innan.. Känns som man drar av sig hela sin hud hehe..
Min huvudvärk försvinner inte, får panik. Och nu ska jag fortsätta plugga & döda hjärnan totalt så vi hörs imorgon!
Peace

Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv.


Mina och Hanys stunder!

Alla mina och Hanys spontana resor iväg, sommarlovet är något jag aldrig glömmer. Detta sommarlovet var helt sjukt! Det var då jag och Hanadi började umgås riktigt mycket igen efter hon kommit hem från Bosnien, vi gjorde saker som var helt galna och lärde känna en massa nya människor. Riktigt roligt var det, och sen hade även jag och Hany en bra start på denna månaden.. Allt vi gör är en upplevelse, spänningen tillexempel "Tänk så blir vi busted av våra föräldrar?" Inte för att vi har gjort något jätte stort men ändå, jag och Hanadi är sjuka, gör sjuka saker.. Och jag tror vi kommer fortsätta med det! När jag blir gammal, kan jag iallafall tänka tillbaka att jag njöt av mitt liv. Så lev idag! 


17e november 2011

Jag har inte haft någon lust att blogga, för jag råkade göra något igår med min design. Om ni undrar varför den ser lite konstig ut! Men det kommer fixas imorgon!
Jag ligger i sängen nu, pluggar lite har två prov imorgon ju. Jag ber till gud att det går bra för mig, och jag har hur mycket huvudvärk som helst också. Synd om mig, jag vet..
Men iallafall jag orkar nog inte blogga mer idag förutom sen då jag slänger upp "ett ögonblick" för mig.


i can show you, something new

Kärlek till låtarna ♥

Nu plugga matte och engelska!

tjejen du kallar hora är hon du ville ha, men aldrig fick


Lite gammal bild på mig..

Jag kommer slänga in två skit sköna låtar, sen måste jag städa och plugga. Så det kanske inte blir mer uppdatering idag, men jag har ändå börjat blogga mycket nu tycker jag.. Eller?
Jo, det har jag så grattis till mig själv för det :p

The worlds greatest'


Move on


Mys med familjen!

Jag och mammas kille fixade mat tills mamma kom hem, så när hon kom hem åt vi alla Tacos och pratade. 
I love my family.. ♥

all i need is you, even if i don't show it


Min mamma har varit iväg med jobbet en dag eller två..? Och hon kom hem nyss så hade hon köpt lite småsaker till mig, känns lite konstigt bara att ha så lång ögonbrynspenna kan knappt använda den.. För min gamla va så himla liten så man kunde typ inte vässa den mer! Men jag vänjer mig, har precis fixat naglarna (lösnaglar haha..) Och sitter och lyssnar på musik. Jag ska städa i ordning i mitt rum med det ser ut som andra världskriget just nu..
Puss

Dag 12 – I min handväska.


Jag har en massa små skit i min väska, den stora burken är medecin ifall jag får ont i magen eller huvudvärk. Sen ligger en kondom där också, haha fick den idag och har fått någon gång innan av skolsystern och liknande!

Nu ska jag fixa lite innan jag går bort till mamma så sticker vi tillbaka till skolan för jag har utväcklingssamtal.. Gud hjälp mig nu!


Fler läsare?


Tryck på bilden eller här
Om du vill ha mer läsare till din blogg, så är detta en sak för dig. Bloggriket går till så att du ska först registrera dig. Och det är inte så svårt, sen loggar du in och lägger till din blogg på hemsidan. Och sedan ska du länka bloggrikets hemsida i din blogg. Och desto mer röster/klick du får. Ju längre upp hamnar du i bloggrikets lista! Och desto högre upp du är, då kommer fler lägga märke till just din blogg! Och du kan även lägga till din RRS-länk som du har på din blogg, då kommer dina inlägg upp på bloggrikets hemsida! 
Din rrs länk hittar du här då skriver du bara in bloggens namn och sen står det med stora tjocka bokstäver din RRS länk över en massa text, du kan inte missa den! Så kopierar du bara in den i rutan på bloggriket där du ska klistra in din RRS länk. Lycka till!

16e november 2011



www.nelly.com

När man tänker efter är det ju faktiskt inte jätte länge kvar tills julafton/nyår. Så jag sitter och kollar lite på Nellys hemsida, dom har ju så himla mycket fint där! Här är bara fyra underbara klänningar av tusen.. Jag gillar nog mest den svarta med brunt bälte, tänkte mig isåfall den och tunna svarta tights och ett par klackar till det med lockigt hår? Den var inte jätte dyr heller, det finns klänningar där över 1000 kronor haha.. 
Ska snacka med min mamma, så får vi väl se om jag klickar hem den!

Dag 07 – Min bästa vän


Hanadi ♥

Jag har måga bra vänner, men min absolut bästa vän är Hanadi. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans allt från fester, sorg, skratt, andra städer, bråkat..
Allting, vi sover över typ varje helg också vi är som syskon. Hon bor hos mig och jag bor hos henne! Hon finns alltid för mig när det är jobbigt, och jag finns alltid för henne. Nu på senaste tiden när jag har haft det jobbigt finns hon här, okej förlåt Hanadi för jag alltid tar ut min ilska på dig. Jag vill inte göra det, men eftersom du är den enda som känner mig så bra då blir det bara så. Och jag är besviken att du inte vill följa med du vet vart men men..
Sen får jag ju inte glömma, jag och Hanadi har haft dater som varit totalt kassa.. Haha, harregud.. 
Men du är min bästavän & du kommer alltid vara det. Ingen Hanadi, ingen Angelica.
I love you!

Jag tänker aldrig lägga ner min tid på någon som inte bryr sig.


Glass, bästa lösningen om du är depprimerad!

Äntligen!!

Jag uppdaterade min iphone, ska aldrig göra det mer.. Först försvann allting på hela mobilen då fick jag världens panik och den va på kinesiska. Men jag vet inte redigt, efter tre timmar arbete är jag äntligen klar. Nu ligger jag i sängen och chillar, ska sova snart. Imorgon slutar jag tidigt, tjugo över två så det är skönt :)
Vi hörs imorgon! Jag ska sova nu, allt är bättre när man sover.
Godnatt, kyssss


Dag 06 – Min dag i text/bilder.

Haha, ni vet ju redan min dag typ? Jag spelade i alla fall upp idag på musiken och fick godkänt i det så jävla skönt!
Och har fixat lite med Hanadis blogg så ni kan ju kolla här www.hanymaslan.blogg.se. Jag ska snart uppdatera mobilen tror jag, för just nu ligger jag och snackar Voxer med Keivan.. Han vet ju nästan inte hur det fungerar, suck.. :(

det var alltid du som värmde mig även när vintern var som kallast..

Hany och jag..

Jag kom precis hem från skolan, så just nu sitter jag i köket åt nyss ett äpple och ska snart fixa i ordning lite här hemma. Mamma är iväg med jobbet, så hon kommer hem typ.. Imorgon? Jag får hjälpa Joel ikväll lite då med Ville och Johannes, sen ska han hjälpa mig med matten eftersom jag har prov på fredag. Sen ska jag nog uppdatera min iphone också, vågar kappt.. Tänk så försvinner allting jag kommer börja gråta då.. 
Näe, men nu ska jag fixa lite vi hörs senare!

du faller för killen som sårar dig, och blundar för killen som skulle dö för dig..



Jag sitter och har svenska nu, efter svenskan är det bara No kvar sen slutar jag. 
Då ska jag hem och plugga på allt som jag behöver plugga på, och kanske ta lite bilder om jag orkar. Skulle vilja testa att locka mitt hår, men det är svårt.. Jag ska leta upp min gamla plattång, som suger men den är lättare att locka med! Vet inte ens vad jag snackar om.. Funderar på att ha en frågestund, skulle ni vilja det så komentera isåfall! :)
Har lite tankar om helgen också, men inget bestämt ännu jag får se vad som händer! 
I vilket fall som helst, så hörs vi senare. Take care

15e november 2011


Jag idag

Vaknade för en timme sen ungefär, ska snart gå till skolan ska bara fixa lite små saker innnan. Vi har spanska nu direkt på morgonen, jag vet inte varför men min mamma sa en sak till mig igår så känner mig helt peppad idag nu jävlar! 
Jag har bara på mig mjukisbyxor idag och tjocktröja orkar inte ha något annat för tillfället, efter skolan ska jag plugga matte som in i h*lvete haha..
Vi hörs senare, jag måste gå iväg nu! :)

spanska


Jag ska plugga spanska nu, så gott det går.. Måste verkligen ha dokumentet med Verben men hittar ingen som kan skicka det till mig cut cut.. Jag löser detta, och efter ska jag sova. Äntligen!

Vi hörs imorgon :)


never forget



Första bilden pannkakor när jag kom hem! Andra bilden jag, ser ut som jag har kort hår..

Jag sitter i min säng nu i alla fall och snackar lite med min bästis som inte va i skolan idag för alla nior va iväg och kollade gymnasieskolorna så det kändes ganska tomt. Men imorgon är dom där igen, och jag har värsta huvudvärken nu.. Vill skjuta mig själv, stack iväg och köpte lite godis idag igen i alla fall som jag ska ha senare när jag kollar på film. Nu ska jag se om jag kan fixa med lite bilder och locka mitt hår så vi hörs senare!
pusss

Haha, för att hålla er uppdaterade..


jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss..




Dag 05 – Vad är kärlek för mig?


Kärlek?

Det finns ju mycket olika slags kärlek, kärlek till sim familj & släkt. Kärlek till sina vänner, till sin pojkvän, husdjur?
Men jag tycker kärlek är när man bryr sig om något väldigt mycket och tycker om något mycket. Typ.. Jag älskar min familj & släkt, skulle absolut inte kunna vara utan dom. Jag älskar mina vänner, det är dom som alltid finns där och man kan prata med när det är jobbigt.. Jag har varken pojkvän eller husdjur, men jag har vissa jag bryr mig om väldigt mycket. Det är nog vad jag kallar.. Kärlek.


14e november 2011


Godmorgon! :)

Jag har precis plattat mitt hår och sminkat mig lite, ska leta upp något att ha på mig om en stund ska bara gå och äta frukost först. Jag sov hur gott som helst i min egna säng inatt, eller vaknade ganska många gånger men annars sov jag gott.. Och idag känner jag mig ganska utvilad också, det är ju bra!
Nej, men nu borde jag gå och göra allt jag ska göra så hörs vi!


22.22


Godis.. :love:

Jag ligger i min säng nu och lyssnar på musik, fick godis innan som jag ville med. Självklart, haha..
Jag ska lägga mig om en stund tror jag, känner mig trött.. Idag är det söndag, seg dag då. Har inte gjort så mycket så har inte heller så mycket att berätta om tråkigt nog!
Vi hörs senare, eller imorgon!

Dag 04 – Det här åt jag i dag




13e november 2011


I brist på annat så blir det en gammal bild på mig och Emelie sen första Tc haha..


Godmorgon! :)
Jag sitter i soffan och mormor gjorde nyss frukost till mig, sov jätte dåligt inatt drömde sån jävla mardrömm.. 
Håller på och fixar lite med Hanadis blogg, och ska duscha om en stund. Idag ska jag äntligen hem till mamma saknat henne som fan! ♥
Ska plugga spanska sen med tänkte jag, ska börja ta tag i det nu.. 
Vi hörs senare, ska fixa klart nu!


fire was burning



Två bilder sen förra året, sjukt..

Jag ligger i min säng nu och spelar Temple Run, ska sova snart kan knappt hålla ögonen öppna blev skit trött helt plötsligt haha.. 
När jag kollar på bilderna där uppe sen förra året, jag fattar inte ens hur vi fick in idén att åka pulka i bikini.. Jag minns bara att jag aldrig frusit så mycket i hela mitt liv, tur att bilderna är gamla. Tror inte jag skulle göra något sånt nu. Nej, men nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta spela tills jag somnar.
Godnatt alla fina, hoppas er lördag var bättre än min!

Lämna mig ifred, för jag orkar inte mer.

Mår inte så bra, har haft världens sämsta lördag.. Jag bloggar imorgon istället hoppas ni förstår!


sorry, i am allergic to your bullshit.



People are going to want you.
need you.
Exceed you.
Take you.
Love you.
Hate you.
Play you.
Rate you.
Save you.
And break you, but that's what.. 
Makes you.

 

 


Rasta love

She was in love, with the rasta man'


Jag bajsar på dig

Någon random bild sen någon dag tillbaka

Hej på er! :)

Ligger på mage i sängen, med ansiktet i kudden och det är svårt att andas. Vet inte varför jag ligger kvar, kanske dags att dö nu då..
Haha, skojar bara.. Typ, men i alla fall vi tar en chill kväll hemma inatt. Vi är för trötta sen igår, och jag är jätte arg med. Hallå, allvarligt.. Orka med idioter, skriver senare om det.
Nu ska jag byta ställning och be Hanadi ge mig en massage sista minuten innan jag dör, hejdå mina vänner. Hörs om en liten stund! :)

Dag 03 – Min familj.


Mamma & pappa

Här är en bild på min mamma och sen halv pappa, men jag ser han som min rediga. Eftersom jag aldrig har haft så bra kontakt med min biologiska pappa så fanns alltid Stoffe här för mig (Christoffer) Han va med min från vaggan till graven, eller jag är ju inte död ännu. Men han har alltid funnit här för mig, och han ser mig som ett av hans barn. Och mamma är ju en självklarhet att hon alltid funnit här, tyvärr så tog de slut mellan mamma och Stoffe året jag skulle börja femman. Jag och mamma flyttade men jag bor varannan vecka hos honom med mina två lillebröder & varannan helg min halvbror från Jönköping.

Mina syskon

Bild 1, Ville och Johannes. Bild 2 Jack.
Johannes är nio år. Ville är fem år och Jack är tolv. Jävligt irriterande ungar, men jag älskar dom alla sjukt mycket och skulle inte klara mig utan dom, även om dom förstör mitt liv ibland. Speciellt JOHANNES!
Men, det är så det är.. Och när dom blir lite äldre är det payback jag kommer förstöra hela deras tonåring, så som dom förstör min ibland..
Min syster

Hanadi, egentligen är vi inte syskon eller någonting. Men hon lever hos mig, jag lever hos henne. Min familj känner henne sjukt bra och ser nästan henne som deras dotter så mycket vi träffas. Samma sak med hennes, så utan henne hade livet inte varit så roligt. Jag är glad att jag har dig Hany! Love you ♥
Det var väl allt, jobbigt va det att skriva detta inlägget också.. Nu ska jag ta lite dricka och fortsätta softa med Hany vi hörs senare!

12e november 2011

Bild sen igår innan skolan

Godmorgon! :)
Jag ligger i sängen nu & Hanadi bredvid mig, vi åt nyss kladdkaka till frukost den blev ganska fail igår men idag smakade den faktiskt riktigt bra hehe..
Vi ska snart upp och duscha, göra oss i ordning det gjorde vi aldrig igår för vi orkade inte. Vi gjorde kladdkakan, la oss i sängen däckade DIREKT och jag kan inte fatta att vi vaknade klockan fem över tre typ.. Helt sjukt.
Nej, men nu ska vi fixa lite så hörs vi senare!

Hemma med Hanadi!

Jag kom hem för typ fem minuter sen. 

Hanadi ligger i sängen & håller på med sin mobil, vi har Billys pizza i mickron och vi ska äta det baka kladdkaka och duscha sätta ansiktsmask och chilla helt enkelt! Har varit en redigt nice kväll, först stack jag och Hanadi en stund till Delle, sen gick vi till gården och träffade Thair och några till.. Sen smsade Amin mig och bad oss komma så vi stack till honom och chillade med Ihab, Mirsad, Delle, Zeid. Till typ klockan kvart i tre sen skulle Hanadi och jag hem så träffade vi Samir på  vägen, så vi chillade en stund.. Sen fixade han skjuss hem till oss. Riktigt fet bil faktiskt, va hemma på två minuter om inte mindre!
Nej, men nu ska vi fixa klart detta så hörs vi senare imorgon eller något.
kysssssss

Öster

 


ibland undrar jag vart mitt liv tog vägen?


varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig..


Jag kom nyss hem från skolan.
Sitter inne i badrummet nu, vet inte varför mysigt är det här i alla fall.. Jag är hemma hos pappa nu om en stund kommer Hanadi hit så städar vi och fixar sen ikväll får vi se vad som händer, vi har två fester på gång men är osäker om vi går på någon av dom.. Roligt ska vi ha iallafall! Bestämt mig för det haha.. 

Nej, men seriöst kan faktiskt inte sitta här mer nu jag kommer typ ruttna fast i golvet så kommer ingen hitta mig här inne i toan.. puss

 


Hey soul sister



Drogade bilder, båda två..

 

Jag har Engelska nu, vi ska göra ett skit stort arbete tydligen.. Längtar verkligen inte, vi slutar om en kvart & då får jag se vad som händer. Antagligen drar jag och Hanadi någonstans, sen ska jag hem och duscha och fixa lite tills ikväll vad som nu händer då vet jag inte..
Men i alla fall, vi hörs senare med kamera bilder mycket bättre men orkar inte krabba med sånt i skolan det är därför. Ta hand om er så länge!


dag 02 - min första kärlek

Min första kärlek..

Jag vet inte redigt vart jag ska börja om jag ska vara helt ärlig. Men, första dagen jag började sjuan så.. Ändrades väldigt mycket för mig. Jag träffade en kille, som jag snackade med varje dag och den killen började betyda sjukt mycket för mig. Överdrivet blev det, kunde inte kontrollera mig själv längre ens glömde helt totalt bort hur jag själv mådde.. För jag brydde mig bara om honom, och jag offrade allting verkligen allt. Och vi hade våra bra stunder och våra dåliga. Jag grät väldigt mycket för denna killen också, sen hände det saker.. Och vi gled ifrån varandra, jag mådde riktigt dåligt då verkligen. Men, sen började vi snacka igen så det hoppade ju fram och tillbaka. Men jag kan helt ärligt säga nu, jag är glad att jag har kommit förbi detta skulle inte orka med något sånt längre faktsikt. Den killen betyder fortfarande väldigt mycket för mig, och kommer alltid att göra det. För han var den första jag gav mitt hjärta till, så mycket.. Och jag kanske ångrar det. Men ändå inte, svårt och förklara. Vi umgås nu, och jag har gått vidare han också. Men han kommer alltid va en person som betyder mest för mig. För jag älskade verkligen honom.
Det var min första!

äntligen kan man andas ut.. lite



Jag och Johanna


Vår lärare delade nyss ut våra omdömen, jag är godkänt i allt måste bara fixa betygen i musik och matte sen ska jag nu kämpa väldigt mycket i allting! Vill ha mer än bara G, kan äntligen andas ut.. Jag blev godkänd i idrott också chockad är jag men men.. Vi hörs senare!



11e november 2011

Bild sen halloween
Godmorgon! :)

Idag är det den 11/11 - 11 så önska er något, jag sitter i skolan nu och ska kolla på en film nu. Vi har So och efter vi har kollat på filmen får vi våra omdömen, känner mig lite nervös nu faktiskt.. Hoppas dom inte är allt för dåliga, då kommer hela min dag vara förstörd & jag kommer inte våga berätta till mina föräldrar haha.. Jag har gjort ett tidinställt inlägg som kommer upp vid tolv tiden för jag hinner ju inte blogga så himla mycket när jag är i skolan. Jag springer runt i mjukisbyxor idag & baseball jacka, skönt är det. Men känner mig helt uppsvälld har ont i magen.. tjejproblem jävligt jobbigt är det. Tur att man slipper allt detta snart!
Vi hörs senare, stor puss

im glad you came


Min och min älsklings låt

Jag ska gå och tvätta bort mitt smink nu, krypa ner i sängen och få några timmars sömn innan skolan imorgon. Jag sätter min kamera på laddning över natten också, så den får följa med mig imorgon så ni inte behöver ruttna haha. Imorgon är det fredag, jag får se lite vad som händer något mysigt blir det väl, sover nog över hos Hanadi sen också.. Nej men allvarligt, kolla klockan måste verkligen sova. Jag ska drömma om imorgon, det är första gången det är kebab & pommes imorgon i skolan.. Längtar faktiskt redan ihjäl mig..
Godnatt!
Förresten, håll utkik kommer komma ett inlägg imorgon om min första kärlek.. Kanske är intressant? ;)

dag 01 - om mig

Ja, vad finns det och säga..
Antagligen så vet ni redan det mesta om mig! Men jag heter Angelica och jag bor i Växjö, är uppvuxen här.. Tyvärr! Jag är 14 år, fyller 15 den 7e Maj. Jag bor tillsammans med min mamma och hennes kille & mina två lillebröder, varannan vecka. Den andra veckan är jag hos min "pappa" min plast pappa eller vad man säger, med mina två bröder & varannan helg är även min bror från Jönköping där.

gammal bild på mig..

Med mina gosiga tjejer!

Jag sitter hemma hos Johanna nu med Emelie och Amanda.
Vi har gjort kaos i hela hennes vardagsrum, skrattade ihjäl mig när jag såg Johanna och Amanda släpa på en träningsmaskin och soffa för att kunna fotografera mig och Emelie, sen Johannas katt springer runt med en bit korv som hamnar överallt, vet faktiskt inte vart den tog vägen nu. Den dyker väl upp! Min mormor hämtar mig och Emelie snart så vi hörs senare kyssss

10e november 2011 - NY DESIGN!


Ny design!

Jag blev trött på den gamla, och Johanna skulle hjälpa mig att fixa ny men så visste jag inte hur jag ville ha det så.. Jag bytte tillbaka, så vägrade hon att jag fortfarande skulle ha det så för det såg tråkigt ut, så vi fixade och trixade och det tog lång tid att fixa allt detta men jag är nöjd! Tycker ni det blev fint?
Jag kommer försöka blogga mycket mycket bättre nu också så ni vet det! Och som sagt undrar ni något är det bara att fråga i blogresponse :)
Johannas blogg här: www.jjohannawahlberg.blogg.se

30 dagar

Nu tänkte jag köra igång med någonting nytt i bloggen! Egentligen inget speciellt alls, men en rolig grej då har man alltid något att blogga om. Jag kan inte direkt lova er att jag gör varje dag ni får väl påminna mig jag brukar vara glömsk när det gäller grejer..

 

 

Dag 01 – Om mig.

Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv. 
Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar. 
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest. 
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor.


We found love in a hopeless place

Jag sitter i skolan nu & har svenska, dagen har faktiskt gått riktigt bra hittills! Känner mig inte trött eller något, så de är ju alltid bra. Efter skolan ska jag hem och plugga lite hade jag tänkt mig, om jag inte går förbi mamma en sväng får se om hon är hemma, snackar lite med henne innan hon och resten av min familj åker till Danmark.. (ångrar mig STARKT att jag sa att jag inte ville följa med)
Men får väl göra det bästa av situationen, även ifall jag inte mår bra idag känner mig arg utav någon konstig andledning.. That sucks
me today

8e november 2011

Godmorgon! :)
Just nu sitter jag och äter frukost, börjar ju kvart över nio så jag har tid på mig efter jag har ätit upp ska jag fixa i ordning mig lite lugnt orkar faktiskt inte ens fixa mig så fint idag känner jag men men.. Vi får se om det blir uppsatt hår eller vanligt och kläder orkar jag inte ens tänka på så himla jobbigt...
Nej men, nu ska jag fixa i ordning mig så vi hörs senare!

Godnatt!

 


Direkt från sängen

Haha, ligger i sängen nu och lyssnar på musik & jag ska sova snart med, imorgon börjar jag kvart över nio och går till tjugo i fyra knappt några raster.. Vilket schema brushan, tycker de är sämst!!
Jag ska sova hemma själv från torsdag till fredag med tror jag skönt :)


My president is black

Heej! :)
Ligger i sängen nu & har fixat disken precis, kan knappt röra mig för mina ben cut cut..
Idag va första dagen efter lovet också, gick faktiskt bra det enda possetiva va att de var hamburgare med bröd & pommes till mat, sen att vi kollade på film på vår so lektion.. Tror inte det var något mer, jo jag gjorde ett prov så nu har jag det gjort! Skit skönt :)
Fick bli bild sen Lördags!
Och haha, seriöst.. blogresponse, ställ lite mogna frågor istället stör mig fucking mycket. Speciellt på okända pussys!

Extra Svenska

Jag sitter nu på Hanadis extra Svenska lektion, som sagt efterbliven kompis man har..
Det är skit segt & efter detta ska jag hem, lägga mig i soffan med varm oboy och något gott att äta sen kolla på film.
Vi hörs då, orkar inte skriva mer just nu alla försöker "jobba" men det är kaos.. Hehehe puss

M U S I C

Ni får tre sköna låtar som jag lyssnar på nu innan skolan, here kommer deeee
Nu kan ni inte klaga på att jag bloggar lite i alla fall, tog igen efter helgen.. Haha

Om jag somnar under någon lektion, är de inte mitt fel.....

Har letat upp kläder, fixat håret & sminkat mig nu.
Jag ska bara borsta tänderna och fixa i ordning mitt rum och väskan lite snabbt så jag hinner chilla en stund, Melina kommer om en halv timme typ..
Jag ska fan aldrig mer röra på mig vill aldrig mer ha träningsvärk igen.. När jag kommer hem ska jag byta kläder & lägga mig och kolla på tv fan vad jag längtar!!
Jag idag, har bara på mig ett par jeans svart linne med typ knappar fast man ser dom inte i webben sen ska jag sätta på mig en kofta också and Im ready & dead.. Orkaaa skola, helvete vad fort lovet gick då..

7e november 2011

Godmorgon! :)
Jag vaknade typ vid halv sju eller kvart över sex.. Så har hunnit äta frukost, kunde knappt resa mig upp ur sängen är det någon mer än jag som har träningsvärk? Jag har brutal sen detta höstlovet haha fyfan mina ben dödar.
Snackar lite med Melina och satte precis på min plattång, så nu ska jag fixa i ordning mig lite innan jag drar mig mot skolan egentligen orkar jag inte, men sen kom jag på att jag tror faktiskt det är önskevecka idag så det blir ju fan GOD mat! De kan man ju inte missa ;)
Sen saknar jag alla mina kompisar också, hehe.. Slutar tjugo i fyra så vi hörs då om jag inte skriver något under dagen.
ohhmygoooood.. Jag har gympa idag, kommer aldrig klara detta..


Bed time

Aså.. de va ett jävla tjaffs om Club Nordic.. Ja, jag är 97a och jag kom in utan problem precis som på Summer take off så nej de blev inget konstigt! :)
I alla fall, duschat nyss nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska sova vi hörs imorgon!


Jag pratar lite ointressant..

 


Så ja..

Ojdå, titta vad jag skaffade mig nu när jag ändå har tråkigt..
Men ska snart fixa om min blogg lite tror jag, och måste ändå flytta ner rutan för den sitter för högt upp men jag är faktiskt ingen expert på hur man gör det så tills min vän Johanna som brukar fixa min blogg kan hjälpa mig så får de se ut sådär, jag är glad att jag fick in den över huvud taget så nu kan ni fråga där ifall ni undrar något!
Och sen under komentarsfälltet också haha..

Smoke weed everyday

Jag tycker fortfarande synd om mig aså, och er också som behöver höra mig klaga..
Men det är så de är, om en stund ska jag lyckas resa röven från stolen & duscha, men nu är jag för trött och har för ont för att orka något sånt jobbigt..
Och helvete nu förstördes hela mitt humör tänkte jag precis säga men inte nu blev jag så himla glad när en person smsade mig ♥
Snackar lite med min syster också, är killar tröga eller tröga.. Vissa i alla fall, hmm?
Känner att jag snackar för mycket, eller skriver kanske de heter..? Haha fan vad dum jag är, hejdå

Tycker synd om mig själv..

Haha, sitter här & tycker skit synd om mig själv har ont i hela min kropp..
Jag ska aldrig mer dansa, sen får jag ångest när jag tänker på att skolan börjar imorgon noo cut cut!
Höstlovet gick skit fort? Jag minns förra året, så hemskt va de..
Nu ska jag sätta på musik och dansa sönder, så jag får ännu mer ont.. Peace N love hihi!

Igår..

Jag ska berätta lite om igår..
Hanadi & jag vaknade vid tolv tiden, så åt vi sen chillade och hon drog hem vid tre tiden. Då duschade jag & fixade i ordning mig lite. Min pappa körde mig till Hanadi vid fem tiden & efter en stund kom Alejandra och sen Laureta, så fixade vi oss och sånt innan vi åkte till Club Nordic!
Först va de lite segt, sen blev de redigt roligt faktiskt när våra homies från Vetlanda kom & kvällen blev helt crazyy! Jag har ont i hela jävla kroppen just nu så mycket jag dansade, kan inte ens gå..
Och vägen hem va joobbigg! Vi kom hem, chillade liten stund sen däckade jag och idioten tog massa bilder på mig när jag sov vad kul..
Min pappa hämtade mig runt halv fyra idag nu chillar jag bara, har skit ont ska värma lite pizza snart och ta mig en dusch i think.. Cya later!

6e november 2011

Godmorning!
Haha, jag bloggade aldrig igår för va fullt upptagen hela dagen.
Kan berätta lite om helgen eftersom jag inte bloggat.
fredag - Jag stack hem till Hanadi så åt hon lite, vi städade hennes rum & chillade sen kom Laureta så drog vi ner till stan och fixade saker tills kvällen då vi skulle på "Halloween fest" pft, hehe.. Efter det gick vi till Hanadi tog alla saker och stack & fixade i ordning oss hos Laureta, men de va egentligen bara onödigt att vi köpte allting för jag ångrade mig sen och va ingenting. Typ, sen kom Honia & Madde så fixade vi alla oss sen åkte vi till festen. Vi kom dit inte ens hon som höll festen hade klätt ut sig, så jag och Laureta drog hem bytte om fixade en massa innan vi stack tillbaka dit. Men alla hade skit tråkigt, några stack också eller väldigt många så det slutade med att jag, Honia, Elisar, Laureta & Hanadi sen Madde åt pizza. Dom hade stängt men vi fick komma in ändå, vi rånade dom också fick sex läsk gratis en sallad var per person & varsinn sås haha.....
Sen va Hanadi och jag ute en stund innan vi stack hem till mig chillade med min bror och däckade vid sex tiden.
Berättar senare om igår

4e november 2011

Hej!
Jag sitter hemma hos Hanadi nu vi ska snart ner till stan och köpa saker tills ikväll med Laureta, hoppas det blir en rolig kväll.. För just nu känner jag mig så himla otaggad!
Ingen aning varför, hehe.. Men det blir väl bra snart hoppas jag :)
Vi hörs lite senare, ska fixa lite skit nu.
Haha, harreguuud.. Bild sen somras hos Dellebelle

STANDING SOLDIER

Ligger i sängen nu, har precis bråkat skit mycket med en person men nu är de lugnt :)
Jag ska nog sova snart, mår inte så bra.. Hehe :(
Jaja, vi hörs imon kommer inte blogga mer nu. Ta mig tillbaka, u know'

DUSCHAT!

Har precis duschat, ligger i sängen nu igen & lyssnar på musik.
Jag ska fixa mitt rum nu, mitt hår och packa tills imorgon leta upp kläder till Club Nordic också! Funderar på svarta jeans & någon snygg tröja, men får se lite :)
schteeek i morgonrock såhär på natten

Tidsfördrift..

50 Random frågor om allt


1. Vad heter du?: Angelica

 

2. När är du född?: Igår

 

3. Vart bor du?: Hemma

 

4. Är du kär just nu?: Njää, tror inte de

 

5. Har du kille/tjej?: Nej

 

6. Vad gör du just nu?: Lyssnar på musik

7. Vad tycker du om kärleken?: Bra ibland, när det går rätt..

 

8. Vill du gifta dig nån gång?: Jo då!

 

9. Vill du ha barn?: Senare, inte nu

 

10. Är du barnslig?: Händer väl

 

11. Är du pratglad?: Ibland så, om jag är på bra humör

 

12. Är du frågvis?: Haha.. Jo, ganska

 

13. Är du blyg?: I början mot nya personer jag träffar


14. Får du tvångstankar?: Inte direkt


15. Saknar du någon?: Jaa..

 

16. Vem kramade du senast?: Mamma

 

17. Vem kysste du senast?: I...


18. Vem gjorde dig glad senast?: Hanadi, Ihab & Abdi

 

19. Har du nångång blivit kallad hora/slampa?: hmm, aa tyvärr


20. Har du nångång blivit kallad fjortis?: haha, läängesen

 

21. Har du nångång blivit kallad emo?: nej haha


22. Har du gått in i en dörr?: Haha ja harreguud, hade bråttom ut från stationen


23. Har du ramlat ner för en trappa?: Aj fyfan, aa tyvärr

 

24. Röker du?: Hehe, njä

 

25. Dricker du?: Händer

 

26. Har testat droger?: Varje dag, varje natt! Haha..

 

27. Har du varit galet kär nångång?: Ahh, aldrig mer helst

 

28. Har du blivit dissad?: Ja

 

29. Har du dissat nån?: Ja

 

30. Cider eller öl?: Cider


31. Kärlek eller sex? Kärlek

 

32. Blind eller döv? Döv

 

33. Brunett eller blondin?: Brunett ;)

 

34. Vad ångrar du mest att du har gjort?: Hmm.. Jag ångrar nog inget speciellt mycket faktiskt man lär sig av misstag

 

35. Hur har du mått på sista tiden? Upp & ner

 

36. Tror du någon kan leva med samma person resten av livet?: Självklart

 

37. Har du nångång blivit slagen allvarligt?: Nej

 

38. Har du djur?: Nej

 

39. Har du legat brevid en tjej i sängen?: Ja..?


40. Har du nångång varit otrogen?: Aldrig


41. Har du kallat en kille för bög?: Haha, aa

 

42. Har du kallat en tjej för hora/slampa?: Ja

 

43. Har du fuskat på ett prov?: Längesen

 

44. Har du tv på ditt rum?: Näe, använder alltid datorn

 

45. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Kanske

 

46. Brukar du sjunga i duschen?: Haha.. Ja


47. Klarar du dig själv?: Always


48. Kan du laga mat?: Kvinnan i köket är jag


49. Favorit färg?: Rosa, svart, vit lite olika

50. Har du svarat ärligt på alla frågor?: ja mannen


Fixfix

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, lite sent kankse men vore skönt innan jag lägger mig hehe..
Imorgon blir det festfestfeeest! Jag ska försöka ta bilder, för det är roligare och så har man lite minnen.. Jag och Hanadi i somras hade alltid med kameran överallt! Så vi fick ju en heldel bilder faktiskt, och det är kul att kolla nu i efterhand. Men i alla fall, nu ska jag duscha!
Gjorde makeover på mina ögonbryn nyss, me like!

Tisdags


True story brush

Kände bara för att lägga upp denna bilden, för på något sätt är den faktiskt.. Fin?
Nu ska jag baka en kladdkaka eller något, klarar inte detta mer. Choklad <3<3

Jag kan gå genom eld, för att komma till dig.

Imorgon blir det festfestfest! Samma på Lördag, men imorgn är det Halloween fest jag & Laureta ska va vampyrer. Jag har en bild i huvudet nu hur jag ska se ut så vi får väl hoppas att det blir bra, vi ska ner till stan imorgon hon, jag & Hanadi och köpa grejer som behövs. Måste börja spara pengar igen till massa skit ;)

Fuck y'all

Ligger i soffan & kollar på något skit tråkigt på tv.
Är trött, är ledsen orkar ingenting fuck my life totalt.. :(
Jag ska snart packa för jag flyttar till min pappa imorgon fredag, sen nästa fredag åker jag till mormor och bor där för mamma & resten av min familj ska till Lalandia jag vill inte följa med.. Men nu ångrar jag mig, fuck Växjö och fuck er alla här! :)
Hörs senare!

Imorgon....


3e november 2011

Godmorgon! :)
Sitter i soffan & Amanda sitter bredvid mig, vi håller på att göra middag och sen ska jag duscha innan vi drar en snabbis till stan för att fixa lite grejer.
Chicken nuggets & pommes, till efterrätt Billys pizza!
Nu ska jag kolla maten, om jag lyckas ta mig upp ur soffan..
ooold

Fonky Fresh & B-Raz (B.F.V)


Det bara e så



Trött!

Kom nyss hem till min pappa, jag och Hanadi däckade innan vid ett typ och vaknade vid fem.. Jag är skit trött!
Åt nyss chicken nuggets & pommes, sen plopp men åt bara halva orkar inte mer jag ska lägga mig om en stund. Behöver sova ut ordentligt för har inte sovit riktigt på två dygn, katastrof hehe..
Jag skriver nog mer imorgon, är osäker på om jag orkar mer jag dör här.. Cut cut :(
Nej, men harreguud.. Rött & fint hår jag hade innan då!! Haha, tvär gammal bild u know it

Sova...

Jag ska sova snart, har chillar hela natten med Ihab, Abdi & Hanadi. Crazyyy!!
Jag är helt död, pain.. Hörs senare!


2a november 2011

Godmorgon!
Klockan är 07.35 och varken jag eller Hanadi har sovit på hela natten, trött som fan är jag..
Men vi ska väl sova tre timmar snart eller något, hård natt ni vet kss kss ;)


1a november 2011

Godmorgon! :)
Jag vaknade nyss, nu plattar jag håret ska snart gå & duscha once aigen haha! Och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig idag, de är så jobbigt att välja kläder haha..
Hm, mamma kör mig till Hanadi vid halv två tiden så jag måste skynda mig lite nu vi hörs senare!

RSS 2.0