Hemma

Heej! :)
Jag är hemma nu, stack ut innan mötte Hanadi chillade med henne ute en stund sen kom Laureta och Alejandra. Vi stack till gården och där var Thair, Gevorg & Omar. Så vi chillade med dom, kollade på en skit tråkig film och sen ringde Hanadi och sa att min mamma väntade så jag fick springa hela vägen haha..
Sen kom jag hem åt lite nu ligger jag i soffan & kollar på tv. Är ganska eller väldigt glad kanske måste jag inte kriga så mycket mer nu haha ;)
Jag och min älskling

Drar mig ut.. För VARMT.

Har fixat mig lite, varit och handlat med mamma och städat mitt rum heja mig! haha
Så nu ska vi snart åka, hon ska köra ner mig till Araby så jag ska träffa homies en stund, sen drar jag hem och äter Tacos och chillar.. Imorgon ska jag med konfirmationen och sova i kyrkan skit tråkigt vill inte ens dit.. Men men inget val, men måste stänga av datorn nu och fixa lite små saker man vet knappt vad man ska ha på sig det är sommarvärme ute jag dör.. -.-
Men okej, hörs senare!

Dagens outfit

Nu är jag hemma från skolan, har varit hos min pappa och packat ihop sakerna sen kom mamma så gick jag tillsammans med mamma, och mina bröder.  Nu är det ett jävla liv här för dom ska iväg och köpa godis och min bror vill inte synas med mamma haha, han börjar bli stor ;)
Men tänkte slänga in vad jag går runt i idag och sen packa upp mina väskor senare ner till Araby och träffa Hanadi och resten av mina babes!
|jeans gina| linne gina|

30e september 2011

God morgon!
Sitter i skolan och har So, jag vaknade klockan åtta idag och skolan börjar tjugo över så jag skyndade mig som faaan! Jag hann inte ens sminka mig eller platta håret eller något. Känner mig så jävla ful just nu men jag överlever.
Längtar redan till maten sen, vi får sjukt god mat idag mumms ♥
Största bildbristen just nu, så fick bli en bild sen skolfotot på mig och Emelie haha

Senses

Jag är helt fast i denna låten nu, så jävla skön är den!

Pluggar -.-

Jag har städat mitt rum så det är hur fint som helst, duschat och nu sitter jag här med matteboken och försöker förstå något men tyävärr så gör jag inte det.. Kanske är lite efterbliven som min pappa säger? :(
Tänkte inte säga så mycket mer, men ska lägga mig om en stund är hur trött som helst så vi hörs imorgon om jag inte skriver något mer ikväll!
Och för att pluggandet inte ska bli FÖÖÖR tråkigt så gjorde jag nacho chips med smält ost och taco sås, hur gott som helst!!

Krigare!

Haha, jag är skit arg!
Min mobil är sönder och min mamma vägrar köpa ny jag vill bara skjuta första bästa människa..
Jag ska ha iphone bryr mig inte kommer kriga tills jag får den.
Hanadi har stuckit nu och vi var ute och chillade med Martin lite innan, åt choklad och snackade.
Men nu måset jag fixa mitt rum som är total katastrof, sen ska jag till mamma och skapa fight.. Haha, vi hörs senare när jag är på lite bättre humör :(

29e september 2011

Godmorgon!
Ligger i sängen just nu och äter chips haha, har precis vaknat och de första jag gör är att äta chips..
Hanadi väckte mig, jag sov skit gott så väcker hon mig för att jag ska vara social med henne. Vem orkar det? Jag somnade halvt och började prata för mig själv haha!
Men inget slår henne som hon snarkade innan, shit..
Men ska fortsätta äta lite nu och sova vi hörs lite senare!

High on life!

:*

Chilling!

Heej! :)
Jag sitter vid datorn och snackar skype med mina homies! Hanadi ligger i sängen med sin dator helt osocial..
Men jag klarar mig haha!
Hmm, idag efter skolan stack jag nästan direkt till Hanadi så chillade vi där & sen drog vi ut med Laureta, men vi hade inte så mycket och göra för typ ingen var ute så vi stack till Delle & chillade där till halv nio typ med han och Jejje :)
bildbomb







Kanske bloggar från Lauretas mobil senare!

Hinner inte skriva så mycket mer förutom att nu ska jag dra ner till Araby för att träffa Hanadi och Laureta, och så sover dom förmodligen hos mig idag! Tänk att imorgon hade jag kunnat vara någon helt annanstans och träffat min gose.. Fan också :(
min älskling!

Emelie

Tryck på bilden för att komma till bebisens blogg! Den är myyyycket bra!

28e september 2011

Hej!
Just nu sitter jag i skolan och har spanska, min kväll igår va katastrof jag skulle ladda min mobil och den ville inte så min pappa bara "Din mobil är sönder" Jag började nästan gråta som en jäkla bebis, och vi försökte leta upp någon mobil som jag kunde ha men alla var låsa till tre.. Och jag har Comviq, fuck my life?
Men jag får leta upp någon skit så länge, har en gammal Nokia utan kamera den får väl duga så länge.. haha åh :(
Och snart slutar jag, ska bli så jäkla skönt!
Två lektioner bara, men vi hörs lite senare har annat för mig just nu världens bästa lärare han sa åt oss att va inne på facebook :)
gammal bild..

I Love you..

Jag saknar det så som vi hade, när vi satt varje dag & snackade till sju på morgonen tills vi båda knappt kunde hålla ögonen öppna men ville fortfarande inte sova..
När vi smsade gulliga sms varje kväll, och jag kunde somna med ett leende på läpparna och tänka "jag älskar denna killen, om jag har tur är han snart min"
Nu är allting helt anorlunda, jag somnar knappt på kvällarna när jag väl sover drömmer jag mardrömmar och vaknar oftast mitt i natten och tänker på dig, kollar mobilen i hopp om att ha fått något sms men inget sms alls.. Försöker besviket somna om, vaknar på morgonen tänker fortfarande på dig.. Precis som jag gör hela tiden. Och jag stör mig sjukt mycket, jag minns vad jag lovade mig själv det är synd bara att man aldrig kan hålla ett löfte.. Och nu är det försent & jag är tillbaka där jag började. Fuck

MYS

Kolla så mycket gott vi har!
Haha, varför äter jag alltid massa sånt här när jag är med henne? Jajaa, nu ska vi fortsätta kolla på tv och snacka.. Vi hörs lite senare kanske ♥

Shopping!

Jag fick med mig lite från Grand innan faktiskt, nu ligger jag i soffan med Amanda och kollar på Room Raiders och äter lite gott :)
Alltihopa är från Cubus.

Lektion nu, sen mys med min kusin!

Kom nyss in i skolan igen vi var på Hemköp, jävla efterblivna människor det finns på vår skola vi stog utanför och då kom vi inte in och så bad vi några sjuor öppna dörren, men det gjorde dom ju självklart inte såna efterblivna människor! Jaja, sitter på lektionen nu och har engelska. Sen har jag bara en lektion kvar och efter skolan ska jag hem och fixa mig lite fort sen drar jag upp till Grand med min kusin för det va skit längesen vi träffades, vi ska väl äta lite och se om vi hittar något snyggt till våra garderober! :)
Gammal bild sen sommaren, jag vill ha sommar igen.. Men ser faktiskt fram emot vintern lite också!

Johanna

Kolla Johannas blogg, det var hon som fixade min blogg och hennes blogg är jätte bra!
Hon lägger in mycket bilder och hennes bilder hon tar är SJUKT fina :)
Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg!

27e september 2011

God morgon! :)
Jag kom precis till skolan, hade sovmorgon till kvart över nio egentligen men sen ringde Emelie mig och sa att spanskan var inställd så jag började inte förens klockan tio skit skönt! Jag somnade om direkt, och vaknade halv tio.. Haha, så jag bara fixade mig skit fort och stack till skolan.
Nu sitter jag & har lektion om Eu.. Intressant, haha.
När livet ger dig hundra andledningar till att gråta, visa livet att du har tusen andledningar till att le.

Ligger i sängen

Just nu ligger jag i sängen och bara chillar, har duschat & lite sånt. Min pappa är inte hemma så jag passar mina bröder, men dom sover nu så det är lugnt!
Jag ska nog med sova snart, skola imorgon sen på onsdag feeeeest! Haha, skojar bara men får se vad jag ska göra vi är ju lediga på Torsdag :)
Bildbrist, lite små gammal bild..

Jag gråter bara i regnet..

Heej!
Tyvärr blev de ingen Max idag, fan också.. Men kanske imorgon istället. Jag va hos Hanadi en stund innan, vi chillade typ bara & sen hämtade min pappa mig så åkte vi hem och min bror cyklade iväg och köpte Billys pizza till mig och nu sitter jag här skit sur på allting, typ.
Men ska hämta lite chips och Cola så kanske jag blir på bättre humör :)

Mat time!

Hej!
Jag sitter fortfarande i skolan tyvärr, haha är med på Hanadis extra svenska lektion efterbliven kompis jag har :*
Jag har riktigt mycket huvudvärk så hoppas den blir bättre, efter denna lektionen så ska vi åka till Max för min idiot till kompis skämde ut mitt liv, så han blev skyldig mig något och då hade han sån lakers måltid man får två hamburgare, stor pommes & läsk sen cheese dipp! Jag längtar redan ♥

26e september 2011

Godmorgon!
Just nu skulle jag nog kunna dö för att få sova lite till, är så trött det är helt sjukt och ändå somnade jag ganska tidigt igår..
Vet inte vad jag ska ha på mig heller, just nu går jag runt i mjukisbyxor och fryser ihjäl vill bara sova igen :(
Men, kanske tar jag mjukis men det är så fult.. Eller letar jag upp något annat om jag orkar fyfan för skolan vill ha looooov nu! :)
Ligger i sängen nu och äter frukosten jag nyss gjorde, sen är det väl bara att ta tag i livet helt enkelt och fixa i ordning sig. Men tror jag går osminkad till skolan idag faktiskt.. Döda mig fuck måndagar!

Godnatt!

Ligger i min säng just nu, har gjort klart hela mitt Kosovo arbete och tänkte lägga mig nu & sova så jag inte är för trött imorgon.. Måndag redan, helgerna går alltid så sjukt fort för mig och veckorna också faktiskt.. Hinner inte med haha :(
Känner mig så jävla godis sugen just nu också, men nej ska inte äta massa sånt lämnar min plånbok hemma imorgon såå jag inte köper godis för det blir ju så varje dag typ.. Hmm
Jaja, nog tjatat vi hörs imorgon börjar nio så lite sovmorgon blir det ju :)
fööööör mycket luft gubben..

Plugg..

Det tog typ två timmar för mig att städa bara för jag kunde inte låta bli att göra annat istället, men nu har jag städat och sitter här & ska precis börja plugga måste bara hämta lite vatten är skit törstig!
Welcome to hell..

söndagar suger..

Känner mig bättre nu haha, hämtade usb sladden hos mamma jag hittade den fast då ville inte mobil helvetet starta såå jag och min pappa kom fram till att det är fel på mobilen, vilket betyder att jag orkar inte ha en sönder mobil? Så iphone here I come! Eller om jag har tuur, pappa sa att jag skulle prata med mamma om de så om hon går med på det så blir de ju bra! :)
Måste städa mitt rum nu de är kaos sen får jag se vad jag ska göra..
dags att fixa detta nu..

Jävla åh fuck

Helvete vad arg jag är, min mobil laddare är sönder och jag hittar inte min usb sladd sen mamma städade mitt rum och min pappa va nyss nere och köpte en laddare till mig, så funkar den inte? Och mobilen har batteri slut jag vill gråta så arg jag är, haha åh :(
Är skit seg idag, ska fixa detta med helvetes laddaren och sen plugga så vi hörs lite senare!

sexy love



This is the real Angelica... haha

Hmm, vad säger ni ska jag operera om mig eller? Skulle lätt få vem JAG vill! hahahah mmh

25e september 2011

Godmorgon!
Ligger i sängen med Hanadi, haha kan ju misstolkas som ni vill..
Men vid tio väckte hon mig, brutal väckning jag sov så jävla gott så skriker hon "VAKNA VAKNA, vi ska äta mammas chocklad pannkakor" Jag dog, sen försökte jag sova lite till men vad tror ni inte idioten gör hon sätter på musik på högsta volym på sin mobil och trycker mot mitt öra. Hej tinitus!
Men vi gick upp & åt, sen somnade vi igen en liten stund. Och nu ligger vi bara och snackar vi ska ut lite senare tror jag. Sen när jag kommer hem är det plugg som gäller, orkar verkligen inte men vad ska man göra.. :(

Skype

Jag sitter vid en dator och snackar skype och Hanadi kollar på en Indisk film & gråter söönder, har inte kollat på filmen så förstår inte varför hon gråter men den är sorlig antar jag.
Är ganska trött, så ska sova snart tänkte jag vi hörs imorgon!
hoppas ditt hjärta känns bättre nu gumman, dö inte för en film cutcut

Skulle nog dö för att ha dig nu..

mamma..pappa? (a)

Hemma!

Är hemma nu, tråkig kväll som faseeen..
Chillade med mina vänner, och ja.. Inget hände.
Men i simhallen innan det var någon SJUKT konstig kines, inget illa menat men han var helt sjuk..
Min bikini hade blivit konstig så vi satte oss och det va helt mörkt och Hanadi försökte fixa den så kommer han och vi får panik och springer till omklädningsrummet och han sparkade mig så jag ramlade och Hanadi med.. Jag menar, vem fan gör så när man är vuxen..?
Hahah, idiot.
heeej fuckat ansikte på bild 2..

Jag ville bara säga att du är världens finaste kille, Ali du betyder sjukt mycket för mig ♥
love.

24e september 2011

Godmorgon!
Sitter och snackar skype med Hanadi, ska snart gå och duscha och seeeen till simhallen, så som ni förstår kommer jag inte kunna uppdatera ikväll så mycket, men ni får stå ut det är lördag jag kommer komma hem ikväll typ vid ett/halv två, känner mig sjuukt seg just nu faktiskt..
gammal bild i brist på annat

Vår kärlek

Denna låten DÖDAR mig, sån text.. Hur fin som helst!
Haha, verkar som jag har en deprimerande kväll eller något. Men nej jag mår så bra så och nu tänkte jag hämta lite cola & chips, så blir den ännu bättre :)

LÄÄÄS KILLAR!!

16 saker killar inte fattar!
1.  tjejer väntar alltid på att killen ska ta första klivet
2 . en tjej kan ha 99534 killar , men när hon ska sova tänker hon bara på 1
3. vi hatar mest när en kille försöker vara någon han inte är ,
4. vi tjejer älskar att höra ordet : jag älskar dig 12241321 per dag
5. när en tjej säger sina problem och när hon säger jag har det inte lätt, krama henne och säg , JAG FINNS ALLTID HÄR JÄMTE DIG
6. om en tjej skojar med dig betyder det att hon verkligen gillar dig
7. vi alla tjejer är inte horor , bara för du hittade en betyder inte det att vi alla är de
8. tjejer älskar att tillbringa en hel dag med sin älskling
9 . om en tjej gör ett misstag framför en kille så kommer hon tänka på det hela dagen tillochmed mer
10. om en tjej säger FÖRLÅT jag menade verkligen inte de, så säger hon sanning
11. en tjej förväntar sig att en kille skriver först , vi är för rädda , att vi stör er.
12. vi skulle gett allt i världen för att veta vad ni tänkte första blivken nig avb
13. ingen av oss är tillräckligt modig att säga alla sina misstag.
14 . när en tjej älskar , så älskar hon till högsta volym
15. om en tjej offrar sig att vara på chatten hela natten och vänta på att killen ska skriva så vet man.. HON KAN INTE UTAN HONOM
16. När en kille lämnar en tjej och tjejen verkligen älskade honom ,s å behövs det 100000000000 dagar att glömma honom

17 saker killar inte fattar!
1.  Tjejer väntar alltid på att killen ska ta första steget.
2 . En tjej kan ha 99534 killar, men när hon ska sova tänker hon bara på en.
3. Vi hatar mest när en kille försöker vara någon han inte är.
4. Vi tjejer ÄLSKAR att höra ordet: Jag älskar dig 12241321 per dag.
5. När en tjej säger sina problem och när hon säger jag har det inte lätt, krama henne och säg.. Jag finns alltid vid din sida!
6. Om en tjej skojar med dig betyder det att hon verkligen gillar dig.
7. Vi alla tjejer är inte horor bara för du hittade en betyder inte det att vi alla är de..
8. Tjejer älskar att tillbringa en hel dag med sin älskling.
9. Om en tjej gör ett misstag framför en kille så kommer hon tänka på det hela dagen och kvällen.
10. Om en tjej säger FÖRLÅT jag menade verkligen inte de, så talar hon sanning.
11. En tjej förväntar sig att en kille skriver först, vi är för rädda att vi stör er.
12. Vi kan verka arga, men det är bara ett tecken på att vi bryr oss.
13. Ingen är tillräckligt stark & modig att säga alla sina misstag.
14 . När en tjej älskar, så älskar hon verkligen.
15. Om en tjej offrar sig att vara på chatten hela natten och vänta på att killen ska skriva så vet man hon kan inte utan honom.
16. Vi är alltid oroliga för att inte räcka till för er.
17. När en kille lämnar en tjej som verkligen älskade honom, så vet man.. det kommer ta 1000 år att glömma. Och man glömmer aldrig.

Känns helt sjukt..

Känns helt konstigt att kolla gamla bilder på sig själv vilket hår jag hade.. Varför klippte jag av det, cut cut!
Men det är på väg att växa ut igen tur det! 

Hanadi, Moataz & Ahmad

Hej!
Kom hem för en stund sen, va ute med Hanadi i världens ösregn vi satt under en sån man väntar på bussen & frös ihjäl hur länge som helst tills Moataz & Ahmad kom ut, så gick vi till dagiset sen va det helt blött där så vi va bara där en stund sen gick vi världens runda till en gunga som vi satte oss på och sen när vi reste oss upptäckte vi att ALLA va helt blöta i röven.. Haha, snyggt :$
Men men, så cyklade jag & Hanadi hon stack hem och jag också. Fryser ihjäl & har ont i huvudet hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk igen :(
Imorgon ska jag till simhallen med Hanadi, Moataz & hans två kusiner tror jag. Sen på kvällen drar vi ut med Laureta & Alejandra om inget går feeel!

How NOT to KISS!

HAHAHAHAHAHHAHA hur sjuuuk får man bli?

23e september 2011

Hej!
Bloggen har legat lite nere nu jag vet inte ens varför, ska packa lite om en stund och gå till min pappa med saker för det är hans vecka, får se om jag stannar där tills onsdag eller fredag :)
Ikväll får jag se lite vad som händer, ska ut med Laureta & Alejandra i alla fall och Hanadiiii!

Godnatt!

Jag har varit lite upptagen ikväll, inte hunnit tänka så myyycket på bloggningen faktiskt för jag kom hem från Hanadi ganska sent.. Och då direkt så snackade vi skype med Moataz & sen med Ali, Hisham & Ihab sen någon mer tror jag tills min mamma fick adhd på mig för en liten stund sen för jag skulle stänga av datorn, så detta blir det sista inlägget innan jag går och tvättar bort sminket & somnar!
Fredag imorgon, får se vad som händer ska göra något roligt i alla fall har jag bestämt mig för :)
Jag & min äääälskling, love you!

22e september 2011

Hej!
Jag hann inte blogga i morse försov mig lite, och bara slängde på mig något sen kom Melina & vi cyklade till skolan. Helt okej dag vi hade hemkunskap innan och gjorde pannkakor så vi slapp maten i skolan för jag gillar den ändå inte, sen va resten av dagen chill efter skolan smsade Hanadi mig och bad mig komma, så jag tog bussen till henne och nu ligger vi här i hennes "säng" och är helt över glada i alla fall jag! Vi snackade nyss skype med Ali, Hisham & Ihab men dom skulle iväg så vi skulle ha deep talk om en timme igen haha :)
Jag älskar er sjuuukt mycket!

Chill kväll

Just nu sitter jag i sängen har precis kollat på tv lite med min mamma & hennes kille, ska fixa i ordning i mitt rum (igen!!!) hur kan det alltid bli så stökigt? Jag städar det verkligen VARJE dag.. Jaja, jag får väl sluta slänga saker omkring mig så kanske mitt problem blir löst haha!
Nu ska jag byta till skoldatorn och plugga, ska göra min matteläxa & efter det det bästa på hela dagen SOVA.

Vi lämnade varandra den kvällen utan ett ord.

Mysig tjocktröja från Bikbok fick följa med mig hem idag, och leppsyl försvarets hudsalva som ni nog alla vet hur det ser ut så jag behöver inte ta kort!

Dagens outfit

Haha, okej hade inte strumporna men resten!
Hm, idag då.. Jag och Melina drog till stan efter skolan & satte oss och åt pizza och snackade, sen gick vi runt på stan lite jag köpte en tjocktröja till mig och leppsyl hon köpte samma, sen skjussade hon mig till kyrkan..........
Så hade jag konfirmation vi gick runt Växjö sjön det är hur långt som helst, behöver inte precis ut och träna idag då detta var min träning, sjukt tråkigt haha!
Mamma hämtade mig i stan sen efter konfirmationen för jag orkade inte gå, så åkte vi hem och jag åt lite nu ligger jag i sängen och ska snart börja plugga :(
Det var väl allt, haha!

21e september 2011

Hej!
Förlåt för att jag inte har kunnat blogga idag, just nu bloggar jag från Johannas dator för att internet funkar inte på min och hemma har jag råkat göra något så det inte heller funkar, ska testa ikväll igen för efter skolan ska jag till stan med Melina och efter det konfirmation, sen när jag kommer hem är det bara att sätta sig och plugga men ska försöka hinna blogga också!
Men nu ska jag fortsätta jobba har geografi, så vi hörs kanske senare! :)

A walk to remember

Tröttnar nog aldrig på denna filmen, har sätt den tre gånger nu och nu blir det en fjärde!
Ska lägga mig och kolla på denna innan jag däckar, vi hörs imorgon sov gott allihopa! :)

Jag tog en kula för dig & fick en smula tillbaka..

Tre bilder från idag!                                                                       Fotograf: Johanna
Kom nyss hem sprang en snabbis till Coop för att tanka min mobil, kände mig helt handikappad med Comviq bas så nu har jag inte de längre så skönt. Haha, hade de en dag & dog redan, snacka om mobilberoende..
Känner mig helt slut, har haft en lång dag förstår ni haha! Ska städa mitt rum, göra varm oboy & lägga mig i sängen och kolla på film nu tänkte jag :)

förlåt!!

Min uppdatering, men jag varnade er ju faktiskt!
Vi åkte ut till Amanda så åt vi lite, sen gick vi ut och fotade ska visa er några bilder lite senare ;)
Mamma hämtade mig och Emelie i alla fall, så skjussade vi hem henne sen åkte jag min mamma & bror till Grand.
Köpte ett par jeans och puder, sen åt vi på Mc också riktigt mysigt är det att umgås med sin familj ibland. Även om hela familjen inte va med men i alla fall, ska visa vad jag köpte!
499 :- Gina tricot
59 :- H&M fast de va rea tror jag så fick det för 39!

Lektion..

Jag sitter här och har samhällskunskap och det är skit segt, men jag har ju Gustav här bredvid mig som är social något bra i alla fall, efter denna lektionen ska vi äta & sen musik tror jag.
Vid halv tre har vi skolfoto också, hoppas verkligen jag inte ser lika dum ut som förra gången mitt hår va större än äshh jag vet inte vad! Det va brutalt stort och lockigt, katastrof.
Jag ska ut och fota med Johanna, Amanda & Emelie sen får väl hoppas bilderna blir bra här är en bild sen förra gången!

20e september 2011

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Jag sov kanske inte så jätte bra inatt, tyvärr..
Nu håller jag på att fixa mig ska dra till skolan snart & efter skolan ska jag iväg med några kompisar och göra en sak så bloggningen idag kommer bli riktigt riktigt dålig tror jag faktiskt.

Orkar inte blogga mer idag..

Ja, ni ser rubriken!
Kommer inte uppdatera något mer idag, mår inte bra alls känner bara för att gå och dö eller något. (nej jag är inte seriös, fan vad emo jag lät)
men mår inte bra alls, ni vet hur det är.. Vi hörs imorgon!

Mot duschen!

Nu ligger jag i sängen, är helt död efter den jävla jogging rundan har träningsvärk överallt känns det som helt hemskt.. :(
Men har målat naglarna nu röda & ska hoppa in i duschen så jag är freshh tills imorgon!

Drar mig ut...

Jag kom fram till att jag ska ut och jogga, så nu kör vi här hehe.. Kommer bli riktigt jobbigt för det va ett tag sen!
Känner mig helt frustrerad är så arg så jag vill gråta, så det ska bli skönt att gå ut och springa faktiskt.
Efter jag joggat ska jag till min pappa & äta, ska nog börja bo där varannan vecka. Trivs mycket bättre där!
Nu taggar jag här, kommer säkert dö på vägen

Hemma från skolan

Kom hem för en stund sen, nu ligger jag i sängen och funderar om jag ska ut och jogga eller inte.. Det lutar åt att jag ska de, skit jobbigt men behöver röra på mig innan jag blir en riktig tjockis känner jag.
Och nu är det slut på godisätandet och allting, har sagt det så många gåner men men..Nu kör vi! Taggar hårt att bli nyttig haha :)
Väldigt passande bild till att bli "nyttig" men okej, åt lite godis nyss.. hehe

Helt meningslös lektion

Jag sitter på lektion med Johanna & Emelie, vi sitter och snackar lite om imorgon för vi ska ut & fota!
Så vi sitter och kollar på we♥it för att få lite insperation. Vi får väl se hur dom blir, efter denna lektionen ska vi gå & äta på Charlies pizzeria, GOTT!
Vi gör inget alls på denna lektion, så meningslöst vi har vikarie & hon vet inte ens vad vi ska göra så vi sitter bara vid datorn och chillar.
Meeen, nu ska jag forsätta "jobba" haha tur att facebook finns & skype

19e september 2011

Godmorgon!
Har vaknat för en stund sen, och sminkat mig & fixat håret. Jag börjar om en timme så ska se vad jag ska ha på mig nu tänkte jag.
Imorgon kommer pengarna, då ska jag shoppa lite! Längtar redan haha :)

Riktigt skön låt!


Går & lägger mig

Jag har väl inte haft så jätte bra kväll precis, passade min bror innan han är så lugn & gullig så han somnade vid åtta ungefär, sen efter de åt jag lite och städade mitt rum.
Och jag mådde inte så jätte bra heller, var ledsen men men..
Imorgon börjar jag vid nio så kan sova lite längre! Är redan trött på skolan längtar sjukt mycket tills höstlovet ska göra så jäkla mycket roligt då :)
Vi hörs imorgon, godnatt alla ♥

Hmm..

Fick ett par skor för ett tag sen av Joels brors tjej, det lät komplicerat haha!
För dom passade inte henne och dom passar mig. Lite stora är dom det är 38 & jag har 37 men det funkar ändå och dom är ju faktiskt fina vet bara inte vad jag ska ha dom till? Men dom kommer till användning någon gång hoppas jag!

I see the truth in your lies

Håller på att göra mig i ordning, och skolfotograferingen va tydligen på Tisdag bra det!
Ska iväg med min familj en stund, sen ikväll ska jag passa min bror för mina föräldrar ska på bio tur att han är lugn i alla fall..
Vi hörs lite senare!

18e september 2011

Godmorgon!
Jag och Hanadi vaknade nyss, vi va uppe till fyra igår tror jag vi hade lite bussnies för oss haha.
Och nu ligger vi här med varsinn dator och jag äter nutella mackor, det är verkligen mitt liv så jävla gott!!
Skulle kunna leva på nutella hela mitt liv.
Min mamma kommer och hämtar mig om en stund så ska jag hem duscha och plugga, och imorgon är det skolfotografering vet inte ens vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut panik..
Jag och min älskling igår, ett år nu ♥
(Haha, ironi)

Everything feels sick without you.



17e september 2011

Hej på er!
Allt bra med er? Här är det bara fint, lite trött bara gick & la mig vid fyra sov ju över hos Laureta med Hanadi vi hade riktigt mysigt vi satt och snackade om allt och hade det mysigt.
Nu ligger vi i Lauretas säng och bara chillar, får se om vi orkar dra oss ut om en stund annars blir det väl bara en chill lördag.
Jag bloggar mer när jag kommer hem för nu ska jag va lite social med mina vänner, ha det bra så länge!


FREDAG!!!

Hej, hemma från skolan och nu sitter jag hos bästis medans hon duschar & jag sitter och dunkar musik så länge :)
Fredag ikväll, vilket betyder måste leva livet haha sover hos Laureta inatt med Hanadi och imorgon vet jag inte redigt än vad som händer, något blir det i alla fall.
Bloggen kommer få lida lite nu när det är helg, tyvärr.. Och just det min skiiiit snälla klasskompis gav mig en kamera idag som jag kan låna tills jag lagat min egen eller fixat ny :) Så nu kommer det bli roligare bilder tror jag haha!

16e september 2011

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt dåligt inatt faktiskt, har frysit hur mycket som helst de är skiiiit kallt i mitt rum tur att jag gick upp inatt och stängde fönstret annars hade jag nog inte kunnat gå upp ur sängen i morse.
Har redan fixat mig, gick fortfare än vanligt idag ska ta en varm kopp oboy & fortsätta plugga lite på länderna, satt en timme igår på skype med Hanadi, Ali & Hisham snacka om att jag är trött idag, vi snackade ganska länge..
Kollade ut genom fönstret nu himlen är helt blå, inte ett enda moln kanske blir fint väder idag om vi har lite tur :)

För dig kan jag offra mycket

Jag är glad att jag har dig att kalla bästavän det betyder mycket för mig precis som du betyder mycket för mig.
Jag älskar dig världens finaste syster, mitt allt ♥

Lugn hemmakväll

Hemma nu, har badat & pluggat vilket jag fortfarande gör och snackar på skype med bästis!
Har ätit för mycket känner mig helt uppsvullen ska köra några situps snart så kanske det blir bättre eller man kan ju hoppas haha :)
Så nu börjar mitt nya nyttiga liv här, mycket träning och sånt hoppas jag hhehe........
Webben har varit mitt liv idag som ni kanske märkt, men men

På väg till mormor

Nu ska jag fixa i ordning här lite fort, så åker jag till mormor över dagen har ändå inget för mig ska plugga lite där & så hade jag tänkt.
Känner mig helt konstig, vet inte om jag är glad eller ledsen haha så irriterande.
Men, vi hörs lite senare och ni får ha det jätte bra så länge!

15e september 2011

Godmorgon!
Riktigt skönt, har sovit länge idag och de känns som min förkyldning är på väg bort tack vare att jag har vilat mig så mycket :)
Ligger i soffan nu med datorn och ska sätta på MTV och se om det är något intressant där medans mammi sitter i köket och dricker kaffe, ska ringa till min mormor med sen om hon kan hämta mig så jag kan va där idag så slipper jag bli helt ensam här hemma haha!
Nu ska jag göra mig lite frukost och så hörs vi senare

Tar en date med sängen

Godnatt bloggen, ska lägga mig om en stund hela kvällen har typ spenderats med bästis på andra sidan datorn & Ali på andra sidan jorden, cut cut :(
Men vi hörs imorgon, och jag har fixat en kamera att ha ett tag lånar en kompis så länge tills jag köper mig en egen!! Det är faktiskt svårt att blogga utan kamera, that's fucking true.
fick bli en bild sen sommaren

Alltid som jag vill

Jag behövde inte ens ringa Joel han ringde mig och frågade om jag va hungrig & han åkte och köpte Mc till mig och honom för han va skit hungrig efter fotbollen, så glad jag äääär!
Ligger i sängen nu & dör, åt för mycket ser ut som en gravid kvinna haha!
Nu ska jag plugga lite, och fortsätta webba med världens bästa vän ♥


Chips & dipp, perfekt kväll

Jag är hemma från konfirmationen för en stund sen vilket känns väldigt skönt.
Men, det var inte så jobbigt som jag trodde vi gjorde lära känna övningar & låg mest och lyssnade på när dom berättade historier för oss.
Är hos mami nu i alla fall, hittade direkt chipsen & dippen :) Men vill ha mat, undra när Joel kommer hem så han kan fixa något eller åka till Mc med mig haha!
Just nu myser jag runt i pyamas shorts, linne & tjock mysig tröja


I hate that i love you

Har lust att kasta min dator i golvet, sen bara gå och dö. (nej jag är inte seriös)
Håller på att packa ihop mina saker och fixa i ordning mitt rum, men huvudet bombar mig så känns ju lite svårt men men jag kämpar vidare.
Inga kläder heller, åhh... :(
Okej, nu ska jag inte gnälla mer vi hörs senare efter konfirmationen.
Puss! ♥
Jag och Hanadi testade på sån Henna tattuering eller vad de heter på Karl-Oskar dagarna. Inte för min höll särkilt länge då men det var ju fint så länge den höll.. Vilket var typ tre dagar haha.

Just smile for me

Jag har precis ätit pizza, vilket jag typ lever på har ätit de varje dag nu i tre dagar nyttigt..
Ska städa i ordning lite här hemma, sen lägga mig en stund innan konfirmationen!
Pratade i telefon med mami innan hon sa att när jag kommer till henne ikväll finns det chips & dipp till mig, längtar redan dit haha! :)
Nej, nu ska jag börja med allt vi hörs
mjöl på tummen, dregglade ner hela min byxdress också.. ha-ha skojar bara, spillde vatten

Kärlek vid första ögonkastet!


Funderar starkt på att klicka hem skorna nästa månad, har annat jag måste köpa denna månaden.. Men hur snygga är dom inte? Mummmmss!

14e september 2011

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen & har bara legat i min säng för det mesta, nu är jag uppe på benen i alla fall tänkte göra mig lite frukost sen gå tillbaka till sängen.
Det är riktigt tråkigt väder ute idag också, skulle inte förvåna mig om hela huset blåser iväg. Jag känner verkligen att sommaren är över & hösten på väg hit. Denna sommaren gick så himla snabbt hinner nästan inte med längre! Men men, så går det när man har roligt. Ska inte iväg förens fyra sen så jag har all tid i världen just nu, så tänkte ta vara på den :) Vi hörs senare!

Så onödigt att kunna Europas länder..

Snacka om att jag har pluggat mycket nu! Haha, okej ska inte överdriva :) Men jag börjar faktiskt lära mig denna skiten utantill nu äntligen!!
Ligger i sängen nu & snackar med min gose & Laureta.
Jag mår fortfarande inte helt bra, jävla förkyldning.. Så jag stannar hemma imorgon sista dagen så klarar jag skolan helt och hållet sen och slipper förmodligen stanna hemma igen pga att förkydlningen kommer tillbaka. Har smittat min pappa med så han är jätte förkyld också :( Haha, men jag ska plugga lite till & sen sova!

You are my African queen

Nu har jag duschat, ligger i sängen och åt nyss nutella mackor så tappar jag hela mackan upp & ner på mitt tangentbord haha!
Men men, tänkte städa här inne lite och lägga mig och plugga får se om det blir skola för mig imorgon annars måste jag iallafall ner till stan på konfirmationen. Och ah, det är riktigt tråkigt faktiskt.. :(
Men nu ska jag städa, plugga & så vi kanske hörs senare annars hörs vi imorgon!

Tisdagen 13 september 2011


Nu är jag här igen då..

Har ni märkt att jag alltid kommer tillbaka hit, tror inte devote är något för mig även ifall det är snyggt och enkelt så trivs jag mer här faktiskt :)
Har varit hemma från skolan idag är väldigt förkyld och mår inte så jätte bra.. Så jag har väl mest legat i sängen idag just nu håller jag på fixa pommes och städa lite, sen ska jag duscha och plugga.
Och tack så jätte mycket Johanna vännen som fixa min blogg! Ska fixa ny header snart, för den känns lite för sommrig nu faktiskt men har den så länge.
Vi hörs senare, puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0