i miss you like hell..



Chili & Wook


Fyra bilder sen idag, vilket slit jobb..

Jag ligger i min säng nu, helt utmattad.. Jag sov ju över hos Emelie inatt, fick några riktigt söta bilder på henne när hon sov men dom sparar vi en vecka tills hon fyller år tycker jag! Haha.. 
Men jag tog bussen från henne vid halv tio, upp till Grand för prao på Chili & Wook. Jag tycker det gick riktigt bra faktiskt, fick ju ta hur mycket läsk jag ville (när som helst också) gratis mat.. Men det var sjukt jobbigt att skära alla grönsaker speciellt vid lunchtid hur många människor som helst där. 

Jag har ont i min hand nu, haha. Typ blåsor och det värsta är att såhär ska jag göra varje dag tills fredag, kill me. Imorgon börjar jag samma tid 10 då, till fyra. Men ska se ifall jag kan gå en kvart tidigare som idag. Jag tränar ju imorgon måste ha lite tid att andas ut innan, ska stänga av datorn och sova nu så hörs vi imorgon! 

Min blogg är jävligt tråkig, vad ska jag blogga om? Eller ska jag sluta.. Hjälp mig! Det är upp till er, pöss

min klänning på..


Skolavslutningsklänning - check!

Jag fick en komentar nyss ifall jag kunde visa klänningen på, och visst kan jag det. Såhär ser den ut på, tänkte ha ett par klackar till sen lockigt hår. Jag tror det blir ganska bra iallafall! Inte så länge kvar nu tills skolavslutningen. 2 månader eller något om jag inte har fel, tror detta sommarlovet kommer bli hur skönt som helst. Jag åker till Norrland, Göteborg med Anna och även Malmö tror jag. Sen blir det Göteborg med min familj, det kommer bli bra! Festa och umgås med vänner. Summer 2012.

Och om ni har instagram så vet ni om att ni kan följa mig där @ angelicamussa

pannkakor


Pannkakor för er som inte ser det, haha!

Jag vet inte redigt.. Jag har försökt nästan hela dagen att ladda upp bilder på vad jag köpte i Polen varför vill inte blogg.se just visa dom bilderna.. Helt sjukt, får försöka senare igen eller imorgon!

↑ åt pannkakor igår då som ni kanske ser på bilden, haha! Och idag har jag bara tagit det lugnt, sov ganska länge.. Sen låg jag i sängen och gick upp för kanske en timme sen åkte till stan köpte ny laddare till mobilen eftersom min har gått sönder. Känns skönt att ha en fungerande nu iallafall! Jag ska städa mitt rum nu och sen kör min pappa mig till Emelie sover där inatt, tar fyran därifrån till Grand. Jag praoar ju hela veckan nu där på Chili & Wook så ni kan ju gärna komma förbi och äta lite ;)

Tänkte avsluta här, vi hörs senare eller imorgon! Puss


pink dress


Mina nya kärlek från nelly.com fick jag hem idag! Wop Wop

Jag tänkte börja blogga igen nu, ingen skola på en vecka. Praoar istället, problemet är bara att picnik just la ner.. Vet inte hur jag ska kunna sätta ihop bilder längre, några tips på bra redigeringshemsidor?
Jag ligger i min säng, lyssnar på musik och tar det lugnt. Jag ska börja plugga om en stund, har en himla massa saker att lämna in! Vill gärna få betyg i svenska och engelska så behöver jobba med detta lite nu. 
Jag har inte så mycket att säga, men vi hörs senare istället. Hoppas ni får en rolig / mysig fredagskväll!

looking good


Blev lite sugen på ett par gröna jeans, kanske får inskaffa mig någon som vet vart man kan köpa?

Bloggen ligger väldigt lågt för tillfället, men det vet ni om! Har mycket annat att tänka på. Iallafall sitter jag i skolan nu, vi har engelska och sen no innan vi slutar. Men vi får stanna kvar i skolan, våra föräldrar ska komma hit ikväll och äta så vi kommer behöva laga mat till ungefär 70 personer... Får se när jag kommer hem ikväll, kan tänka mig att det blir runt åtta/nio tiden. 

Jag har verkligen ingenting att säga.. Vi hörs när jag har något att blogga om, pussar!

liten uppdatering



2 bilder sen Torsdags!

Min uppdatering har verkligen varit låg nu dom senaste dagarna, eller veckorna ifall jag ska vara ärlig. Men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre, tycker inte det är så roligt faktiskt.
Jag är mest med mina vänner, så bloggen kommer ligga nere faktiskt. Jag uppdaterar då jag känner för det, kom hem för några timmar sen. Har bara ätit lite sen dess & tagit det lugnt, Amanda kommer till mig snart så ska vi kolla på film och bara mysa. Igår sov jag hos Anna & vi hjälpte till på hennes brors fest, wow.. Haha det blev lite galet! Men det var roligt faktiskt, i fredags var jag också med Anna så mina dagar har typ bestått utav henne.

Nu tänkte jag prata lite med min mamma innan Amanda kommer så hörs vi när vi hörs! Pussar

converse


Stadium 699 :-

Dagen har väl varit helt okej, vi började klockan nio för hela denna veckan är temavecka. Har verkligen inte gjort någonting idag, vi gick ner till stan för att besöka Smålands museeum.. Det var ju inte lite kallt när vi gick runt i stan med en guide, hatar regn. Vi slutade vid två och då hämtade mamma mig i stan så åkte vi upp till Grand för att leta upp ett par skor till mig, ville egentligen ha 37 men överallt fanns det bara 36,5 tur att det funkar också. Efter det åkte vi hem, jag åt lite innan träningen. Nu har jag precis tagit en dusch och ligger i sängen.. Tänkte sätta på en film nu och somna till den!

Jag ber om ursäkt för att min bloggning är så låg, men det är så mycket som rör sig i huvudet just nu.. Och jag vill att ni ska kolla in världens finaste systers blogg.. Så kanske ni förstår en liten del av vad som rör sig i mitt huvud.

www.annawickell.blogg.se
Jag älskar dig Anna.

för varje steg du tar ska jag finnas redo att ta emot dig.


En bild på mig sen Polen

Jag har inte haft någon blogglust idag, har varit med Amanda hela dagen. Vid elva i morse gick vi till kyrkan för en gudstjänst & även en vid klockan sju. När man är ute i sista minuten blir det ju lite mycket, konfirmation.. Ganska jobbigt, men det är inte så mycket kvar nu iallafall!
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, ska snart äta lite. Sen lägga mig och kolla på film, har världens huvudvärk. Imorgon hämtar mamma mig efter skolan så ska vi åka upp Grand och köpa nya skor till mig, sen står det fotboll på schemat. Längtar faktiskt, har inte tränat på 2 veckor så det ska bli kanon! 

Men vi hörs imorgon, ska sova ut idag och ta det lugnt. Pussar

fashion



Jag kollar igenom olika hemsidor, och kläderna levererar detta året! Längtar ihjäl mig till sommaren när man äntligen kan ha shorts & snygga linnen. Kläderna detta året är så sjukt fina, ska snart stor shoppa också den fjärde maj. Behöver massa nya jeans, tröjor, shorts osv ni förstår säkert haha! 
Tänkte hoppa in och ta en dusch nu snart, städa lite och göra mig fräsch så vi hörs senare. Jag har ingen blogglust alls nu egentligen.. Vi hörs kanske imorgon istället, får se lite.

Vila i frid Maximilian ♥

godmorgon bloggen


Jag och Amanda i torsdags, party!

Godmorgon, jag vaknade för en stund sen. Har sovit riktigt dåligt inatt faktiskt.. 
Tänker på dig älskling ♥

Jag ska snart börja fixa i ordning mig lite smått för sen rullar bilen mot Skåne, vi ska hämta pappas nya motorcykel där. Och sen när jag kommer hem ska jag gå ut med mina tidningar, har ju börjat sälja expressen osv behöver lite pengar haha.. :( 
Och det är första gången idag, så är nervös vet inte ens hur jag ska göra men det ordnar sig väl. 
Har inte så mycket att säga och är inte på så bra humör, så vi hörs senare istället. Kram

forever


Det finns en person som jag kan berätta allting för.
Det finns en person som jag kan vara mig själv med.
Det finns en person jag kan bråka med och veta att vi alltid kommer bli vänner igen.
Det finns en person som alltid ställer upp för mig, oavsätt vad.
Det finns en person som är djupt inne i mitt hjärta. 

En person jag aldrig skulle klara mig utan.
En person jag känt i många år nu.
En person som är mitt allt.
Utan henne är jag ingenting.
Jag älskar dig. 
Anna Wickell - syster


pink


Rut mfl - 499

Jag köpte denna klänningen innan, tänkte ha den när jag konfimeras nu saknas bara ett par skor. Jag hämtade ut min klänning från nelly.com igår också förresten men då var den sönder när jag fick den, blev lite irriterad.. Vi ska skicka tillbaka den så jag får en ny också. Jag stor handlar klänningar här, och jag vet att jag kommer bara använda dom 1 gång. Den ena till skolavslutningen & den andra till konfirmationen.. Men ja, det är väl alltid bra med lite klänningar.. Eller vad säger ni? ;)

Förövrigt ska jag snart gå bort till en kompis till min familj, grilla där sen får jag se vad som händer. Pussar

7 april


Det blev lite standard käk innan med min bror

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt, men i torsdags var jag i Ingelstad hos Anna på kvällen & hade inte en tanke på bloggen, igår var jag dödstrött och umgicks hela dagen med Amanda och sov över med henne så ni förstår själva. Kan berätta om dagarna om en stund, iallafall kom hem nyss. Har varit med min lillebror hela dagen, inte så ofta bara han och jag är för han bor i Jönköping så vi åkte till Grand jag köpte en klänning som jag ska ha på konfirmationen & sen åt vi. 

Går ju lite sådär med att inte äta onyttigt, men kör igång igen när skolan börjar..

5 april



Mitt rum för tillfället, kaos.. Jag hittar ingenting!

Godmorgon! Känner mig på sjukt bra humör idag, solen lyser & himlen är klarblå känns bra det! Jag vaknade för en stund sen och har inte gjort så mycket, snackat med Anna lite & Amanda, vi ska ju till Anna ikväll. Kommer bli sjukt kul :)
Iallafall, jag ska börja med att städa mitt rum sen efter det dammsuga hallen & fixa disken. Sen ta mig ett bad och göra mig i ordning, Amanda kommer hit senare också. Vi tar bussen till Anna vid 9 tiden ikväll, så det blir nog bra! Jag skriver mer senare, måste fixa lite nu så jag inte slösar bort hela dagen.
Hörs senare, pussar

dag 3 polen






Tre bilder från dag tre i Polen

Ja,vad gjorde vi tredje dagen.. Söndagen då, vi gick in till stan. Där gick vi på en gudstjänst i kyrkan, det var fint fast man förstod ingenting eftersom det var på polska & man fick stå upp i 50 minuter. Och dom gick och skvätte "heligt" vatten på en, blev hur blöt som helst. Efter vi hade varit där gick vi & man fick göra lite vad man ville, vi sprang till Mcdonalds eftersom det är fritt internet där. Vi åt & satt där en stund innan vi sprang iväg för shopping. Jag fick med mig ganska mycket saker hem, det kommer upp på bloggen när jag har tid att ta kort på allting. 

Vi gick till en marknad som låg precis vid havet, köpte två saker därifrån. Sen gick vi ner till stranden, var där en stund. Vissa idioter badade tillomed, fy så kallt.. När vi hade varit där en stund gick vi till en affär, storhandlade som vanligt. Vi kom hem sen runt fyra tiden, då var det mat sen vila lite & efter det ge oss ut i skogen. Förjävligt, visar bilder därifrån senare. Blir för mycket bilder annars, men detta är från dagen iallafall :)

små shoppat



Två snabba bilder bara

Jeans - 199 från Cubus
Tröja - 29 från Cubus, rearearea 

Och jag gillar jeansen dom sitter som en smäck, men vad gör jag inte nu då.. Drog så mycket i dom så råkade dra sönder en sån där man sätter i skärpet, det är väl typiskt mig. Lyckas alltid göra det nästan alla mina jeans är sönder där.. Fan vad irriterade rent ut sagt, men ska sy dom imorgon. Jag ska ju till Anna på kvällen så då drar jag nog på mig dom jeansen & någon tröja till, blir nog bra! Tänkte lägga mig och smsa lite med folk och se på film innan jag somnar. Har mycket att göra imorgon & är hur trött som helst, vi hörs imorgon då!

hemma nu


Jag idag, inte världsfina bilder men ja..

Jag kom hem för en stund sen, idag kom Emelie till mig vid 1 tiden och var här tills 2 typ. Då kom Hanadi, så jag fixade lite saker sen gick vi bort mot min pappa så körde han oss till Grand. Jag köpte ett par jeans och ett linne, visar på bloggen snart. Sen åkte vi tillbaka till Hanadi med några vänner,så vi fick skjuss. Vi var där en stund & tog det lugnt innan vi gick till Mamma Mia och käkade pizza, sjukt gott! 
Efter det gick vi ut och chillade lite, sen gick vi till Apan & så kom Emil. Vi var med honom sen kom Mihai & Tommy också, vi tog det mest lugnt. Sjukt kallt ute, så vi satte oss i ett trapphus Emil kom med kakor så det var ganska lugnt!
Vi stack & dom också vid nio tiden sen tog jag bussen hem, så nu ligger jag i min säng & fryser ihjäl.. Tänkte hämta chocklad snart och överleva detta. Ta kort på vad jag köpt också, det vill ni väl? ;)

JAG TÄNKTE VÄL DET.. Hörs snart då!

dag 2 polen














Bilder sen koncentrationslägret..

Dag 2 vi började med frukost vid åtta tiden när vi var färdiga sen så stod en buss & väntade på oss så åkte vi till Stutthof det tog ungefär en timme att ta sig dit, vi skulle ju besöka ett koncentrationsläger. Det var så sjukt kallt också, men det är inget man vill klaga på egentligen när man är där.. För det är ju sjukt hur hemskt det är på såna ställen egentligen, förstår inte hur man ens kan göra så mot någon annan människa. Raka av dom håret, ta bort deras namn & ge dom nummer, alla får randiga pyjamasar så dom ska se likadana ut. 

Vi hade en grym guide han hade själv varit på ett koncentrationsläger i 12 månader men kom ut när kriget tog slut, annars skulle han nog inte levt idag. När dom skulle sova, då var det tre stycken män i en våningsäng. Och ni ser på bilden hur små dom sängarna var, man tror också att det är bäst att sova högst upp för värmen stiger uppåt.. Men istället regnade det eller snöade in från taket, så man fick det i ansiktet ifall man sov högst upp. Det kröp även kryp ur sängarna som sög blod, så man fick sova för att inte bli psykad av krypen..

Och när dom skulle äta så mycket kalorier vi får på en dag får dom typ på några månader, dom fick nästan ingen mat alls det är därför dom flesta såg ut som skinn/ben. Dom testade även en massa olika "experiment" på dom, så dom kunde få nästan vilka sprutor som helst. Jag förstår inte hur man kan utsätta en annan människa för sånt, och alla skorna det är bara en liten liten del utav alla som är döda. Det fanns skor som var pyttesmå, bebisar. Dom blev också dödade, spelar ingen roll.. Man fick ha på sig en randig pyjamas och stora träskor. Alla hade det, så alla såg likadana ut. Skorna hade man för att man inte skulle kunna rymma, detta stället låg i en skog. Med hav omkring sig, och marken var lerig och mjuk. Allting var planerat så man inte skulle kunna rymma, sen när dom minst anade blev dom ihjäl gasade & sedan brändes dom upp. Det fanns sjukt mycket aska också från människorna..

Jag tänkte inte så mycket när jag var där, det var svårt att ta in allting i huvudet. Men nu när jag kollar på bilderna i efterhand och tänker så inser jag hur hemskt det var.. Jag kan verkligen inte fatta, spelar det någon roll ifall man är jude eller vad man nu är. Man ska inte göra såhär! 67 000 människor blev dödade på detta koncentrationslägret, säkert mycket mer än det..
Nu ser jag iallafall på ett annat sätt, alla är lika mycket värda. Spelar ingen roll vad man tror på eller hur man ser ut, tänk på det. Och om ni någon gång tycker ert liv är skit, det finns folk som har/hade det värre.. 

pojken i randig pyjamas


Första kvällen i Polen kollade vi på den här filmen på kvällen, rekomenderar starkt.

Jag har lärt mig väldigt mycket nu, och att inte klaga över allting. Det finns folk som har det så mycket värre, kommer upp ett tidsinställt imorgon så kommer ni förstå vad jag menar.. Ni kan väl kanske gissa? 
Men den här filmen var riktigt bra, om det nu är rätt ord. Sorlig och jag vet inte vad jag ska säga.. Men jag rekomenderar den iallafall, kolla på den. Inte om ni är överkänsliga kanske, men annars.. Den är hur hemsk som helst.

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen & sova, har världens huvudvärk och dödstrött. Vi hörs imorgon när jag vaknat. Tusen pussar till er!

svarar


Jag ska till Polen på klassresa om någon månad, är det billigt med typ converse och kläder och sånt? :)

SVAR:
Ja, det är billigt där faktiskt. Godis är skit billigt, allting onyttigt är hur billigt som helst. Kläder också för den delen, men det fanns inte Converse där vad jag såg. Men vi kanske missade det bara, beror ju på vart ni ska så finns det säkert det. Men allting i Polen är billigt! Om du växlar in ungefär 600 svenska till slotty så blir det väldans mycket för dom pengarna faktiskt! Så passa på att shoppa nu, haha. Nu när jag är tillbaka i Sverige känns allting skit dyrt. Men det är väl bara att vänja sig antar jag, där fick man ju energidrycka och allting för typ tio svenska kronor här kostar det väl runt tjugo.. Synd det, men vänjer mig nog snart ;)

underbara vän


Lisa döda mig inte nu, men du är så himla söt här asså.. Haha!

Jag vaknade för en stund sen, har sovit. Nu håller mamma på att göra mat, köttbullar & makaroner. Äntligen lite svensk vanlig mat, dör så gott. Jag ska packa upp min väska efter jag har ätit och ta mig ett långt bad, sen ta det lugnt resten av kvällen. Jag är så sjukt trött, haha.. Men iallafall vi hörs senare!

dag 1 polen








Några bilder sen första dagen i Polen.

Vi hade ju sovit en natt på färjan och vi var framme i Polen vid åtta tiden om jag inte minns fel. Vi började med att åka buss till stället där vi skulle sova, och det var verkligen exakt som jag tänkt mig. Husen var fallfärdiga & allting såg riktigt tattigt ut. Vi kom fram, vi hann inte ens lämna våra väskor utan bara ställde dom i ett rum sen åkte vi pendeltåg in till en marknad som låg i Polen. Det var så anorlunda! Den var hur stor som helst, och dom sålde allting.. På ena sidan hängde det stora grisar i taket och där sålde dom kött medans bredvid fanns en affär med kläder. Så sjukt, vi bosatte oss alla på Subway sen och åt :)

Efter vi hade varit på marknaden ett tag åkte vi till ett shopping centrum vi började med att äta på resturang där, den var hur fin som helst. Jätte god mat också! I shopping centrumet fanns det några affärer, dom verkar ligga lite efter i modet? Men vissa affärer hade riktigt fina saker. Jag köpte ingenting där, men på marknaden köpte jag iallafall ett par nylon strumpbyxor & en bh, senare köpte jag och Emelie vatten.. Den på bilden, och massa gott tills kvällen. Den stora vattenflaskan kostade 2 svenska kronor, man kände sig rik när man var där. 

När vi alla var färdiga där gick vi och kollade in två kyrkor, eftersom nästan alla i Polen är katoliker så var kyrkorna proppfulla! Vi tog pendeltåget hem sen. Och på kvällen tog vi det bara lugnt, fick våra rum bosatte oss där. Kollade på filmen "Pojken i randig pyjamas" Värsta filmen jag någonsin sätt, en utav dom iallafall.. 
Så första dagen i Polen var riktigt lyckad, jag har fått så mycket bättre syn på Polen nu än innan jag kom. Ville nästan inte ens följa med då!

äntligen hemma




3 bilder från färjan på vägen till Polen.

Ni kommer få se bilder sen min Polen resa, tänket berätta lite dag för dag nu men jag börjar med det lite senare är så sjukt trött just nu så orkar inte ens sitta vid datorn egentligen. Jag ska lägga mig en stund, sen ikväll ska jag träna.. Ni förstår vi hade såna planer inför färjan för på vägen till Polen gick allting hur bra som helst men nu på hemvägen så gungade hela båten otroligt mycket, så alla blev åksjuka. En spydde & resten låg på golvet och grät, allting snurrade i hela mitt huvud så jäkla äckligt känsla så tårarna bara rann haha.. Men iallafall, inte sovit på hela natten. Nu är jag hemma, känns faktiskt skönt. Och vad Sverige är fint! Om man gemför med Polen iallafall, ni kommer se själva sen. Men det var riktigt rolig resa faktiskt, kommer sakna det. Och vad ska man nu tagga till.. Snart konfimerar vi ju oss också, sorligt. 

Jag ska lägga mig nu, fixar tidinställda tills senare. Pussar!

Väntar på färjan

Jag befinner mig på stationen (vad man nu ska kalla det) väntar på färjan. Kommer sakna Polen faktiskt, trodde aldrig jag skulle säga det..

Men det ska ändå bli skönt att komma hem, färjan åker om en timme typ. Vi ska inte sova något inatt vi tänkte dygna och kolla runt på färjan. Ingen sömn inatt inte.. Jag är hemma i Sverige vid 10 på morgonen imon ungefär så vi hörs då, pussar!


McDonalds in polen

Hejhejhej!
Vi alla har bosatt oss på mc i Polen det är det enda stället med fritt internet. Jag saknar faktiskt att använda mina svenska pengar dom ligger i väskan.. Vet ni hur billigt det är här? Jag och Emelie köpte 6 liter för 2 kronor. Hur underbart, hinner inte skriva mer berättar när jag kommer hem hur det har varit. Kameran är bombad, hiho. Vi hörs!


RSS 2.0