do it like a dude


Fick mina match kläder innan idag, haha!

Jag sitter och tar det lugnt i mitt rum, har precis ätit lite och ska snart krypa ner och lägga mig. Jag är sjukt trött, kom hem direkt efter skolan då fixade jag lite att käka sen kom min familj hem så bytte jag om och åkte till träningen. Idag var det så grymt skönt att träna, vädret var helt perfekt och allting gick skitbra! Redan onsdag imorgon, vi slutar ganska tidigt och sen är det bara konfan på kvällen. Och allting blir mycket roligare nu när vädret börjar bli finare, i morse såg det svin kallt ut så jag tog vinterjackan och när jag sen skulle hem från skolan dog jag av värme. Typiskt..

Avslutar här nu, kommer blogga bättre när jag orkar. För har mycket i skolan osv.. Ni förstår!
Godnatt vänner! Hörs imorgon.

curly hair


Curly hair

Jag sitter och har engelska, fick nyss tillbaka ett engelska prov. Ganska nöjd är jag, detta är näst sista lektionen. Sen no kvar och så slutar vi, ska hem direkt och skriva en labb och skicka in till min lärare och äta lite innan träningen. Imorgon är det redan onsdag, skönt som fan! Jag har bara min konfa att tänka på då, sen torsdag sover Amanda hos mig och följer med mig till frissan på fredag. Sen på kvällen sover jag och Amanda hos Hany tror jag, vi har lite saker att fixa.. Och lördag ska jag träffa Emelie och några till, så det ser ju ganska bra ut. Nu ska jag fortsätta prata lite om provet med min lärare så hörs vi senare!

lycklig känsla!


måndag


Just nu!

Ligger och läser Solo & lyssnar på musik, äter även lite chips. Jag är helt slut, igår la jag mig vid 11 tiden och somnade runt 12 tiden, så vaknar jag igen vid 2 på natten och kan inte somna om förens halv 6. Så har varit lite trött idag! + vi började skolan idag, och vi hade simning på idrotten.. Roligt eller, nja inte precis. Is kallt ute, och dum som man är hade man bara skinnjacka och mitt hår blev is på vägen tillbaka till skolan. Men annars var det ganska lugnt dag, efter skolan gick jag och Melina till Floréns och delade på en fet kebab pizza & snackade ut om allting för hon har varit i Italien hela lovet. Skit mysigt faktiskt! Och när jag kom hem tog jag en dusch i en evighet för jag luktade simhall haha.. Har precis ätit lite med familjen och nu ligger jag här & tar det lugnt, ska lägga mig tidigt idag med. Vi får se om jag skriver mer idag, annars hörs vi!

time to sleep


Bild sen innan idag, vår feelings!

Ligger i sängen med Amanda och pratar lite, mycket mysigt. Vi har mest tagit det lugnt hela kvällen, och snart ska vi stänga av datorerna och sova. Det är jätte varmt i mitt rum, svettas ihjäl här under täcket. Imorgon ska vi upp i hyffsad tid för jag ska med fotbolls laget till simhallen och träna och har även plugg att ta tag i eftersom skolan börjar på måndag. Men jag är iallafall ledig på fredag för då ska jag spendera hela min dag hos frissan! Dö gött, nu ska vi iallafall stänga av och sova. Godnatt! ♥

jag älskar den här tjejen!



2 bilder med Amanda innan, man blir helt glad av vädret!

Gokväll, eller vad man säger. Jag är hemma hos mig med kussen nu, vi lyssnar på musik och tar det lugnt. Kan ju berätta lite om dagen då, vi tog bussen till Grand så köpte hon en mascara sen på vägen hem åkte vi till henne så hämtade hon lite saker sen bussen mot stan. Och nästa buss som gick mot mig skulle inte gå förens om 20 minuter så vi satt i stationen och väntade, tillsammans med ett gäng alkolister. Tills dom blev utkasstade av några vakter, haha riktigt underhållande att kolla när dom bråkade med vakterna för att dom inte fick röka inomhus. Eller vi satt ju inte med dom, men en bänk ifrån. (Skulle aldrig våga sitta bredvid dom

När vi kom hem till mig sen stod det 7 killar utanfr mitt fönster, jag bor ju längst ner. Dom glodde in och skrek massa till mig och Amanda hur vi mådde osv, sen kommer min lillebror och ger fingret till dom. Då plingade dom på dörren istället, sjukt. Men iallafall, vet inte redigt vad vi ska göra nu kanske gå till Konsum och köpa lite gott sen kolla på film. Hörs senare!

mot grand samarnkand.


En utav våra bilder vi tog nyss!

Jag visar mer senare, men vi var iallafall ute och tog lite bilder. Fast det blåser hur mycket som helst, irriterande.. Men vi fick kanske till några bra, har inte orkat kolla så noga. Nu ska vi iallafall dra oss mot bussen och vet inte när vi kommer hem, ikväll någon gång. Vi hörs senare då, kör på skinnjacka idag ska kasta min vinterjacka nu. Iallafall på dagarna, haha skit skönt! Hörs senare godingar, puss!

sol!


Tog två snabba cam bilder nyss medans Amanda fixar en sak!

Jag måste skynda mig, datorn dör och jag och Amanda är ute och fotar men hon skulle fixa något bara så jag uppdaterar lite fort så länge. Iallafall vaknade vi ganska tidigt idag och gick nästan direkt och åt en stor fet pizza, perfekt frukost. Sen kom vi hem till mig igen, gjorde oss i ordning lite till hög musik och nu är vi ute och fotar. Vi ska snart dra oss mot Grand och kika runt där lite sen sover hon hos mig inatt igen, vi måste även ta oss till henne sen för att hämta lite saker. Ikväll ska vi plugga, tråkigt värre men måste man så. Nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs senare!

förlora aldrig dig själv för någon annans skull.


Gamal bild, bildbrist..

Hallå! Jag har inte orkat uppdatera, för jag har inga bilder så känns dö tråkigt. Får ta lite nya, igår sov iallafall Amanda hos mig och vi sov hemma själva hos min pappa. Mitt i natten gjorde vi lyxmiddag, kyckling och pommes med sås och grönsaker. Sen så städade vi lite och somnade inte förens vid 6 tiden i morse och vaknade vid 1 känns som att jag börjar vända dygnet, nu lagom tills skolan börjar.. Idag tog vi en snabbrunda ner till stan, fick med mig 2 saker hem. Kan ta kort och visa er senare, bara små köp ett par hörlurar (klarar mig inte utan, nu när mina har gått sönder. Alla bara skriker för dom hör min musik haha) Så nu har jag nya, sen ett linne tror det kan bli riktigt fint till ett par shorts i sommar. Och vi städade klart lägenheten när vi kom hem sen, och Amanda stack hem till sig. Nu vid 10 ska jag börja röra mig mot Araby för att möta henne igen, skulle egentligen festat med mina tjejer idag men blev ändrade planer pga olika anledningar.. Men jag ska möta min kusin snart iallafall så sover hon hos mig, imorgon vet jag inte redigt. Något blir de väl!

Jag är så jäkla sugen på att lämna Växjö för ett tag, bara dra iväg så skönt hade det varit.. Denna staden sucks.
Ja men nog nu, hörs senare!

det kommer aldrig gå..


Här har vi en utav Medinas nya låtar, hur bra som helst!

Jag hade hört någonstans att han inte skulle göra fler låtar, men här ser man. Alla hans låtar är ju hur bra som helst, texterna och allting. 
Iallafall, har inte rört mig något ligger fortfarande kvar här. Men jag ska snart gå och göra mig i ordning för vi ska äta om en stund sen åker vi, måste iväg till en kompis senare ikväll och hämta en sak. Sen ska jag sätta mig och prata lite med mamma om en sak, så får vi hoppas på det bästa! Jag kanske sover hos min pappa inatt istället, ska ändå dit imorgon. Tänk att det redan är fredag imorgon, lovet är snart slut.. Men jag är lite taggad för skolan, ska kämpa ännu mer. 

Jag ändrade lite saker i bloggen, textstilen och bakrundsfärgen och rubrikerna. Direkt när jag har nya bilder och allting ska jag göra en total makeover på bloggen. Då menar jag det, verkligen skillnad ska det bli. Och jag har några idéer som kan bli hel grymma! Hoppas det iallafall, tror jag nog.
Jag ska fixa i ordning mig nu, hörs senare!


skön morgon!


Just nu!

Godmorgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen, död. Nej men somnade inte förrens vid 5 tiden igår så jag är lite seg. Lyssnar på Medina i lurarna, han har ju gjort nya låtar. Grymma! Och ni ska bara se vilket underbart väder det är ute idag, hur fint som helst. Jag ska hem om en stund, jag har lite saker att fixa. Ikväll får jag se vad som händer, ska iallafall förmodligen vara med Floriana så det blir ju mysigt! Jag har inte så mycket mer att säga för tillfället, bara att dåliga saker blir till bra saker. Wohoooo!

chips, läsk & choklad.


Oldie, eller några timmar iallafall..

Jag sitter i soffan nu och har lånat min morbrors hörlurar, grymt ljud så musiken på högsta volymen. Måste verkligen inskaffa mig ett par nya lurar, märker ju nu hur dåliga mina är haha total körda. Jag och han gick till Hemköp innan och köpte godis, chips och läsk. Jag ska gå och tvätta bort mitt smink snart och borsta tänderna, men först ska jag äta lite mer chips. Jag har kollat lite, och insåg ju nu att man kan gå gymnasiet i en annan stad, så fixar dom boende. Så min morbror ska kolla lite till om det snart, han kollar på någon match nu. Isåfall blir det Plusgymnasiet som det ser ut nu. Men måste kämpa ännu mer i skolan nu då, det fixar jag! Imorgon ska jag med Emelie till Grand hon ska köpa jeans, sen på kvällen ska jag förmodligen umgås med Floriana så kanske vi ska partaja lite eller bara ta det lugnt. Om inte sover kanske Amanda hos mig, på fredag ska vi iallafall fira Paula gå ut och käka sen vidare mot fest, sen får jag se vart jag sover. Men nu ska jag iallafall avrunda här och tvätta bort sminket. Hörs imorgon!

två sköna låtar ↓



Dom här två låtarna är så sköna, och fina. Haha, lovar skulle kunna börja gråta typ.. Känslig jag är, nej men lite fast bara. Och att han är så omtänksam gör det ju bara bättre, snygg med.. Jag och min kusin pratade om det innan, men iallafall. Låtarna är fina, speciellt den andra.

du måste ge mig en chans, fan jag ber dig.


Några dagar gammal bild, testade en tröja och ett par skor från Anna skit snyggt!

Befinner mig just nu hos min mormor, sitter i vardagsrummet och har musiken i högsta volym i lurarna. Kopplade upp mig på något internet jag hittade här, funkar ju sådär. Dör ju lite då och då, men det får duga! Jag tänkte skicka iväg min morbror om en stund för att köpa godis till mig, eller följer jag med och köper. Men så långt till Hemköp vi får se! Just nu pluggar han iallafall, så vill inte störa. Imorgon ska jag iallafall träffa Emelie som jag inte har träffat på ett tag nu, ska bli mysigt. Det är ju redan onsdag, fyfan vad tiden tickar.. Jag har tagit hem en massa läxböcker som jag alltid gör varje lov men blir ändå aldrig av att jag jobbar någonting.. Får sätta mig lite i helgen då kanske, när jag får tid över. Har inte så mycket mer och säga, men nu vet ni vart jag är iallafall.

två bilder på mina nya jeans


Mina nya jeans, kassa bilder men gud vad sköna dom är! Jag har på mig dom första gången idag, och dom är faktiskt riktigt sköna. Enda nackdelen är att dom är höga så det känns konstigt med min piercing, men inte så farligt. Komma använda dom här flitigt, till allting kan man ha dom också. Tur att jag köpte dom, även om det var en utav mina anti dagar :) haha!

onsdag


Jag knäppte en bild nyss, inte så bra men men..

Hej! Igår orkade jag helt enkelt inte blogga något mer för jag umgicks med Amanda och så hade jag träning. Jag sträckte mitt lår så jävla hårt, men känns lite bättre nu. Igår kunde jag inte ens gå haha.. Jag och Amanda somnade vid 2 tiden igår, och nu i morse har vi bara tagit det lugnt. Kollat på film, ätit och hon stack för en stund sen. Jag ligger i min säng nu och tar det lite lugnt, ska städa mitt rum och packa så hämtar mormor mig om en stund. Ska sova där inatt för min familj är i Kalmar men jag ville inte följa med. Jag ska ha en myskväll hemma inatt, jag har sovit över med kompisar exakt hela lovet. Detta var första natten jag sov hemma sen typ lördags? Haha, ska kolla om jag kan köpa ansiktsmask sen och lite annat smått och gott. Ta hand om mig själv lite, nu ska jag städa så hörs vi!

äkta päls?


Bjussar på en oldie

Jag har brist på bilder, men det fixar sig alltid. just nu ligger jag i sängen vaken och Amanda sover och när jag väcker henne så vill hon inte vakna, vet ni hur tråkigt jag har här eller..
Jag vet inte redigt när min mamma hämtar mig, men det blir om någon/några timmar antar jag. Direkt när Amanda vaknar ska vi fortsätta se Kniven i hjärtat och någon annan riktigt äcklig skräckis, jag kan rekomendera den till er senare. Ifall den nu är så äcklig, det märker jag! 

Och kom igen nu..
Jag fick nyss en komentar "usch hur fan kan man köpa äkta päls" eller något i den stilen, och jag är emot djurplågeri så jag skulle aldrig gå till affären själv för att köpa äkta päls. Men jag sa att jag fick den, och folk som är äldre nu när dom var yngre tro fan det var modernt med päls då. Den är ju svingammal! Så det är inte så att jag skulle springa till affären och köpa mig en äkta pälsmössa tillexempel. Nu vet ni det, tack för mig.

colour



2 bilder på mina bröders hår.. Haha!

Haha, för söta. Dom klippte ju sig idag, då får man absolut inte glömma färgen i håret.. Stjärnor och allt ska det ju vara. A star for a star, iallafall vi ska ladda ner lite skräckisar och kolla på sedan och lite annat skit. Imorgon hämtar mamma mig, jag vet inte när. Men har iallafall träning imon kväll sen vet jag inte vad jag ska göra. På onsdag sover jag hos mormor iallafall, så ska vi ha myskväll framför tvn med massa gott att äta. Och sen har jag inte planerat resten av veckan ännu, märker jag ju vad som händer! Nu ska jag vara lite social med min kusin, ska tjata att vi ska köpa chips. Hajdo!

2 jeans



Detta köpte jag idag, svarta jeans från Vila & jeans från Cubus.

Jag skulle ju egentligen köpa jeansen från Gina men så tyckte jag inte om dom så mycket när jag testade dom. Men jag är nöjd, och hade en riktigt mysig dag med Anna och vi har åkt redigt mycket buss idag. Först bussen från Ingelstad till Växjö så hoppade vi av vid simhallen, gick ner mot min mormor. Buss därifrån till stan sen vidare mot Norr osv ni förstår själva. Vi åt pizza osv, vi kollade även läget på Bikupan och vidare mot Grand. Direkt när jag kom hem sen så hämtade Amanda och hennes mamma mig, så nu befinner jag mig här hos min kusin och jag ska sova här inatt. Vi ska bara ta det lugnt och kolla på Kniven i hjärtat, kan nog kolla på det tusen gånger om.

vi drar oss mot stan för lite shopping!


Jag just nu, haha!

Godmorgon på er mina vänner! Har ni sovit gott? Jag kan iallafall säga att jag har sovit riktigt gott, vi la oss ganska tidigt och vaknade tidigt. Solen skiner så allting känns riktigt härligt just nu, vi ska ta bussen in till stan snart. Men vi ska åka förbi mig först, jag ska byta om och göra mig i ordning hemma. Sen åker vi mot min pappa för idag kastar jag min vinterjacka (inte bokstavligen) men kände för att ha skinnjacka idag och den är hos min pappa. Anna håller på att göra sig i ordning nu iallafall hon har en halvtimme på sig, för bussen vi ska ta går kvart över 10 annars måste vi vänta ännu en timme. Men vi hinner nog!
Vi hörs senare när jag kommit hem från stan, tar med mig min kamera idag också. Och alla ni som börjar skolan idag, lider med er.
Haha, egentligen är det vår första dag på lovet idag för det har bara varit helg innan.. Men nu avslutar jag här!

never be alone


Över 1 år gammal bild.. Ren spegel också

Jag har verkligen bildbrist för tillfället, men imorgon följer min kamera med mig till stan. Jag och Anna tänkte ta kort sen, så vi båda gör oss i ordning. Men.. Sen orkade vi inte, så nu ligger vi här med varsinn dator osocialt haha! Vi missade Big Brother också, otroliga. Vi ska nog inte göra så mycket mer än att ligga här hela kvällen, vi ska upp vid typ 9 imorgon och ta bussen mot stan vid 11 jag kommer vara dödstrött. Men får tänka på mina älskade byxor, efterlängtade till tusen! Jag har inte planerat så mycket av veckan, på tisdag har jag träning sen kanske jag sover över med Amanda efter min träning. Men jag vet inte redigt, vi märker!

Vi hörs imorgon!

päls..


Fick med mig lite päls hem från Vislanda, ja. Det är äkta, men inte jag som köpt det. Och dom är väldigt gamla, så don't kill me. Jag fick även med mig ett par fotbolls skor, och en maskin som man tränar magen med så slipper jag mina jobbiga situps. En tidning också som man fick en mascara på köpet. Så jag är väl helnöjd!

hos anna!


Jag fick lite saker innan av Joels föräldrar, biobiljett och gelehjärtan. Sen lite mer som jag visar snart!

Jag ligger i sängen hos Anna nu, vi tar det lite lugnt. Jag blev hämtad från Emelie innan vid 11 tiden så åkte vi ut till Vislanda och har varit där nästan hela dagen, vi åt där och fikade och det var faktiskt riktigt mysigt :)
Vi ska bara ta det lugnt ikväll, ligga och kolla på olika tv serier och sånt tror jag. Sen imorgon åker vi in till stan ganska tidigt för jag ska köpa jeans hon kanske ska köpa något ifall hon hittar. Jag har inte så mycket mer och säga för tillfället, men ni får se snart vad jag fick mer!

På väg till Vislanda..


drar mig utåt


Bild tagen innan idag!

Just för tillfället sitter jag i sängen hos Emelie med Paula vi ska snart dra oss utåt, får se lite vad som händer. Det är riktigt äckligt väder ute, regnar och är slaskigt och riktigt halt. Så vart vi än hamnar ikväll får det bli inomhus och kolla på film eller något. Jag har inte så mycket att säga ville mest uppdatera bara och hoppas på att ni får en riktigt bra lördagskväll! ♥

går ut nu!


Såhär går jag runt idag, jeans från Gina och sen en tröja från Bikbok med dragkedja i ryggen!

Jag har fikat, städat rummet.. Hyffsat noga, och gjort mig i ordning. Ska springa ner med soporna sen gå över till min granne och vara med Emelie och Paula sen sover jag även hos Emelie då ju, som ni vet. Jag vet inte när jag uppdaterar men blir väl säkert från Emelie senare ikväll, inga planer ännu för kvällen så det blir väl en tjejkväll eller något i den stilen, vi hörs senare ikväll då måste skynda mig nu!

städning nu..


Ofixat hår, sovtröja. - CHECK!

Skojar du med mig eller, jag gjorde ett inlägg så slutade internet funka precis när jag skulle ladda upp det så jag får skriva om allting. Internet idag är ju så jävla dåligt, blir arg.. Men iallafall, min mamma står i köket och bakar kladdkake muffins som vi ska fika med om en stund. Kommer bli riktigt gott! Jag har rummet kvar, det är så jobbigt att städa men får börja snart för att sedan fixa mitt hår och klä på mig.. Jag orkar nog inte trippla det idag, tar över 1 timme och den tiden har jag inte. Vet inte hur min dag ser ut alls, helt oplanerad men jag sover nog hos Emelie sen inte snackat med henne så mycket idag. Imorgon vid 11 tiden iallafall ska vi ut till Joels föräldrar och äta där, sen ska jag till Anna så det blir nog inte så mycket uppdatering förrens jag kommer fram till Anna. Hur jag nu ska ta mig dit är ett problem, sen på måndag åker jag och Anna in till stan för jag ska köpa ett par dö snygga jeans. Ni vet dom jag visade för er här i bloggen, kommer svida att bli 600 kronor fattigare men det är värt det! 

Jag måste börja städningen nu, så vi hörs senare chickens!

lördag



Åh, får väl börja fixa detta snart då..

Jag vaknade för en stund sen, somnade igår med ansiktet i datorn typ sen vaknade jag igen vid sex tiden och insåg då att jag hade somnat så stängde av datorn och la mig. Jag har aldrig sovit så gott som jag gjorde inatt, helt sjukt haha! Nu ska jag gå upp och städa mitt rum, sen ska jag gå och ta en snabb dusch och efter det fixa mitt hår. Jag ska ha tripplat idag, har inte haft det på årtal för det tar så lång tid.. Men idag så har jag tid. 

Verkar inte som det händer något roligt ikväll heller så vi får se vad vi gör. Vi hörs senare!

tips!


Skit bra hemsida!

Man kan handal allt från kläder till skor, klockor, solglasögon osv här. Jag har varit medlem här ett tag, dom har nya erbjudanden varje vecka tror jag. Tillexempel för någon vecka sen var det rea på skor från Nelly.com 50-70% billigare, så vissa skor kostade bara 129 kronor. Skit bra! Om ni också vill bli medlema så komentera detta inlägget med ditt namn och din e-post adress så skickar jag en invite till dig. Du får hela 50 kronor direkt när du blir medlem, hur bra är inte det?

situps..


Jag tänkte köra på en liten sak..

Jag har börjat göra 100 situps morgon och kväll, det är inte så jobbigt jag får mest ont i nacken. Och jag tänkte göra såhär nu ett tag så ska jag visa er senare om man ser någon skillnad, vill ha lite magmuskler. Det ska absolut inte vara för mycket på tjejer, men lite är fint faktiskt. Iallafall så den ser vältränad ut, så då kör vi på detta ett tag och hoppas på bra resultat!

tar det lite lugnt på fredagskvällen!


Ligger i sängen och smaskar på detta just nu!

Som jag nyss sa ligger i sängen och äter detta, ska snart kolla på en film också. Kan inte riktigt beskriva känslan att ligga i sin egna säng igen, min favorit säng! Så skön är den, jag var iväg hos pappa och hämtade mina väskor innan tillsammans med mormor och min morbror. Bärhjälp behövs verkligen så mycket som jag har med mig, haha! När jag sen kom hem till mamma pratade vi lite och jag tog en dusch satt med familjen innan Emelie kom så gick vi ut en stund, sen när hon hade åkt hem åt jag lite och kollade på tv. Nu ligger jag här, har lite svårt att koncentrera mig har tappat bort min skåpsnyckel.. Eller tror jag kom på att den ligger på bordet hos mormor. Får ringa imorgon och kolla upp det!

Imorgon blir det fest på kvällen med mina tjejer! Det var riktigt längesen vi festade nu så det behöver vi. Om det är någon i Växjö som vet någon fest, så hör av er till mig! Jag och Paula sover hos Emelie efter det. Och på söndag ska jag med mina föräldrar till Vislanda sen vidare mot Ingelstad och sova hos min efterlängtade Anna. ♥

dagens outfit


Detta hade jag på mig idag, mina perfekt jeans från Gina som tyvärr gått sönder.. Men har fixat dom, sen en svart stickad tröja från Cubus instoppad. Helt tråkiga kläder idag, men hade inte lust att klä upp mig. Gick utan smink också, men nu på lovet ska jag samla lite nya krafter!

känns som våren är på väg!



2 bilder jag tog nyss på det underbara vädret från min ballkong!

Hej mina vänner! Jag sitter i soffan hos min mormor nu och äter godis, skönt att ta det lite lugnt efter skolan. Jag slutade vid tjugo över 2 men satt över en stund för hade engelska prov, vi får väl se hur det går..  Hela dagen idag har varit lugn, började morgonen med so sen hade vi syslöjd och jag håller på med ett par riktigt gulliga bebis byxor. Ni ska få se dom när dom är färdiga, jag gör dom mer noga än jag någonsin gjort något annat. Sen håller jag på med ett par riktigt fina shorts till mig själv, kommer bli skit snygga om allting går som planerat! 

Nu ska jag slänga in vad jag hade på mig idag, inget speciellt. Men ni ville att jag skulle lägga in fler outfits så ska börja köra på det!

fredag


Det är helt upp till er nu, så släng in komentarer om det är något ni vill att jag ska blogga mer om!

Godmorgon på er, vaknade för en stund sen nu håller jag på att göra mig i ordning. Jag ska gå osminkad idag, orkar ingenting just nu. Får bara stå ut idag sista dagen innan lovet, och efter skolan ska jag till min pappa och flytta över mina saker till mamma. Sen får jag se lite, skulle egentligen till stan med Emelie och Paula men vet inte ifall jag orkar det, träffar ändå dom imorgon. Jag tror jag tar det lugnt hemma med min familj idag, det behövs. Men nu måste jag fixa mig ska börja gå mot skolan om en stund, hörs senare!

går ju uppåt!


lugn torsdags kväll..


För tillfället!

Min dag har varit så rörig, men nu känns det lugnt iallafall. Jag ska ringa min mamma om en stund och prata lite med henne. Imorgon ska jag till henne, det känns skönt faktiskt. Saknat henne som bara den!
Min morbror sitter och försöker fixa sin laddare till datorn som glappade så han blev arg och klippte sönder hela skiten. Känns väl lite onödigt gjort av honom, jag ska hoppa in i duschen och ta en dusch nu innan jag börjar plugga. Imorgon är det fredag, känns underbart. Jag ska ta det lugnt hela lovet, ni kommer få väldigt mycket uppdateringen. Jag tror att på måndag får jag mina underbara jeans jag visade i collaget i något inlägg här under, underbart!

snabb inlägg.

Jag har inte så mycket att säga, men kan inte blogga mer idag. Och nu sitter jag med min morbror, vi ska plugga lite tillsammans och äta. 
Ni som undrade angående kläderna jag la ut på bloggen, allting är ifrån Gina Tricot så det hittar ni där. Kolla deras hemsida också kan ni göra, vi hörs imorgon.

gäller att stå ut i två dagar till innan lovet, sounds good!



Någon verkade missförstå mig lite, det var skit bra tips på om man ville ha platt hår! Men jag ska lockpermanenta mitt hår så som på bilderna. Så vi får hoppas det blir bra! Och kläderna här under är det jag ska inhandla så fort som möjligt, byxorna köper jag snart. skorna betalar mamma och jackan sen lilla söta linnet för 100 kronor bara, fint till sommaren med ett par höga shorts eller något!

Godmorgon på er, jag vaknade för en stund sen och nu sitter jag och gör mig i ordning. Torsdag idag redan känns hur skönt som helst, bara att ta mig igenom denna dagen och imorgon innan man kan vila upp sig en hel vecka. Och vi har ju hemkunskap sen, det är riktigt roligt. Jag har faktiskt bra betyg i det. Vi ska laga klyftpotatis, fläskfilé och bearnesse sås (?) och kladdkaka till efterrätt. Kan tänka mig mitt kaos i köket, iallafall inte min tur att diska idag. Känns underbart, killarna sköter det! 

Nu ska jag fixa klart mig så hörs vi senare, hoppas ni får en härlig torsdag!

life's too short to cry over a idiot.


Tom Boxer feat. Jay - A beautiful day

Det var ju ett litet tag sen jag slängde in en låt, denna är ju så grym! Man blir ju glad bara man hör den, tänk vad musik kan göra mycket egentligen. Utan musik hade ju allting varit så sjut tråkigt.. Och tyst? Haha! 

Ligger i min säng nu, la mig för en timme sen typ men då kunde jag inte sova för det kändes för stökigt. Jag har såna tvångstankar, så gick upp och städade mitt rum så nu känns allting bättre. Fixade även mina ögonbryn, känner mig en aning svullen i ansiktet nu.. Det lägger sig tills imorgon! Jag sover inte hemma imorgon, sover hos min mormor. Min morbror är här från Norrland, har saknat honom så sjukt mycket han är som en storebror för mig. Han ska hjälpa mig att plugga, har ju engelska prov på fredag. Gjorde om No provet idag, blev godkänd nu.. Puhh! 

Nu ska jag lägga mig med musiken i öronen och somna gott, vi hörs imorgon!

åh, så roligt!


Ni vet ju att jag deltog i Ksenias "veckans blogg" tävling, och tävlingen avslutades idag. Så jag kickade in på bloggen och såg att jag vann, riktigt roligt! Haha, jag har sagt det förut men säger det igen. Kika in på hennes blogg, grymt bra!

Iallafall, idag efter skolan gick jag ner mot stan med Emelie och Lisa. Dom hade gitarr, jag sov lite i väntrummet så länge innan vi gick lite på stan och mot 88;an då köpte vi cola och chokladbollar, sen hade jag och Emelie konfirmation. Vi kollade på en film och det var rätt lugnt, min mormor körde hem oss efter och då blev det pizza. Jag funderar på att skaffa en matblogg istället, haha.. Alltid något om mat, men nu ska jag plugga lite innan jag lägger mig. 2 dagar kvar tills det är lov, hur skönt ?!
Hörs senare inatt, eller imorgon. Pussar till er! ♥

Vår lunch idag!


godmorgon allihopa!


2 gamla bilder på mig, söt då..

Jag skrev nyss ett inlägg, så skulle jag sudda något så råkar jag trycka bort allting. Kul, börjar om nu då. Jag har ganska mycket bildbrist som ni nog ser men jag orkar inte ta kort nu när det är så mycket snö och jag är alltid ganska trött efter skolan så det förklarar saken. 

Jag sitter i skolan och har svenska nu, tror jag har idrott efter denna lektionen. Jag ska då inte vara med, eftersom jag är hur förkyld som helst och vill inte bli ännu sjukare. Har träningsvärk i hela kroppen också, haha! 
Efter skolan följer jag med Emelie och Lisa dom ska ha gitarr och jag ska vänta på dom då, musiken i öronen så klarar man allting. Efter det har jag och Emelie konfirmation, så himla tråkigt!! Men jag tror min mormor hämtar mig efter så ska jag dit antingen sover jag där eller bara hämtar hon mig för jag ska plugga med min morbror där, han är grym i alla ämnen. Nu ska jag jobba vidare om Shake Spare, puss!

vissa verkar ha en bra alla ♥ dag ↓


Det verkar ju som någon har haft en bra alla hjärtans dag, så lycklig för du är lycklig mamma!

Har ni haft en bra dag? Min har varit både bra och dålig, skoldagen var helt okej. Förutom när vi slutade, så stod Emelie bredvid mig och var sur för något, så skulle jag sätta på min jacka och då råkar jag stöta till henne och wops där flyger mobilen i marken och skärmen krossas. Det var väl självklart, så hon var väl inte så jätte glad precis.. Men tror det löst sig nu, ska prata med henne imorgon haha!

Efter skolan åkte jag iallafall med Amanda hem, så var jag där med henne innan träningen. Vi åt lite, fixade oss och sen drog vi till träningen.. Det gick faktiskt bra, trodde det skulle vara värre för mig men jag tycker det gick helt okej! Synd bara att det snöade hur mycket som helst, svårt att se.. Men det var så roligt så! Haha.
Och jag hade ju lösen på min blogg idag, för det blev lite mycket helt enkelt. Men nu så! Hoppas ni har haft en underbar dag ♥

ibland hatar jag mina bloggläsare..



Okej, allvarlig talat nu.

Jag blir så jävla förbannad, är det roligt att göra mig arg eller vad är det frågan om? Jag har inte min blogresponse för det ska skrivas en massa skit i den, jag tycker det är så fruktansvärt löjligt. Om ni har något emot mina vänner, varför i helvete går ni till mig och säger det? Vad ska jag göra åt saken, jag slutar inte umgås med någon för rykten, eller vad några anonyma personer som skriver i min blogresponse säger. Jag slutar umgås med en person när jag tycker personen visar motsidan och det inte är någon jag vill umgås med längre.
Och att ni skriver en massa saker om folk jag nästan inte känner, som desutom inte är sant. Vad ska jag göra åt saken, sluta sprida så mycket hat hela tiden. Och om jag är så ful som en person skrivit nu två gånger, pinsamt att det är samma person som skriver hela tiden. Och jag kan inte bli modell, blabla okej. Men varför sa Elite Model samma som Kenza är med i att om jag hade varit lite längre, och femton år skulle jag kommit med. Och att jag skulle söka in igen om ett år, jag sa ju dessutom att det var en av mina framtidsplaner/drömmar och hur fan vet du hur jag kommer se ut när jag är äldre snälla någon.. 
Ni känner inte något stop eller? Jag tror inte ens någon bryr sig av såna patetiska saker. Jag vill bara inte att ni skriver om mina vänner, för jag älskar mina vänner. Och jag hoppas jag får reda på vem det är som skriver, jag vill förstöra ditt liv då. Jag vill fan aldrig mer se en omogen fråga där, jag har ju min blogresponse för ni ska ställa frågor om bloggen/mig/något ni undrar. Absolut inte för kränkning, fuck off..

ibland kan känslan av att se någon annan lycklig själv göra en lycklig.


Jag lyckades få till den finaste bilden innan, löve!

sista resan..



2 bilder på mig för en stund sen, tjoho..

Tjena, hej, hejsan.. Haha, hur ska man egentligen börja ett inlägg? HEJ. Jag kom hem innan vid 4 tiden då gjorde jag mig några mackor och kollade lite på tv med min bror, sen kom min pappa och resten av familjen hem. Då var lugnet även slut, så jag gick in på mitt rum och här befinner jag mig just nu. Jag ska snart sätta igång att plugga lite, har omprov på onsdag och vanligt prov på fredag. Förlåt mig för det är så mycket tjat om denna skola, men det är mycket nu. Lovet ser bra ut iallafall, på fredag blir det festa med Emelie och Paula sen sova över med dom! Lördagen har jag inte bestämt ännu, men även det lär bli något bra. Söndag ska jag sova över med min älskade syster Anna sen vet jag inte mer, men än så länge känns det bra.

Jag har typ suttit i en timme och kollat lägenheter, haha... Jag har hittat hur många fina som helst! Jag vill bara flytta nununu, drömma kan man ju alltid göra. Hehe, lucky me.

it's a beautiful day!


Detta kommer vara jag imorgon, haha!

Jag slänger upp ett inlägg ändå från skolan, sitter just nu på min sista lektion. So, ska bli så skönt och sluta. Jag är hur hungrig som helst och trött för den delen, så direkt när jag kommer hem ska jag stoppa i mig något att äta sen plugga lite. Jag skulle egentligen till kyrkan ikväll men Emelies mamma är sjuk så då orkar inte Emelie så vi tar det på fredag istället!

Och annars då? Jag är förjävla arg, som vanligt. Nej men jag tycker det är så patetiskt att folk ska stirra upp sig för ett litet sms, och då ska man få rage och vilja avsluta vänskapen. Haha, kom igen. Emelie och jag fuckade ur totalt, blir så IRRITERAD.

Hörs senare,
PUSS

om ni vill veta vad vi gjorde igår..


Haha, Emelie på slutet..

Godmorgon! Jag vaknade vid halv 8 typ och nu håller jag på att platta mitt hår, längtar tills jag permamentar det så jag slipper min plattång. Haha, och min bror ligger och sover han har ju sportlov redan nu. Fy tusan så avundsjuk jag är, eftersom jag är riktigt trött jag med. Så ligger han där och sover som en liten bebis, iallafall. Melina kommer till mig sen innan vi börjar, så vi tar oss till skolan tillsammans. Och morgonen börjar med klasstid och efter det bild sen lunch, tror jag. I vilket fall som helst hörs vi nog efter skolan, tror inte jag uppdaterar från skolan idag. Ha en bra måndag allihopa!

drömmarnas stad, hit vill jag..




Göteborg city.

Jag ska sova nu, ligger i min säng och lyssnar på "A beautiful day" och tänker lite. Jag kollade på Wallander innan med min bror och pappa, tills dom 2 blir omogna och min pappa skjuter massa skott på mig med någon leksakspistol och min bror fiser och min pappa visar röven.. Haha, vad är det med dom 2 dom båda beter sig som typ 5 år, men det var mysigt iallafall!
Imorgon börjar jag skolan vid 9 och har en ganska lugn dag, mycket lektioner men inga överdrivet jobbiga. Måndagar brukar gå ganska fort, jag får tänka att det är bara 1 vecka innan lov. Jag har aldrig längtat så mycket efter ett lov som nu! Vi har 1 prov denna veckan, på fredag. Ett mini prov på torsdag och jag ska göra omprov. Får klara mig igenom detta..

Och när jag ändå är igång, varför bor jag just i Växjö.. Okej, jag älskar mina underbara vänner här. Men om jag fick chansen att flytta skulle jag nog tagit den, vad händer här. Absolut ingenting, eller jo men ni förstår vad jag menar. Skitsnack varje dag, "umgås inte med den personen" "den personen har blabla" Så tröttsamt, och jag har alltid älskat stora städer. Stockholm eller Göteborg skulle vara perfekt för mig, men Göteborg skulle jag valt om jag fick chansen. Det är min absoluta favorit stad, så jävla underbar! Så ni som bor där borde vara så sjukt glada.. Jag ska flytta dit, när jag är 18 eller 19 jag längtar redan nu.

Men nu ska jag sova, skola imorgon ju. Vi hörs, natti!

mys söndag!


Bjussar på en gamal sommar outfit bild!

Hej på er! Jag har inte hunnit blogga idag förrens nu, har haft fullt upp. Jag vaknade vid 12 någon gång och då låg jag kvar i sängen en stund innan jag gick upp. Jag gjorde mig lite frukost och fixade mig sen kom Emelie och hämtade upp mig så åkte vi ut till Johanna och umgicks med henne och Amanda det första vi ser när vi kommer är dom 2 som skulle baka något, totalt misslyckat. Kaksmet över hela köksbordet typ, men dom blev faktiskt goda ändå! Vi gick ut och körde fyrhjuling på isen med en pulka där bak.. Snacka om att man flög, jag har video på det så jag kan visa er senare om ni vill när jag kör och Emelie åker. Efter vi hade åkt kom vi in och avslutade dagen med hemmagjord pizza, riktigt mysig söndag. Annars brukar jag inte gilla söndagar så mycket!

Nu sitter jag i min säng med min brosa som tar massa fula bilder på sig på min iphone, och jag uppdaterar bloggen. Vi har precis städat vårt rum, och han ska se Wallander om en stund jag ska plugga och duscha. Sen kolla på film med honom innan jag lägger mig, vissa har ju inte sportlov.. Men nästa vecka är det min tur!

follow me on instagram..


Ett sista inlägg innan jag ska kolla på film och sova nu då.

Följ mig på instagram, om jag inte bloggar finns jag där så ni med iphone.. Börja följa mig, jag ska hålla mig mer uppdaterad där också än jag gjort förut! @angelicamussa

er skånska suger, det är inte ens skånska.. va?


Hittade en bild på mig Emelie och Tea Emsans blogg!

Godkväll/natt..? på er, jag ligger i sängen och har kollat på Hostel 2 såg ju vanliga igår hos Emelie. Jag har ju sätt den förut, men det hade aldrig Emelie eller Tea så vi tog oss tiden att kolla på den. Alltid lika äcklig, såg ju nyss tvåan själv och ska snart påbörja trean.. Efter det ska jag sova, så underbart!

Jag kom hem tidigt innan, vid 10 tiden då gjorde jag dipp och åt chips och drack cola. Vi tog det lite lugnt innan hos Fille med Fidde också, jag kan slänga upp en video någon dag på mig och Emelie därifrån.. Man ser oss inte, men vi pratar. Vi pratade först skånska, som vi  tydligen inte ens kunde prata. Sen lite annat fult, slutade med att dom blev förbannade och höll för våra munnar. Men det hindrade inte oss!

Nej men nu ska jag kolla på en till film, sen imorgon ska jag och Emelie ut till Johanna och ha lite mysigt med henne & Amanda, så det blir nog kanonens! Hörs imorgon, godnatt alla därute..

ut med vänner!


För en stund sen, kör på naturligt hår idag. Och lite små sliten bild..

Jag känner mig så grymt sliten och trött idag, som ni nog ser på bilden. Jag åt precis, var så sjukt hungrig så det satt fint i lilla magen. Nu kommer Emelie så jag ska byta om lite fort innan vi drar oss ut för att hitta på något roligt! Jag kommer nog hem runt 11 tiden då ska jag umgås med min bror, imorgon ska jag till kyrkan och plugga en massa. Jag har inte så mycket att säga för tillfället, så vi hörs senare!

blir så irriterad på honom ibland..


En disskution mellan mig och min bror nyss.. Störd är han, ibland.

Jag sitter i sängen med Jack han håller på med min mobil, har han aldrig sätt iphone smilysar innan eller? Min pappa håller på att göra pizza, ska bli grymt gott!
Jag Emelie och Tea somnade vid 4 tiden inatt, och vaknade runt halv 10 idag vi började dagen med äta godis. Det är nästan godare att äta godiset på morgonen en kvällen, haha! Vi låg och segade oss i sängen ett tag innan vi gjorde oss i ordning. Emelie åkte ner till stan med sin mamma och vi körde Tea till bussen och dom körde mig hem. 

Emelie kommer hit senare, så får vi se vad kvällen har att bjuda på. Något intressant blir det väl, och inatt det var så jäkla sjukt.. Två killar kom till Emelie och lyste in genom fönstret gjorde den ena och bankade på dörren och höll på hur mycket som helst. Vi känner dom 2 så det är lugnt, men ändå vi ville ju kanske inte ha honom gloendes genom vardagsrummsfönstret. Haha, nu ska jag göra mig i ordning lite och äta innan jag träffar Emelie. Vi hörs senare, puss!

mys med emelie och tea!



2 bilder, första bilden vår lilla tuggummi hög.. Andra vårt godis!

Jag sitter på golvet med Emelie och Tea vi gör inte så mycket för tillfället, pratar lite mest. Jag har inte haft tid för bloggen förrens nu, vi hade matteprov idag i skolan. Det kändes som det gick bra, men man kan ju aldrig vara helt säker! Men jag hoppas på det bästa, efter skolan följde Emelie med mig hem så fikade vi lite och sen packade jag. Så Emelie gick och mötte en vän och jag åkte till min pappa, så duschade jag sen kom hon tillbaka till mig. Så min pappa skjussade ner oss till stan så mötte vi Tea och vi myste runt på stan lite, jag måste berätta om en sjuk händelse.

Jag Emelie och Tea gick in på Hemmakväll, så säger Emelie till mig att jag har fågelbajs på min jacka.. Helt färskt var det, sjukt äckligt! Vi tar till nödhjälp, Emelie tar upp en binda ur väskan och tar bort det och lägger bindan mellan några filmer. Så om ni är på Hemmakväll och ser en binda med lite fågelbajs i då är det förmodligen vår som vi lämnade kvar.

Nu ska jag Emelie och Tea mysa lite, puss!

hjärta


- Emelie Friman jag älskar dig över allt annat på denna jord. Min prinsessa ♥

fuck this day, this day suck..


Jag har nog haft världens dåligaste dag, den kan inte bli sämre. Jag kommer ingenstans med matten, och känner sån press på mig.. Jag har huvudvärk, och är trött. Jag är ovän med min mamma, och allting känns bara riktigt bajs just nu. Ska snart gå till Coop och köpa en kladdkaka tills imorgon, alltid något.. Vi hörs senare, kanske.

guess what? i love you so much..


weheartit har ju dem finaste bilderna!

Jag blir så grymt sugen på att fota, speciellt när jag ser den svartvita bilden. Hur snygg är den inte egentligen? 
Min mamma kom nyss hem, så vi småpratar lite och jag ska stänga av datorn och göra matte nu. Sen efter det har jag förmodligen tid över till att fota, vet inte ens vad jag ska fota.. Jag vill ha sommar, värme och sol & sena kvällar ute med härliga vänner. Hinner inte sitta här och prata om ingenting, vi hörs senare!

kan man ha mer otur än mig..


Ligger här nuu!

Jag ligger i min säng nu och gör absolut ingenting, jag ska snart ta upp matteböckerna och plugga. Känner att min kamera ligger och dammar, vill ta kort men har verkligen inte tiden för tillfället.. 
Jag är så jäklans trött, och har haft en så dålig dag i skolan. Ni vet hur mycket jag pluggade till provet, så när vi satt där fick jag inte fram ett ord tror inget kan beskriva hur besviken jag blev på mig själv då. Haha, jag började gråta, vilket jag aldrig annars gör. Så ni kanske förstår! Men jag gör det på måndag istället, ska plugga i helgen.

Imorgon är det fredag, äntligen. Jag ska umgås hela dagen med Emelie sen på kvällen sova över med henne och Tea så det blir nog grymt mysigt!
Jag ska försöka fota lite sen, saknar kameran.. Och nu ska jag vila en stund, hörs senare!

polen




3 bilder på Polen från weheartit

Jag kollade Emelies blogg att hon hade skrivit lite om Polen, så tänkte att jag också kunde göra det. I Mars någon gång ska vi dit, min konfirmationsgrupp & även den andra konfirmationsgruppen. Men jag har så himla mycket funderingar om detta, så som jag har hört ska vi sova i en källare någonstans. Och det finns 1 toalett och 1 dusch som 8 personer ska dela på, det går inte att låsa heller. Och det finns spindlar, min värsta fobi..

Vi kommer få riktigt kass mat också, och vi ska på Koncentrations läger och jag klarar inte av att se sånt, kommer drömma mardrömmar i flera veckor.. Bli skit rädd också för den delen. Vi åker den 27 eller den 29 Mars och får ledigt från skolan 1 eller 2 dagar. Sen när vi kommer hem har påsklovet börjat, grymt skönt! 
Och mobilen blir ett problem, det kostar ju hur mycket som helst att ringa/smsa/internet i andra länder. Får ha mobilen på flygplansläge hela tiden, bloggen kommer verkligen bli ett problem..

Men jag har planerat det hela såhär för att överleva, eftersom man får ta med sig hur mycket packning man vill. Då följer vår vattenkokare som vi har hemma med, och hur mycket nudlar som helst. Det gäller att överleva nu haha.. Sen får jag pengar, ganska mycket så jag kan köpa en massvis med godis och allt annat som behövs innan jag åker. Och även där, kommer väl göra av med ungefär 100 kronor per dag. Det är 30-60% billigare i Polen än Sverige, så ska försöka hitta något fint om det nu finns..

Lite tankar bara, nu ska jag fortsätta plugga så hörs vi imorgon!

pluggar för fullt!


At the moment

Grymt dålig uppdatering idag, men jag har haft mina anledningar. Först var jag i skolan sen direkt när jag kom hem fixade jag disken sen satte jag mig framför tv;n och pluggade matte. Det gick riktigt bra, inte ett enda fel. Äntligen förstår jag iallafall! Jag har ju ett grymt stort prov imorgon, och jag började plugga idag. Det är aldrig bra att börja plugga dagen innan, så jag har inte haft en tanke på datorn på hela dagen. Den har legat i min väska, och jag tog upp den nu behöver 10 minuters paus innan jag ska börja plugga igen. Kommer få sitta med detta hela natten, mitt fel.. Men hade det varit för ungefär en vecka sen hade jag inte brytt mig, men ska verkligen kämpa nu! Och det är stort gjort av mig att låta mamma ta dator, mobil och allting för att jag ska plugga.

Kommer ett inlägg till snart innan jag återgår till böckerna på bilden.. Kill me please..

svenska


Bjuder på en liten bild på mig och bästis nu!

Godmorgon på er! Jag sitter här och har svenska, vi slutar om 20 minuter och då är det dags för idrott. Snöruggby, tur att jag har med mig mycket kläder kommer ju frysa ihjäl annars. Jag slutar tidigt idag, vid tjugo över 2 och då ska jag hem direkt och plugga. Förmodligen får jag inte sitta vid datorn förrens ikväll, hoppar ju även över Konfan. Grymt skönt, orkar inte ta mig ner mot stan det är så kallt.. Jag vill ha sommar nu nu nu!

Men vi hörs senare, måste lyssna lite nu. Puss

Bilden säger allting, godnatt!


ksenia jernbom!


Tryck här eller på bilden för att komma till Ksenias blogg!

Ksenia är en tjej på 16 år och hon driver en blogg i Norrköping, tar mycket bilder och bloggen är grym! Jag är med i veckans blogg just nu. Så jag tycker ni alla ska gå in och kolla hennes blogg. Och för att komma till veckans blogg tryck här och bli med du också? Detta är en utav mina bloggar jag läser varje dag, kanske kan det bli en utav dina också?

top model sverige & te


At the moment, sliten som tusan!

Jag somnade innan, med ansiktet tryckt mot matteboken i min säng. Jag är verkligen utmattad, så bestämde mig för ta en kopp te och lägga mig i sängen och kolla på Top model sverige. Sen sova, tidigt idag!
Imorgon hoppar jag ju över konfirmationen och jag slutar skolan vid tjugo över två. Då har jag mycket tid på mig att plugga, längtar bara tills helgen. Om någon vecka är det sportlov, längtar så mycket! 
Jag ska slänga upp ett inlägg till sen ska jag sova, dödskönt!

sliten tjej!


Bild sen skolan idag!

Jag kom hem strax innan fyra, då plockade jag ur och in diskmaskinen. Sen gjorde jag mig nudlar och satte mig bra vid bordet med musiken på högsta volym i öronen och skulle precis börja plugga. Vem kommer inte då, hela min familj kommer hem och förstör. Så nu sitter jag i mitt rum, ska plugga snart här inne istället. 
Vi har ändrat schemat i skolan igen så hela dagen har varit lite krabbig. Känns skönt att vara hemma nu!

Mamma håller på att laga mat, något med kyckling blir det. Så gott! Jag ska ta det lugnt resten av dagen/kvällen. Ska ladda ner lite avsnitt av Sex and the city. Eftersom skoldatorn inte har så man kan sätta i cd-skiva. Ruttet, sen plugga. Så blir en riktigt lugn dag! Imorgon struntar jag i konfirmationen och fokuserar på plugg då också, så sjukt mycket nu. Jag ska fixa detta!

Hörs senare!

Väntar på bussen till stan, så kallt!


Jag innan när jag väntade på bussen!

Jag la upp detta inlägget innan, men jag skriver liten text nu. Jag är i skolan nu, sitter i bibblioteket med Lisa, Amanda och Sophie. Vi pratar lite om Polen eftersom jag ska på konfirmationsläger dit snart, och Lisa också. Vi ska ha med oss allt, vi tänker inte sova i någon polsk gammal Polsk knullsäng..
Men vi ordnar det! 
Iallafall innan när satt och väntade på bussen trodde jag att jag skulle frysa ihjäl, det är ju -20 idag eller något. Kunde inte andas, och det gick bra hos tandläkaren jag hade inte ens något hål. Så förstår inte varför jag har så ont i min tand, nu ska jag iallafall snart på lektion. Så vi hörs senare!

 


planer om gymnasium/framtiden.


Ser ni vad det ska föreställa?

Först vill jag bara börja detta inlägget med HELVETE så ont jag har i min tand, direkt om jag råkar äta med den så blir det sån smärta i hela munnen. Typ ilning, så hemskt! Tur att jag ska till tandläkaren imorgon och kolla detta. 

Iallafall nu till det jag egentligen skulle prata om, vilka gymasieval jag vill göra osv. Jag vill komma in på Kungsmadskolan frisörlinjen! Och det har jag velat enda sen jag gick i fyran/femman. Så det sattsar jag på, men jag vet inte om det är svårt att komma in där? Jag blir så grymt besviken om jag inte kommer in där. För frisör är det jag vill sattsa på! Och nu till det lite "speciella" Eller kanske inte, men sen när jag är klar vill jag läsa vidare som make up artist. Jag har alltid älskat att fixa och trixa med folks utseende, tillexempel klipper jag mig själv. Ibland går jag till frisören, annars gör jag det själv. Och jag älskar att sminka folk! Så jag vill helt enkelt bli frisör och makeup artist, även lära mig att göra akryl naglar. 

När jag sedan är färdig med allt detta, då ska jag öppna min egna salong. Där jag då klipper folk, fixar deras naglar och även sminkar. Om du vill ha en naturlig vardaglig sminking och få produkter som framhöver just ditt ansikte så kommer det finnas där. Jag vill helst inte ha denna salonen i Växjö då, utan mer i Stockholm eller i Göteborg. Men jag kanske inte börjar med allt på en gång, utan börjar nog bara som frisör. Sedan läser jag vidare, detta är mitt mål jag siktar efter. Sen på min fritid vill jag fotografera mycket, skulle även vara roligt att vara model. Men när jag sökte in till Elite Model var jag 2 cm för kort, och 1 år för liten. Så jag skulle söka in igen när jag fyllt 15 och växt lite. Vi får se! Har mina mål, det är bra. Alla borde ha något att kämpa för, så nu kämpar jag för detta!

Nu ska jag kolla på Top Model!

matte, världens skit.


Mitt snea finger..

Jag blir så trött av denna boken, vill kasta den i golvet.. Jag har hunnit med ganska mycket nu ikväll, jag har städat mitt rum, duschat, ätit kyckling nyss och pluggar nu. Imorgon är fotbollen inställd för det ska bli för kallt, så besviken jag blev! Men kör på Torsdag eller nästa Tisdag istället, jag får se. Imorgon ska jag inte vara med någon, måste tänka på skolan. Jag kan slänga upp ett inlägg senare ikväll/imorgon om mina framtidsplaner. Gymnasium och så vidare, men måste verkligen kämpa för att klara det. Och just nu känner jag ingen motivation, är döds trött. 

Jag ska plugga vidare nu, sen efter lägga mig och äta kladdkaka och somna till Jersey Shore eller Sex and the city. Vi hörs senare eller imorgon, förmodligen blir det imorgon!
Så om jag inte uppdaterar mer ikväll så säger jag godnatt redan nu, sov gott världens bästa läsare!

www.antevante.blogg.se


Tryck här för att komma till hans blogg, eller på bilden!

Ni vet att jag inte gör länkbyten alls ofta, men ibland så händer det! Just nu kör jag ett länkbyte med denna killen, tycker det är roligt att killar faktiskt också har blogg. Ni missar ingenting, gå in och kolla! Ni kan ju slänga in en komentar också, eller två? Tipsar iallafall hans blogg!

dagens rumpor...


Jag högst upp, och Emelie längst ner.

Jag orkar inte alltid vara så seriös, men iallafall har precis duschat och nu städar jag rummet för fullt för att sen kunna bädda ner mig i sängen med plugg och kladdkaka. Och lägga mig tidigare ikväll än igår, somnade runt två tiden då och idag ska jag somna senast klockan tolv. Får anpassa mitt schema nu lite, så jag klarar skolan!
Helgen kommer bli så himla mysig, jag ska sova över med Emelie och Tea på fredag, sen på lördag ska vi nog ut till Braås för att ta tag i lite saker och ting som borde blivit gjorda för längesen. 

Nu väntar matteboken och Kemin på mig, så får springa iväg nu!

stoned


För en stund sen!

Haha, nja. Bilderna kanske inte blev så bra! Men det var för jag körde så oseriöst idag, fulade mig hur mycket som helst. Emelie blev kanske lite förbannad, vem bryr sig.
Nu har hon stuckit iväg för lite sång och jag ligger här. Tänkte hoppa in i duschen nu, känner mig så ofräsch. Håret är ju helt katastrof haha, ska bli skönt med en dusch innan jag kryper ner i sängen med matten. Jag har No också, förstår inte hur jag ska klara av två prov på en vecka.. Och imorgon har jag tandläkar tid vid kvart i åtta, så jag får ta bussen ner vid kvart över sju så hinner jag nog! 

Nu ska jag gå mot duschen, hörs senare!

livet är ju underbart!


Jag och Emelie kör på lite "nyttigt" mellanmål nu efter en jobbig dag i skolan!

Kom hem från skolan för en stund sen med Emelie och nu har vi bosatt oss i sängen med kladdkaka, chips och Cola. Livet är ju underbart!
Nu ska snart hon fixa sig så jag ska ta lite kort på henne, innan hon har sin sång. Och när hon har stuckit hem ska jag plugga lite så jag kan ta det lugnt ikväll.

Hörs senare, ska umgås med min goding nu!

jeffrey campbell


Kärlek till skorna, någon gång ska jag inskaffa mig dem här!

Jag sitter i skolan och har No vi ska kolla på en film sen ska jag anteckna lite eftersom vi har prov på torsdag.
Efter skolan följer nog Emelie med mig hem, vi ska göra ett fotoprojekt. Om det blir så som vi har planerat får ni se bilderna senare! Jag tror det kan bli hel grymt. Imorgon följer jag med Amanda hem efter skolan innan träningen, känns ju lite nervöst första träningen på fotboll. Jag har ju tappat mina talanger lite men jag ska träna upp det.

Vi hörs när jag kommer hem från skolan, take care!

tidig morgon..


Go frukost!

Godmorgon! Jag vaknade vid sex tiden men snoozade min klocka till halv sju. Då låg jag kvar och drog mig lite innan jag gick upp och gjorde frukost, nu är jag tillbaka i sängen med en kopp varm oboy. Ligger och kollar runt lite på facebook nu & läser lite bloggar, ni vet väl om att jag har en fb sida? Tryck här och gilla!

När jag har druckit upp min oboy ska jag göra mig i ordning sen kommer Emelie till mig vid kvart i åtta ungefär. Men vi börjar ju vid nio idag, så det är grymt skönt! Vi hörs senare från skolan nu ska jag kolla vidare här.
Ha en grym måndag!

sömnig



Två bilder nyss, bjuder!

Det gick inget vidare med min matte, hände andra saker som var mycket roligare. Men jobbar imorgon istället på dagen, dirket när jag kommer hem från skolan så kan jag ta det lugnt på kvällen. 
Jag ska springa till toan nu iallafall och tvätta bort mitt smink, sen fixa min säng alla fotbollskläder ligger över hela sängen.. Sen ska jag krypa ner och kolla på någon film. Tänkte se "Remember me" Jag kan inte komma ihåg om jag har sätt den eller inte, men det tror jag inte.
Jag börjar skolan vid klockan nio imorgon, så ska försöka slänga upp ett inlägg innan det. 
Nu avslutar jag här och säger godnatt, tusen pussar till er!

nudlar!


Nudlar ♥

Jag kom hem för en stund sen och gjorde lite nudlar, det är hur lätt som helst med dem här nudlarna. Haha, koka upp vatten. Häll i denna burken vänta en liten stund klart för att äta! Smidigt eller vadå? Nu har jag bosatt mig i sängen och ska slå upp matteboken. Tänkte göra hela blåa kapitlet så jag senare kan återgå till det gröna sen kolla igenom det röda. Jag känner mig så himla nere, men så är det ju ibland. 

Det är alla hjärtans dag snart, jag kommer vara helt ensam. Känns ju ännu roligare :(
Haha, äsch nu ska jag plugga!

dress on..


Jag för en liten stund sen, haha!

Mina fotbollskläder jag ska ha på dom första gångerna, allting är Joels typ. Haha! Men när jag har gått ett tag ska jag få egna fotbolls skor och benskydd & allt annat som behövs, men iallafall kör på detta sålänge. Och fyhelvete så varmt att ha på sig det, men vi tränar ju ute så kanske inte är lika varmt då. 

Nu ska jag gå ut för att umgås med några vänner och Emelie i en timme ungefär, sen hem och äta. Och även plugga en massa, vi hörs senare!

slapp söndag!


Bild på mig sen några dagar tillbaka.

Jag har hunnit äta frukost, lunch och fixat till rummet. Nu är problemet vad jag ska ha på mig, blir alltid så frustrerad när det gäller kläder.. Jag ska sätta mig med matten en stund nu också innan Emelie kommer till Norr för då ska jag ut med henne en stund. Det snöar ute, vintern kommer aldrig att ta slut. Fuck
För det mesta idag ska jag ta det riktigt lugnt, vara hemma och plugga. Ta mig ett bad ikväll, mysa under täcket med godis och film. Ska bara ut en stund med mina vänner först!
Imorgon är det måndag igen, och skola. Men veckorna brukar gå ganska fort, så vi får väl hoppas på det. Nu ska jag plugga lite så vi hörs senare!

ändrade lite..



Jag sa ju att jag skulle visa er, såhär blev det. Mycket ljusare och känns öppnare, underbart!

Godmorgon! Jag vaknade för en liten stund sen och nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik. Egentligen skulle jag till kyrkan men försov mig lite, jag har ingen aning ifall Emelie gick dit. Haha! Men hon skulle väl smsat mig isåfall..
Jag ska snart gå upp och äta lite frukost, det är sjukt fint väder ute! - 10 grader men solen skiner. 
Idag ska jag nog hålla mig hemma mest, behöver plugga matte och No. Förstår inte hur vi kan ha så mycket, vi går ju bara i åttan.. Men that's life!

Nu ska jag äta, puss

jag hade skjutit ett skott för dig..


Nu snart! ♥

Efter tre års uppehåll så är jag snart tillbaka igen, jag har saknat fotbollen riktigt mycket. Jag slutade när mina föräldrar skilde sig och vi flyttade, sen har jag inte redigt orkat ta tag i att börja någon annanstans. Men nu snart! Min mammas kille ska fixa till mig, han är ju så fotbollsintresserad man kan bli. Tjänar pengar på fotbollen också, inte helt fel att han kom med en ny Adidas kofta till mig och ett par Convers för han hade fått ett presentkort på fem tusen kronor pga ett lag ville ha kvar honom i det laget ;)

Nu ska jag iallafall sova, ska ju upp tidigt imorgon också..

skönhets tips!


- Megan Fox -

Har du påsar under ögonen:
Lägg in en metallsked i frysen, låt den bli riktigt kall. Ta sedan ut skeden och håll den på den "pösiga" delen under ögat i minst en minut. Ett annat tips för mörka och trötta ögon är gurka, skär upp en lagom tjock skiva och lägg den mot ögat. Låt den vara på en stund medans du slappnar av!

Gula naglar:
Koka upp vatten och häll i salt, låt det svalna i några minuter. Stoppa sedan ner dina fingrar i vattenbadet och låt dom ligga där i tjugo minuter. Upprepa ofta detta, du kommer märka att dina naglar blir vitare. 

Misslyckad brun utan sol:
Om du fick fläckar av din brun utan sol, ta det lugnt. Häll lite bakpulver på en svamp och skrubba bort fläckarna.

Raka ögonfransar:
Om du har raka ögonfransar och väldigt svårt att få dom snygga böjda som visas på reklamen, inga problem. Värm upp din ögonfransböjare, blås med hårfönen på ögonfransböjaren med full effekt i några sekunder. Använd den sedan.

Torr hud:
Ta en torr avokado, gröp ur innehållet och mosa det i en skål. Smörj sedan in dig med avokado krämen och låt det verka i tjugo minuter. Skölj sedan och då märker du att din hud är mjuk igen. Ett annat tips är baby olja, smörj in dig i duschen. Du kommer bli som en bebis rumpa!

lite päls..


Fick med mig denna hem innan, haha!

När vi var i Tingsryd gick vi in i någon affär och kikade lite. Börjes haha! Varken jag eller mamma hade någonsin varit där, och det måste ju invigas om man är i Tingsryd. Iallafall, dom hade redigt mycket saker där. Lite som Ullared typ, fick med mig denna lilla pälsfittan hem. Egentligen från Vila men dom sålde den där, och den värmer mina öron så why not. Ni kan få se hur jag ser ut i den imorgon kanske, den är faktiskt riktigt mysig!

cola & chips


Käkar detta just nu, gotti!

Kan väl börja detta inlägget med att be om ursäkt, min uppdatering har varit riktigt dålig nu på senaste tiden. Igår ville jag ta bort hela bloggen, haha men det ska jag inte göra! Men jag ska försöka bättra mig nu. 
Iallafall jag kom nyss hem, så ligger i min säng nu och tar det lite lugnt. 

Gissa när jag gick upp i morse, halv nio ungefär. Det är rekord för att vara mig, men min mamma hade dukat fram hur mycket frukost som helst. Så hela familjen satt och åt god frukost tillsammans innan vi åkte till Tingsryd och var på badhuset där. Cascad eller något sånt heter det, redigt mysigt! Mamma och jag kommer åka dit ofta sen med bebisen för lite baby-sim. Efter åkte vi och åt pizza på en pizzeria i Tingsryd, eller jag tog en kebabtallrik. Den satt riktigt fint i magen!

Och när jag kom hem, fixade jag rummet. Jag ska visa er senare, sen gjorde jag mig i ordning och drog ut med lite vänner!

du är äcklig..


Precis, fuck you.

Lite dramatiskt här, jag tror nyss jag fick feber. I vilket fall som helst fick jag nyss en fruktansvärd huvudvärk, nu sitter jag och pratar med Laureta som får mig på bättre tankar. 
Jag ska sova snart, och orkar inte ta tag i min blogg så mycket nu. Jag vet att den blivit tråkigare, men jag ska. Men inte just nu har fullt med tankar som jag behöver fördela lite först.. Nu ska jag sova, godnatt!

storstädar


Jag tidigare idag.

Städningen är i full gång, musiken är på högsta volym. Pappa kommer bli stolt över mig, så noga jag städar. Dammat överallt, och allting. Har ganska mycket kvar så måste fortsätta för att hinna bli klar, gick ut med sopor också. Så jävla kallt var det! Ursäkta mitt lilla svärord där, men kände att jag beskrev känslan bättre då. Nu ska jag städa klart, sen lämna mina väskor hos mamma. Eller ska fortsätta tjata på henne om att få komma hem idag istället, fredagar är bara dåliga dagar. Jag har alltid sån ångest då, haha.. Så grymt jobbigt att packa väskor och krabba. Uppdaterar mer senare, pussar!

solig morgon!


Utanför mitt fönster innan!

Godmorgon på er! Kolla vilket underbart väder det är ute idag, grymt. Men det är också ungefär - 11 ute.
Riktigt kyligt, nu ligger jag iallafall i min säng. Och lyssnar på låten jag la in här på bloggen igår, ska göra mig lite frukost också. Idag har jag en städning att ta hand om här hemma, sen lite plugg. Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så skönt! Umgås med fina vänner hela helgen, men har även plugg att ta tag i då också. Men det får jag ju skylla mig själv, kan inte plugga så mycket här hos pappa eftersom han suger på matte. Och min mammas kille är grym, så det får vänta!

you are my only hope..


Världens vackraste låt!

Efter att ha kollat på filmen A walk to remember och gråtit floder säger jag nu godnatt. Jag är inte så känslig av mig som brukar gråta så lätt, men vissa filmer tar verkligen på känslorna. Jag kan inte förklara, dom flesta har sätt den. Men om ni inte har sätt den filmen, kolla för guds skull! Det är en utav mina favorit filmer, tänk om alla killar kunde vara som honom. Förvandlas från en "gangster" till världens gelteman. Och tjejen, jag förstår inte hur hon kan vara "utstött" Hon är så brutalt vacker!

Nu ska jag torka tårarna och somna till denna låten, vi hörs imorgon!

detta är vad jag kallar ren lycka!


Glad tjej här!

Haha, helvete ni vill inte veta vad som har hänt.. Hela mitt ögonbryn har typ svullnat upp. Det blev så en gång innan, typ inflamation i hårsäckarna. Det kan bli så när man noppar ögonbrynen, jag kan inte gå ut. Det ser ut som jag har fått en fet smäll, och det gör ont också. Jag har alltid sån jävla otur!

Nu ligger jag iallafall och lyssnar på musik, ska stänga av datorn och somna till musik. Underbart, jag får se lite vad som händer imorgon. Något mysigt kanske, eller en plugga. Det återstår att se, ni lär ju märka det imorgon faktiskt. Godnatt på er!

februari


Traditionella toabilden! Känn dig speciell Emelie, heja mig.. Jag är bäst.

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, är på så sjukt dåligt humör. 
Iallafall innan vid fyra tiden gick jag mot Konfan eftersom Emelie tjurade ihop totalt på mig. Men jag fick en chokladboll och lite godis när jag kom dit så det var väl helt okej. Sen hemma hade pappa gjort Thai mat min favorit så åt som en häst. 
Nu ligger jag här och ska snart tvätta bort mitt smink och kolla på en film innan jag somnar, ursäkta om jag är dryg men mitt humör är verkligen inte på topp just nu. 

Nej, men nu ska jag fixa lite skit sen kolla på en film. Puss

Sometimes I wish I could take back time, when I was little. And fix everything that went wrong.


Tusen tankar som flyger runt i mitt huvud just nu.

Och nu säger jag godnatt, ska bli skönt att sova. Vi hörs imorgon!

RSS 2.0