ibland hatar jag mina bloggläsare..



Okej, allvarlig talat nu.

Jag blir så jävla förbannad, är det roligt att göra mig arg eller vad är det frågan om? Jag har inte min blogresponse för det ska skrivas en massa skit i den, jag tycker det är så fruktansvärt löjligt. Om ni har något emot mina vänner, varför i helvete går ni till mig och säger det? Vad ska jag göra åt saken, jag slutar inte umgås med någon för rykten, eller vad några anonyma personer som skriver i min blogresponse säger. Jag slutar umgås med en person när jag tycker personen visar motsidan och det inte är någon jag vill umgås med längre.
Och att ni skriver en massa saker om folk jag nästan inte känner, som desutom inte är sant. Vad ska jag göra åt saken, sluta sprida så mycket hat hela tiden. Och om jag är så ful som en person skrivit nu två gånger, pinsamt att det är samma person som skriver hela tiden. Och jag kan inte bli modell, blabla okej. Men varför sa Elite Model samma som Kenza är med i att om jag hade varit lite längre, och femton år skulle jag kommit med. Och att jag skulle söka in igen om ett år, jag sa ju dessutom att det var en av mina framtidsplaner/drömmar och hur fan vet du hur jag kommer se ut när jag är äldre snälla någon.. 
Ni känner inte något stop eller? Jag tror inte ens någon bryr sig av såna patetiska saker. Jag vill bara inte att ni skriver om mina vänner, för jag älskar mina vänner. Och jag hoppas jag får reda på vem det är som skriver, jag vill förstöra ditt liv då. Jag vill fan aldrig mer se en omogen fråga där, jag har ju min blogresponse för ni ska ställa frågor om bloggen/mig/något ni undrar. Absolut inte för kränkning, fuck off..

Kommentarer
Postat av: Cassandraibrik

Hej Angelica!

Vill bara säga att du är helt otroligt söt & vacker på alla möjliga sätt! Ta inte åt dig av va de omogna skitungarna säger, de är bara avundsjuka på att du har saker som de alltid velat ha!

Du driver en underbar blogg som jag älskar & har följt sen oktober 2011 - då jag märkte den & föll för den igen

#stay #strong #no #matter #what !!

Kramar, Cassandraibrik från http://www.cassandraibrik.blogg.se



( skrev om de för att det blev lite fel )

2012-02-13 @ 23:06:42
URL: http://cassandraibrik.blogg.se/
Postat av: Stefhanie

Hej, nu är veckans blogg uppe. Kolla in om de var du som vann.

Va gärna med igen :D

Och Grattis på alla hjärtans dag!

http://riewe.blogg.se/category/veckans-blogg.html

2012-02-14 @ 10:55:53
URL: http://riewe.blogg.se/
Postat av: Hanna

SV: tack så mycket, datsamma! kramar hanna :)

2012-02-14 @ 15:48:37
URL: http://hanniie.webblogg.se/
Postat av: Linn

Hej!

Allt bra med dig idag ? :D

Kram!

2012-02-15 @ 16:28:59
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0