hjärtat


Hany & jag, ett tag tillbaka.. Underbara tider iallafall!

Jag skriver detta nu, så kommer det upp som ett tidinställt. 
Detta inlägget är ändå mest till Hanadi, så ni andra behöver ju inte läsa ifall ni inte vill haha! Jag kommer sakna dig sjukt mycket, även ifall det bara är några dagar. Och smsa mig ifall det är något, jag kan inte svara men jag läser iallafall.. & jag älskar dig gånger tusen. ♥
Allting kommer bli bra, för jag finns vid din sida oavsätt vad. You know it, spelar ingen roll om jag är i ett annat land så tänker jag på dig. Snart är allting som vanligt igen, bara tiden kan avgöra. 

"A true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over again"

På bussen

Hej på er!
Jag kör på lite mobil blogg medans internet funkar.. Det går ju lite fram & tillbaka, vi åkte tåg från Växjö till Emmaboda och vi skulle egentligen åka tåg därifrån till Karlskrona men då var den inställd så det blev buss. Typiskt :(

Det var någon som glömde sin väska på tåget också så dom fick hoppa av bussen och gå iväg dom kommer nog senare. Jag Lisa och Emelie har det riktigt roligt här längst bak i bussen, drar till med världens skämt. Får lite curry i håret osv men detta ska nog gå bra! Hörs senare, puss


mot polen



Nu har jag packat allting, badat & gjort mig i ordning. Jag ska bara äta lite snabbt sen kommer mormor & dom och hämtar mig och kör mig till stationen. Haha, då taggar man att åka tåg i en evighet & färja och hela skiten.. Men det ska nog gå bra! Vi hörs väl om fem dagar då, ifall jag inte hittar något internet som sagt så jag kan mobil blogga lite! Men annars får ni ha det så sjuukt bra så hörs vi. Pussar! ♥

packar till polen


Jag packar för fullt nu, åker imorgon!

Hallå, jag tog nyss mig en liten paus för att uppdatera min blogg. Som ni ser på bilden håller jag på att packa inför Polen imorgon, det är ju inte dirket så lätt att veta vad man vill ha med sig men jag tror detta börjar fixa sig ganska så bra nu faktiskt! Jag tänkte bara ladda min kamera över natten så den är färdig tills imorgon för den ska följa med mig! Sen datorn tar jag faktiskt också med mig, som sagt jag kanske hittar något ställe med internet. Vi ska ju ändå till ett shoppingcentrum, who knows ;)
Jag kommer tycka det är dö skönt att lämna Växjö i iallafall 5 dagar, men kommer sakna min Hanybanani ganska så mycket haha..

Jag hinner inte skriva mer nu, uppdaterar mer imorgon åker ju faktiskt inte förens vid fyra tiden. Och jag ska inte till skolan så har tid! Men ja, vi hörs imorgon då helt enkelt. Tusen pussar! ♥

happy birthday my dear


Bild på Amanda & Johanna

Jag ville mest bara säga grattis till min underbara vän Amanda som fyller år idag, inte illa. Och snart får hon även sin moppe, men jag vill nog inte se henne köra den eftersom hon inte har världens balans precis.. Men det går nog bra förmodligen! Jag har känt denna tjejen enda sen jag gick i tvåan, och hon är världens bästa! ♥
Så jag hoppas att hon får en sjukt bra födelsedag.. Även om hon fick lite ägg i håret, vilket jag också fick. To bad..

dagens mini shopping



Lite nytt inhandlat idag, alla smycken kostade tio kronor styck. Sen en vanlig vit t-shirt som man kan ha till tights & ett puder, mitt var ju slut. BEHÖVDES!

Jag kom precis hem, har varit iväg hela dagen. Först skola, efter det tog jag Emelie & Lisa bussen upp till Grand. Vi behövde handla det sista inför imorgon.. Jag vet inte redigt vad som har hänt med mitt ben, kan inte gå så bra gör så sjukt ont. Jag och Emelie åkte iallafall kundvagn inne på City Gross medans Lisa körde, inte helt fel! 
Nu är jag iallafall hemma hos min pappa,ska städa mitt rum. Efter det tar jag mina saker och går mot mamma, börjar packa har inte ens börjat och jag åker imorgon.. Sista minuten, typ. 

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, måste verkligen skynda mig för att inte börja allt försent klockan är ändå halv sju nu.. Vi hörs senare ikväll!

i skolan


Grymt gamla, saknar faktiskt att rida.. Hundra år sen,tror aldrig man växer ifrån det!

Jag sitter i skolan på golvet med Emelie nu, vi ska snart lyssna på en författare innan vi slutar. Dagen har gått riktigt fort faktiskt, efter skolan ska jag ta bussen mot Grand med Emelie & Lisa, vi ska köpa det sista inför imorgon och kolla runt lite. Jag ska inte till skolan imorgon, så börjar dagen med en rejäl sovmorgon sen tar jag en dusch & packar ihop det sista. Min vän Amanda fyller ju även år idag, så vi skulle fira henne med lite ägg ni förstår vad jag menar.. Men hon slängde även ett tillbaka som jag fick i mitt hår, så går runt här i skolan & luktar gammal ägg.. Så äckligt, får duscha när jag kommer hem!

skamfläck & i det tysta..


Köpte två böcker igår med mamma, så bra!

Jag har haft lite fullt upp, igår så var jag hela dagen med mamma iallafall! Åh, så mysigt hon hämtade mig i skolan sen körde vi till Mcdonalds & åt där, handlade en massa saker som jag ska ha med mig till Polen. Jag åker på torsdag ju, så får se ifall jag hittar fritt internet i Polen någonstans för att kunna blogga. Kameran följer iallafall med mig varje dag, så ni får i värsta fall bilder när jag kommer hem! 
Haha, min familj är sjuk.. Igår, vilket kaos vi hittade inte mitt pass & man måste ha det, så mormor rev upp och ner på hela lägenheten och det gjorde mamma också.. Så visade det sig att min pappa hade det, typiskt. Men skönt det, nu har jag det iallafall! 

Vi hörs om en stund, ska fixa lite saker. Pussar

nya regler


Bild sen tidigare idag!

Jo, sähär är det. Jag och Hany har kommit överens om att börja vår nya "nyttiga" liv. Okej, hur många gånger har man inte sagt så men iallafall.. Det har funkat bra för mig iallafall än så länge, och det gäller absolut inget godis (inte ens helger, ingen fet mat eller onyttigt över huvudtaget) Förutom när undantag skes, tillexempel Polen nästa vecka dom dagarna tar vi paus. Det var lite jobbigt nu för en stund sen åt hela min familj godis & drack läsk, men jag klarade mig faktiskt med min melon & ett glas vatten, duktigt!
Tidigare idag gick vi runt Växjö sjön, joggade även då & då. Det tog oss 48 minuter, + vi stannade en stund och bombade med situps & armhövningar osv, vi ska börja gå runt sjön varje dag förutom dom dagarna jag tränar & har konfirmation. 

Sen kör vi situps & sånt varje dag med, morgon och kväll. Den som fuskar får iallafall inget litet straff, kommer svida i plånboken så jag ska hålla mig! Får väl äta melon imorgon kväll också, och vatten.. Haha, men det är ganska gott. Och MÄTTANDE, nu taggar vi beach 2012!

ice cream


Blev en glass i solen igår med bästavän!

Jo, men hej. Hur ska jag förklara mig bloggen har legat nere lite.. Men det beror på en hel del plugg, prov & sen har jag inte orkat faktiskt. 
Inget speciellt har ändå hänt dem här dagarna, förutom att igår var jag med Hany i solariumet. Jag tog även och solade 7 minuter utav hennes tid, har ju aldrig gjort det tidigare i hela mitt liv. Och det var faktiskt skit mysigt att ligga där! Jag fattar mig inte på alla som säger att det är så fruktansvärt tråkigt osv.. Hur roligt som helst! Haha :)
Idag var jag i skolan som vanligt, på min matte lektion körde vi lite mysigt. Kladdkaka, Cola, vindruvor & grädde. Det var ju bara jag och Elin sen våran lärare, vi är tre stycken i min grupp. Inte helt fel, trivs bra i min mysiga lilla mattegrupp haha! Jag ska berätta snart för er vad jag och Hanadi har börjat med.. Wopaa ;)

real men like big booty.


Svimmar av här, big booty bitches. S E X Y S H I T

Detta är ett tidinställt inlägg, jag kommer förmodligen inte hinna blogga imorgon på morgonen och därför gör jag ett tidinställt till er. Just nu vet jag att jag gör mig i ordning (haha) Vet ni hur konstigt det känns att skriva in i sin framtid.. Helt sjukt, men iallafall jag ska till stan en snabbis efter skolan Hany ska sola och jag kommer sitta och plugga i solariumet sen ska jag hem och plugga ännu mer. Vilket tråkigt liv jag har fått,men så är det. Vi hörs senare under dagen, tar med mig kameran det ska bli fint väder. Pussar!

om ni vill hålla er uppdaterade...


Instagram

Ni med iphone, ni vet ju säkert om att jag har Instagram och där uppdaterar jag väldigt ofta nu för tiden. :) Jag menar mobilen har jag alltid med mig, så varför inte slänga in en bild där. Så om ni vill hålla er uppdaterade ska ni följa mig där @ angelicamussa 
skulle vara roligt, och självklart kikar jag in på er också! Kanske börjar jag följa er med. Who knows ;)

snabbt inlägg, mycket plugg!


Någon dag sen!

Snabb inlägg nu då vaa, jag hinner egentligen inte blogga. Har mycket läxor just nu som måste fixas! Igår efter träningen somnade jag nästan direkt, var helt död. Och idag har jag varit i skolan sen gick jag ner till stan med Emelie och Lisa, dom hade gitarr jag väntade sen gick vi runt och kollade lite! Lyckades somna på konfan med Emelie också, och när vi vaknar sitter alla upp och vi ligger och sover. Tydligen hade man lyckats snarka också (för pinsamt..) Haha! Jag cyklade hem sen efter, vilka backar harregud. Men jag kämpade mig upp! Nu har jag ätit lite, bytit om till mjukis kläder och ska plugga. Lyckades även hitta praoplats, ska dit på lördag och prata lite det kommer bli nice! Nu minsann ska jag plugga, hörs imorgon antar jag om inte senare!

pink


Man måste bara älska we♥it, har massa mer jag kommer lägga upp på bloggen därifrån!

Kom hem från skolan för en stund sen, har ätit lite och beställt hem klänningen. Jag ligger i min säng nu och är hur trött som helst.. Det har verkligen varit jobbigt i skolan idag, haha världens längsta dag. Men iallafall.. Jag ska på träning om en stund, ska städa mitt rum nu & byta om. Jag kommer hem någon gång vid halv åtta tiden, men kommer iallafall inte blogga då. Min mamma ska ha min dator & jag ska plugga, känns bra faktiskt! Okej, kommer somna vilken sekund som helst. Det får jag inte göra, så börjar städa mitt rum nu istället så hörs vi väl ikväll kanske. Om inte, imorgon. Pussar!

beställer denna ikväll


Sjukt fin klänning!

Jag sitter i skolan & har lektion nu, kollar klänningar & skor på nelly.com haha.. Livet ♥
Iallafall klänningen här ovanför ska jag och mamma beställa ikväll för jag tänkte ha den som konfirmationsklänning/skolavslutningsklänning tillsammans med ett par klackskor, det är sjukt så fin den är! Blev kär direkt när jag såg den haha.. Och imorgon ska vi boka tågbiljetter jag åker 2 dagar efter skolavslutningen till Norrland i 2 veckor med Amanda, så nu börjar allt sätta sig på plats. Jag ska ringa Amanda om en stund & prata lite med henne, har inte så mycket mer & säga ville mest bara lägga upp bild på denna klänningen som är så sjukt fin! Pussar

ih, vad trött..


En bild på mig från igår!

Godmorgon allihopa, jag vaknade för en stund sen & nu sitter jag i min säng ska snart gå upp.. Jag somnade ganska sent igår natt & känner mig lite trött idag, men det betyder tidigare läggdags idag. Idag kommer jag bara ta fram datorn när jag ska blogga, annars ska jag bara pluggapluggaplugga. Direkt när jag kommer hem från skolan ska jag äta något sen plugga & efter träningen ska jag plugga till klockan 10 typ sen kan jag väl vila mig lite. Jag måste börja plugga för fullt nu, ååh vad trött jag är! Haha, men vi hörs senare för jag måste röra mig nu till köket för lite frukost & börja göra i ordning mig, (snark.. orkar inte) hörs senare!

a heartbreak is a blessing from god. it's just his way of letting you realize he saved you from the wrong guy.


Hoho'

Tjenixen! Amanda stack hem innan vid 4 tiden & jag har varit hemma sen dess, har bara tagit det lugnt. Varit lite med min familj & såntdär.. Ganska skönt, ska snart tvätta bort mitt smink & lägga mig i sängen med en skål chips och plugga, sen avslutar jag kvällen med film innan jag somnar. Om jag någonsin kommer somna, sov ju ganska länge idag.. Imorgon börjar jag skolan vid kvart över nio, med spanska. Jag slutar skolan vid tjugo i 4 & då ska jag hem käka sen träning. Jag har inte så mycket mer o säga men vi hörs väl senare ikväll eller imorgon, roligt att mina bloggläsare har kommit tillbaka efter bloggpausen förresten pussar! ♥

blåser


Jag innan idag, haha..

Kom precis in, vi var ute en stund jag & Amanda och harregud vad det blåser.. Trodde jag skulle blåsa iväg haha, så vi var inte ute sådär jätte länge! Hon ska hem om en stund & min mamma kommer snart, tänkte prata lite med henne om sommaren. Jag och Amanda ska ju till Norrland i 2 veckor & bo hos min morfar, vi tänkte sommar jobba där lite (ifall vi får jobb) men hoppas på det. Får ju inte glömma att varje dag består utav en massa thaimat & bakning, så man går ju upp en aning i vikt.. Sen har vi ju moppe där & bil som vi ska köra i sommar, kommer bli hur roligt som helst! Vi planerade att åka 2 dagar efter skolavslutningen så man ändå har lov hemma sen, och sen ska jag ju göra en massa andra roliga saker. Göteborg kommer det bli ganska många gånger, Stockholm kanske så jag längtar!

19 mars


Vad jag och Amanda levde på igår kväll/natt.. Gott..

Godmorgon! Vi har vaknat för en stund sen och nu ligger vi här i sängen ska snart gå upp, men orkar inte riktigt.. Vi ska städa i ordning i mitt rum som är en enda stor röra just nu, sen äta något och göra oss i ordning för att gå ut och fota lite. Roligt! Det är ganska fint väder ute idag också för den delen så det blir perfekt, idag börjar vi även våra nya "nyttiga" liv. Ingen mer kladdkaka för mig då, men jag ska ha 1 eller 2 dagar i veckan jag får unna mig själv lite och det blir fredagar/lördagar annars inte. Men jag har inte så mycket mer att säga just nu, ni får ha en skit bra dag och alla ni i Växjö som är lediga idag njut av vädret det ska vi göra. Puss!

my hair


Mitt hår för tillfället, usch..

Jag känner mig lite irriterad, mitt hår ser bättre ut i verkligheten. Jag färgade ju svart, men köpte bara 1 paket och jag hade nog behövt 2 om inte 3 haha.. Det blev lite för lite, men i vilket fall som helst så känns det bättre och framifrån är det svartare. Men köper ett till snart och färgar, när jag orkar. Det är världens jävla process när man ska färga håret, harregud..

mini shopping



Mini shopping idag, nya solglasögon & hårfärg.

Jag ligger i min säng nu men denna gången är jag inte själv iallafall, jag har sälskap av Amanda som ligger bredvid mig med en dator. Vi träffades innan vid 4 tiden & tog oss till Grand, gick runt där ett tag.. Sen kom vi hem, jag färgade mitt hår och sen gick vi till Coop och köpte lite gott. Kladdkaka och dipp blev det, chips hade vi redan hemma! Så vi har för det mesta tagit det lugnt, ligger här och jäser.. Tappade nyss ner en utav mina kuddar i dippen också, äckligt.. Men iallafall, snart kommer bild på hur mitt hår blev!

du förvandlar mig


Någon bild från veckan med Hany

Jag somnade om innan,med halsduk & allting mina lurar hade trasslat sig runt min hals så kändes som jag skulle svettas ihjäl och dö på samma gång.. Jag vaknade vid halv ett ungefär, har pratat lite med Amanda och hon sover hos mig inatt. Imorgon ska vi till Grand istället, har inte tid idag. Ikväll ska vi bara ta det lugnt är det tänkt, iallafall hålla oss inomhus. Direkt när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen, mormor kör mig snart. 

Jag kan inte fatta att det är bara 1,5 vecka kvar tills vi sitter och är på väg mot Polen. Kameran kommer följa med mig, kan inte säga annat än att det kommer bli en riktig upplevelse jag har aldrig varit där bara hört en massa.. Vissa säger att det är underbart där, andra säger att det är hur äckligt som helst så nu får jag väl åka dit och bestämma själv vad jag ska tycka. Nu ska jag packa ihop mina saker och så ska vi åka, hörs ikväll!

klar


Nu är hela nya designen färdig, o jag är nöjd!

Vad skönt det känns med ny bloggdesign, mycket roligare att blogga då den gamla såg ju så amatörisk ut + det var snö med på headern.. Ingen snö här inte! 
Känns lite ovant att ha min meny på andra sidan, men det blev ju iallafall förändring. :)
Jag gick upp klockan 9 idag för Johanna skulle hjälpa mig med det sista,fick ställa min klocka.. Och jag somnade klockan halv 5 inatt typ, känner mig d-ö-d. Jag tror att jag och Amanda ska till Grand senare idag,måste köpa hårfärg. Vill ha nya jeans också, men får se ifall jag köper några! 

Hade tänkt sova en stund nu,sen gå och börja göra mig i ordning. Jobbigt, finns inget tråkigare än att sminka sig haha.. Hörs senare!

only pain


Thinking about you

Vad gör man när hjärnan är kvar men hjärtat springer iväg, och man hinner inte springa efter. När man vet att det aldrig skulle kunna funka,men ändå hoppas man. När man går varje dag och tänker men kommer inte fram till något svar. När man har så mycket och säga men när man väl står där kommer inte orden fram.. Veta att man skulle dö om jag såg dig med någon annan, känna känslan att du är min men inte fått det bekräftat ännu. Vill vara med dig men det går inte, vakna varje natt och kolla mobilen om du har smsat ibland har du då somnar man om lyckligt,ibland inte då vill man kasta hela mobilen innan man äntligen lyckas somna igen. 
När mina tankar bara kretsar runt dig hela tiden, och dagarna går.. Det är jobbigt, jag önskar att du kunde förstå.. Men det är mitt fel, fuckat mitt eget hjärta behöver ditt med. Jag borde göra mer, men utan dig är jag hellre själv. 
Dom tre lätta orden, om man ändå skulle våga klämma ur sig dom..
Jag älskar dig.

tillbaka med ny design tryck f5 om ni inte ser


Jag & Emelie sen ett tag tillbaka.

Det känns ganska bra, min bloggpaus är slut & jag har ny design, som jag faktiskt trivs med. Den blev bättre än den gamla va..? Tycker den känns bra iallafall! 
Jag kommer börja uppdatera som vanligt nu, men det är fortfarande mycket i skolan så ni kan ju inte räkna med att jag kommer skriva 24/7 men så ofta jag kan. Jag är hos min mormor nu, ska snart lägga mig och kolla på film innan jag somnar, ska ju nämligen upp vid nio imorgon för att Johanna ska göra klart resten på designen som vi inte hann idag.. Och hon ville ha sin "dag" kvar så får göra det på morgonen, tvär jobbigt! 
Jag har även fått reda på en sak som gjorde mig sjukt glad, kommer skriva om det senare i bloggen när det börjar närma sig, woho! Där ser man, bara att hoppas på det bästa då.

Nu väntas film, hörs imorgon!

ni vet väl vart ni kan kontakta mig..

Vissa kanske inte vet om att jag har en speciell mejl adress just för er bloggläsare, så ifall ni undrar något är det bara att mejla mig där. Jag kommer svara, om det är något ni vill prata om.. Undrar något eller vad som helst som ni inte vill skriva öppet som komentar på min blogg eller i min bloggresponse så finns jag alltid där.
Och mejladressen är:
[email protected] (gammal adress,inget man kan göra åt saken nu)

skön söndag


Bild från tidigare idag med Hany!

Ligger i min säng nu, hur trött som helst.. Orkar inte röra mig, snackar lite skype med Hany & lyssnar på musik i hörlurarna. Skönt, slipper höra någon annan utan bara musiken, underbart!
Jag vaknade idag vid tolv tiden, och gjorde mig i ordning lite smått innan min pappa körde mig till Hany jag var där, vi lagade mat kollade på lite serier & tog det lugnt. Sen gick vi iväg så köpte hon en pipa och vi satte oss ute med hög musik och tog det lugnt med Laureta, sen tog jag bussen hem till mamma och fick ett par nya skor. 
Efter att jag varit där en stund kom jag hem till pappa så åt jag pizza, som vanligt!

Jag ska snart gå och lägga mig i vilket fall som helst, är för trött imorgon är det skola som gäller. Jag orkar verkligen inte, men så är det. Snart lov så det är bara att hålla ut! 
Vi hörs imorgon, tusen pussar


öron godis


Jag var bara tvungen! Ska snart skriva om min helg, den har varit världens bästa. Men lyssa på denna låten och njut!

Thinking About you



trött tjej


Orkar inte fixa med bilder,blä..

Jag ligger i min säng nu, hur trött och seg som helst. Igår hade jag en riktigt mysig och rolig kväll iallafall! Kom hem innan idag vid ett tiden åt lite med min bror och nu ligger jag här. Idag ska jag mest ta det lugnt hela dagen, sen även ikväll med. Tänkte kolla på några filmer och äta godis bara, orkar inte röra mig. Kanske fixar med bloggen ikväll också med Johanna, tror nästan det! Men nu ska jag vila mig lite så hörs vi när vi hörs. Ni vet redan att helgernas uppdatering är alltid sämre, ha en fin lördag!

skolan just nu..



Bilderna är sen igår!

Kan ju berätta lite om igår eftersom jag aldrig bloggade något mer igår sen. Efter skolan stack jag ner till stan med Hany & vi åt pizza och kollade runt på lite saker vi ska köpa idag, resultatet får ni se senare! Världens godaste pizza, och världens kladdigaste.. Sen mötte jag upp Emelie och tog en glass i det fina vädret innan vi gick till kyrkan. Vi såg på en film om Jesus på Konfan igår, konstigt nog var den riktigt bra. Ganska hemsk, såg när han blev korsfäst och allting..

Nu sitter jag iallafall i skolan & har no lektion, efter detta är de svenska sen matte. Jag har hur ont i magen som helst, inte normalt.. Känns som jag ska dö, fml. Efter skolan tar jag bussen till stan med Emelie så går hon åt ett håll & jag åt ett, ska möta Hany och fixa lite som ni får se senare då och sen ikväll flyttar jag mig och sover hos pappa och är där tills nästa fredag! Bloggdesignen är på gång! Så den kommer snart, gör den på en annan blogg så länge så jag inte behöver sätta lås på denna som jag alltid gjorde förut! 

Men vi hörs senare ikväll, nu ska jag lyssna lite här. Pussar!

typiskt emelie eller vadå....


Video sen måndags, typiskt oss!

Jag sitter i skolan nu och har svenska, vi gör absolut ingenting så det är lite tråkigt. Haha, förstår ni hur svårt jag hade att vakna i morse harregud.. När klockan var halv åtta började jag duscha och göra i ordning mig, sjukt. Men jag blir klar nu varje morgon så sjukt fort så det är ju toppen. Har inte så mycket att säga, drar ner till stan efter skolan tror jag och sen är det Konfa. Iallafall, idag börjas det med ändringen av min nya design känns skit bra! Men vi hörs senare, ha en skit bra dag!

tar hand om mig själv lite..


For the moment, haha.. Ful

Jag sitter på golvet med speglen framför mig och fixar lite, noppar mina ögonbryn tillexempel. Haha, vad ont det gör.. Precis när man har vant sig vid smärtan på ena så ska man på börja det andra, gör ju skit ont!!
Skolan idag gick helt okej, var ganska trött på dom sista lektionerna men det klarade jag mig igenom! Wiho, har haft lite fight med några i min klass speciellt Johanna & Simon, hela min hand har rivmärken. Tur att vi har så bra gemensamhet i våran klass!
Hiho, efter skolan kom jag hem och hjälpte mamma med disken, sen somnade jag en stund sen gick jag till Coop åt henne sen fixade jag disken igen, världens bästa dotter här! 
Jag kunde inte träna idag för kunde inte få skjuss till träningen på något sätt, min cykel är sönder och det känns lite långt att gåå.. Så idag fick jag hoppa, tyvärr. Men nu ska jag fortsätta med mina ögonbryn så hörs vi senare! Pussar ♥

6 mars


Världens härligaste väder igår!

Godmorgon peoples! Jag vaknade för en stund sen och håller på att göra mig i ordning nu, ska dra till skolan om en stund. Jobbig dag, slutar tjugo i fyra då ska jag direkt hem och städa klart mitt rum innan mamma kör mig till träningen. Gött! Men jag hinner inte säga så mycket mer, men vi hörs senare. Hoppas ni får en super bra dag!

gangsta luv



Jätte trött & sliten tjej..

Jag har satt mig på golvet, dödstrött. Har fixat hela garderoben och nästan klar med rummet, ska fortsätta så jag blir klar helt. Mitt smink har kladdat sig också så ska tvätta bort det sen lägga mig i sängen och kolla på en film och äta vit choklad & äpple, mycket gotte hiho. Imorgon börjar jag skolan vid kvart över nio med b-språk, orka. Jag tänkte ringa min kusin någon dag så hon kan lära mig lite spanska, hur kan jag vara så dålig i det när jag egentligen borde vara riktigt grym. Det är en fråga jag alltid undrat! 
Har inte mycket att säga alls, men vi hörs imorgon då! Orkar nog inte blogga mer ikväll, behöver ta det lite lugnt. Tusen godnatt pussar!

spenderat dagen with my girls!


Mina fina flickor ♥

Nu är jag hemma och själv, har spenderat min morgon på idrotthuset som var riktigt riktigt tråkigt! Det enda vi gjorde var att sitta och fika,inget annat var kul. Men fikat det var ju faktiskt väldigt gott iallafall! 
När klockan blev elva tog jag och mina vänner på bilden bussen tillbaka till skolan, så hade vi håltimme tills klockan ett. Så vi tog det mest lugnt, sen liten poäng jakt innan vi slutade klockan tre. 

Efter skolan följde Johanna, Emelie och Amanda med mig hem! Vi var ute och tog en massa bilder till min nya design. Så dom får ni inte se ännu, men dom kommer när designen är färdig. Blir någon dag i veckan, tror det kan bli riktigt snyggt! Nu måste jag städa mitt rum som är en enda stor röra, har redan fått tjugo kronor av mitt nästa barnbidrag avdraget pga detta så måste fixa det nu! Vi hörs senare, tusen pussar!

hur jag sätter ihop två bilder till en..

Jag börjar med att gå in på denna hemsidan http://www.picnik.com & trycker sedan på att ladda upp en bild, då kommer alla dina album med bilder upp som du har på din dator. Tryck bara två gånger på bilden du vill ha bland dina dokument då så laddas den upp på hemsidan.

När jag sedan har laddat upp bilden jag vill ha och som jag ska vända trycker jag på "Edit" uppe bland dom olika spalterna, på den kategorin kan du ändra ljuset osv men då väljer jag att rotera bilden. Det ser ut såhär

Och då kommer resultatet av din bild se ut såhär, nu råkade jag dock visa er fel bild. Men iallafall bilden här under är orginal bilden och den ovanför är den jag vände nyss, men ni förstår iallafall vad jag menar!

Sedan sparar du bilden genom att trycka på kategorin "Save&Share" det är absolut inget svårt alls.
Sen nu börjar vi med att sätta ihop två bilder då gör ni såhär! Ni går tillbaka till första sidan, och så ser ni att det visas olika bilder vid sidan med pilar under, tryck på pilarna tills det kommer till bilden som jag visar på bilden under. Sen trycker ni på Try it now.

När du tryckt där kommer det se ut såhär för dig, och då kan du välja vilket collage du vill ha och jag valde detta eftersom bilden är i den formen. Det beror hur du håller kameran, om du håller den vanligt passar denna bäst annars tar du den bredvid istället! Du laddar upp dina två bilder där nere dom som du vände..

Och sedan kommer det se ut såhär! Du får ju självklart ändra lite hur du vill, du kan dra på dom linjerna så ändrar sig bilden på olika sätt ifall du vill ha ram eller utan. Mer avlång osv ni förstår!

Och tillslut kommer ni ha en bild som ser ut såhär när den är färdig sparad och allting. Och när ni ska spara trycker ni på done uppe i höger hörnet så sparar ni som ni sparar en vanlig bild.

Jag hoppas ni förstår haha! Försökte visa så bra jag kunde.. Men tror du fick svar på din fråga nu iallafall tjejen som undrade hur jag gjorde! Nu ska jag verkligen sova, godnatt på er!

död just nu..




Tre bilder sen matchen innan, jobbigt värre..

Jag är hemma nu, blev hämtad från mormor vid halv ett ungefär då åkte vi till Joels föräldrar och åt mat där idag. Gott och riktigt mysigt! Sen åkte vi hem, jag fixade mitt rum lite sen körde mamma mig till fotbollen. Ingenting kan typ förklara hur jobbigt det var för mig idag, och för många fler säkert. Minus grader ute, och det blev så grymt svårt att andas då! Men det gick bra slutade med 1-1 så det gick väl helt okej, det var ändå en träningsmatch.
Direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen, mina fötter var helt blåa och kändes som dom brändes sönder. Nu mår jag iallafall bra! Har ätit lite och ska snart ta en skål med chips, imorgon spenderar jag och några till hela förmiddagen vid idrotthuset. Det blir säkert mysigt! Klättra osv med världens träningsvärk redan, haha..
Måndag imorgon, gäller att klara av fem dagar i skolan sen taggar jag helgen då. Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander med min familj, hörs imorgon!

söndag


Två bilder sen igår, trött tjej..

Godmorgon på er! Jag vaknade först vid nio och kunde inte somna om men lyckades och vaknade vid halv elva igen. Då gick jag upp, åt lite frukost och nu sitter jag här. Min mamma hämtar mig om en stund, direkt när jag kommer hem ska jag städa mitt rum. Det är i en enda stor röra, så det måste jag fixa. Före ska vi åka ut till Joels föräldrar och äta där, så det blir mysigt.
Jag har inte så mycket mer att säga, men vi hörs senare! Kanske hinner jag slänga upp ett till inlägg innan ikväll annars blir det ikväll när jag är hemma. Pussar! Ha en riktigt fin söndag nu.

Och nej, mina föräldrar är inte ens ihop men min mamma och hennes kille då om det låter bättre.
Och nej, jag har inte tagit bort min blogresponse.

godnatt vänner!


Bjussar på ett video inlägg för att jag är lite snäll nu!

Jag gör inte så mycket nu, pratar med lite vänner och ska snart krypa ner i sängen & se på film tills jag somnar. Säger allting i min video ovanför typ så jag behöver nog inte säga så mycket mer än godnatt så hörs vi imorgon! 
Många pussar till er, speciellt till min hater godnatt!

danquez


DanQuez - Jag är hemma nu (feat. Emma Hewitt)

Nu är det så att en som jag känner har precis släppt sin nya hela låt 2012. Lyssna gärna! Tror han skulle uppskatta det riktigt mycket faktiskt!

storasysters hjälte


Min lillebror & hans kompis, min bror är den största av dom som ser dödligt trött ut hehe..

Jag ligger i soffan & gör ingenting, fryser. Jag har lyckats skrapa ihop 50 kronor nu också som jag sparar tills nästa helg. Kan ju alltid behövas! Jag tror mormor ska baka äppel paj till mig snart, jag hoppas det för den är så sjukt god och jag har ingenting att äta när jag väl behöver det. Tjej vecka ni förstår!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska kolla på lite film. Jag kanske drar ut senare, får se ifall jag orkar och hur bussar går idag. Går det några bra program på tv ikväll kanske? Har inte så mycket att säga, ni kommer iallafall få en låt senare. Och kanske ett videoinlägg någon dag denna veckan.

Pussar

dagens outfit




Såhär ser jag ut idag, dö fint väder ute!

Jag befinner mig hemma hos mormor nu, var precis ute och tog lite bilder. Dom ovanför, riktigt skönt väder ute. Känns som våren är här nu, men jag vet iallafall att nästa vecka ska det bli sämre igen. Men så är det! 
Jag gick upp vid halv elva tiden, åkte med min familj till Värendsvallen (tror det heter så) min lillebror skulle ta bilder med sitt fotbollslag. Jag fick även ta lite kort på honom & hans kompis, så söta. Ni får se senare, så kollade jag lite när det spelades ruggbdy också. Våldsamt..
Efter åkte jag och Joels föräldrar och mina bröder till Mc & käkade, hur gott som helst. Jag ska snart äta igen, haha.. Och senare när min morbror vaknat ska jag dra med mig honom till Hemköp så jag kan få något gott att äta ikväll, det behövs. Jag ska bara ta det lugnt ikväll och vila upp mig, är hur trött som helst. Hörs om en stund!

för ingen sörjer om du dör.




Nytagen bild, och är beroende av låten för tillfället..

Jag la mig precis i sängen, och har släkt i hela rummet. Ska sitta vid datorn en liten stund till innan jag lägger mig, finns ingenting att göra uppe ändå. + Jag är väldigt trött och ska upp tidigt. Jag kan inte förstå att mina föräldrar ska förlova sig imorgon, vad mysigt! Dom ska åka till Kalmar och bo på hotell där över natten, och dom har ringarna med sig. Lycka!
Tror inte så mycket händer imorgon, en chill helg. Man vågar knappt vara ute i Växjö längre, mitt emot mig blev en gubbe kidnappad när han skulle hämta tidningen någon gång i veckan. Dom hittade blodspår på trappan och tidningen var blodig sen låg hans tofflor blodiga, men dom hittade gubben i Oskarshamn eller något sånt med fastbundna händer, helt sjukt. Och mormors man skulle gå från stan igår, så hoppar en kille på honom bakifrån och slår ner honom och tar hans plånbok. Vad händer egentligen..
I D I O T I .
Jag ska sova nu, godnatt vänner!

lockigt hår


Haha, gud vilken hemsk bild!

Ni vet ju att jag spenderade nästan hela min dag på Kungsmadskolan idag, permanentade håret. Bilden ger ingen rättvisa tycker jag dock inte, och jag får inte duscha håret på 24h. Men direkt efter jag har duschat blir det helt krulligt, så det får ni se på söndag. Duschar det direkt efter matchen då, sen ska jag även ta mousse i håret så det blir lockigare osv. Jag trivs verkligen i det, och kommer absolut fortsätta permanenta men nästa gång kör jag på ännu lockigare. Men detta var perfekt att börja med! Riktigt nöjd, så det tipsar jag er!

tråkigt



Två gamla cam bilder, brist.. Haha, shit kolla min hand på första bilden. Wäh..

Jag sitter i köket hos mamma nu, hon lagar mat och nu kom resten av familjen som har varit iväg & handlat godis osv tills ikväll. Jag är på världens irriteraste humör så allting känns lite nere nu. Men iallafall, jag permanentade mitt hår innan ju! Riktigt nöjd är jag, så jag visar er senare. Känns så himla skönt jag behöver aldrig platta det (överdrev) men jag måste inte, klart jag kommer platta det ibland. Men absolut inte nu i början, imorgon ska jag sova hos mormor. Roligt, eller inte.. Söndag är det match, så det blir roligt. Men nu ska jag iallafall hjälpa mamma lite, så hörs vi senare! Pussar ♥

kan kännas främande ibland, men ändå likadant..


Bjuder på en grymt skön låt!

Jag ber om ursäkt, min uppdatering har varit hur dålig som helst.. Men jag börjar uppdatera nu igen, ligger i sängen med Amanda och tar det lite lugnt. Vi har precis ätit, och snart ska vi göra i ordning i rummet så vi kan lägga oss om en stund. Imorgon vid kvart över åtta gäller det, haha jag ska till frisören så ni får se bilder efter sen. Jag ska ta kort på mitt hur hur det ser ut nu så ni får se skillnaden sen. Nästa vecka ska jag göra om min design totalt, ni kommer inte känna igen er. Hoppas jag haha.. Har inte så mycket mer att säga men ni får se lite bilder på mitt hår snart då!

RSS 2.0