skönhets tips!


- Megan Fox -

Har du påsar under ögonen:
Lägg in en metallsked i frysen, låt den bli riktigt kall. Ta sedan ut skeden och håll den på den "pösiga" delen under ögat i minst en minut. Ett annat tips för mörka och trötta ögon är gurka, skär upp en lagom tjock skiva och lägg den mot ögat. Låt den vara på en stund medans du slappnar av!

Gula naglar:
Koka upp vatten och häll i salt, låt det svalna i några minuter. Stoppa sedan ner dina fingrar i vattenbadet och låt dom ligga där i tjugo minuter. Upprepa ofta detta, du kommer märka att dina naglar blir vitare. 

Misslyckad brun utan sol:
Om du fick fläckar av din brun utan sol, ta det lugnt. Häll lite bakpulver på en svamp och skrubba bort fläckarna.

Raka ögonfransar:
Om du har raka ögonfransar och väldigt svårt att få dom snygga böjda som visas på reklamen, inga problem. Värm upp din ögonfransböjare, blås med hårfönen på ögonfransböjaren med full effekt i några sekunder. Använd den sedan.

Torr hud:
Ta en torr avokado, gröp ur innehållet och mosa det i en skål. Smörj sedan in dig med avokado krämen och låt det verka i tjugo minuter. Skölj sedan och då märker du att din hud är mjuk igen. Ett annat tips är baby olja, smörj in dig i duschen. Du kommer bli som en bebis rumpa!

Kommentarer
Postat av: F O R N I A - R O L L Y

Riktigt bra tips! Får prova det där med ögonfransböjaren någon gång! :) Kram!

2012-02-05 @ 13:22:52
URL: http://fornia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0