äntligen!


Jag är färdig!

Man kan iallafall se golvet nu, vilket känns riktigt skönt. Jag ska sätta mig och platta mitt hår nu så blir det inte lika jobbigt imorgon, sen ska jag borsta mina tänder och tvätta ansiktet. Lägga mig i sängen plugga på glosboken.se sen somna framför en film eller musik. 
Jag är inte så trött egentligen med tanke på att jag sov tills klockan halv ett, men behöver sova. Imorgon är det konfirmation som gäller för min del. Jag hoppar av glädje! 
Nej men nu ska jag faktiskt fixa det jag skrev här, så vi hörs imorgon!

Tänk att det krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en sårad grimas, men det krävs bara 4 muskler för att sträcka ut armen och slå den jävlen.


i wanna be more then a friend, to ya


Jag klarade det, men helvete vad ont haha..

Tog liten paus nu, ligger i sängen och kollar runt lite på internet hur jag vill ha mitt hår. Jag permamentar ju det nästa månad, sjukt nervös! Tänk om det blir fel..
Min pappa och resten av familjen är iväg och firar hans tjej som fyller år. Så jag kommer vara hemma själv några timmar själv, så skönt. Jag ska städa klart sen fixa mig något att äta, toast kanske? Sen hoppa in i duschen och plugga spanska tills imorgon. Nu ska jag fortsätta städa så jag blir klar någon gång!

tappade datorn nyss..


Min skärm! Haha.. Jag lyckas fan med allt..

så äckligt..



Mitt rum just nu, haha fyfan så vidrigt. Gamal mat med, mm..

Kom nyss hem, och såg mitt rum fick en hjärtattack kan jag lova er. Jag hade förträngt att det såg ut såhär illa, så det ska jag fixa nu. Min pappa var lite sur på mig igår och sa att han kan lika väl flytta ner mina saker till soprummet fast där är det finare än mitt rum för det är sorterat. Jag höll inte med honom då, fast nu gör jag det faktiskt. Jag skriver när jag har fixat detta kaoset, dör här lite..

man gör sitt allt, men ändå blir det så fel..


Gammal bild.

Mamma åkte nyss och jag sitter i sängen och lyssnar på musik och pratar med min bror på Skype. Jag saknar honom så himla mycket inte träffat han på 1 månad typ.. 
Jag lärde mig nyss dricka kaffe också.. Öste på med mjölk och socker. Jag förstår inte hur folk kan gilla det, jag försöker ju hur ofta som helst sen blir jag så avundsjuk på alla som skriver "dricker kaffe" vuxenpoeng.. - inte än :(
Jag ska packa ihop mina saker snart sen röra mig hemåt för städning och plugg. Just nu mår jag så sjukt dåligt, fick reda på lite saker när mamma var här som gjorde mitt humör totalt förstört. Men men, vi hörs senare!

härlig morgon!


Jag just nu, ansiktet bjuder jag inte på så som jag ser ut idag!

Godmorgon, jag stannade hemma idag känner mig så grymt trött. Och utmattad i hela kroppen sen grymt ont i min hals, så jag vilar lite idag och imorgon går jag till skolan igen som vanligt. 
Jag är inne på mobilinternet så det går ju lite halv segt men det funkar. Jag vaknade innan vid halv 8 och skulle fixa i ordning mig till skolan men så kunde jag knappt röra på kroppen. Jag vet inte varför, helt utmattad och jag hade sjukt ont i halsen så mormor ringde och sjukanmälde mig. Mamma kommer snart hit och vi ska käka lunch tillsammans. 

Jag kommer åka hem så jag är hemma runt 4 någon gång då är det dags för storstädning i rummet. Byta lakan, städa under sängen. Fixa garderoben. Ni förstår! Hela skiten ska bli clean, dör när jag tänker på det. Så jobbigt..
Nu ska jag snart fixa i ordning mig lite innan min mamma kommer så jag iallafall ser lite fräsch ut.

Vi hörs senare!

detta händer bara mig och anna..



Två bilder sen idag med Anna, detta händer ju bara oss.. Självklart!

Jag ligger i min grymt sköna säng hos mormor nu, ska snart gå och duscha sen ta mig något att äta innan jag lägger mig i sängen för att plugga spanska tills imorgon. 
Jag skippade idrotten idag för det blev lite problem med Emelie så jag satt med henne istället, och sen hade vi So sen slutade vi. Då gick jag och Emelie hem till mig samlade ihop alla pantflaskor som fanns (över 1 sopsäck) Sen tog vi säcken och gick bort mot Fidde, han hjälpte oss till Coop med allting och där väntade Anna så medans jag och Emelie stod och pantade snackade Fidde & Anna lite, efter det gick vi 3 tjejer hem till mig för att sedan ta bussen vidare mot min mormor.

Emelie blev hämtad hos min mormor, jag och Anna tog bussen vidare mot Grand fick med mig 1 tröja hem. Jag visar er imorgon det är mörkt och dåligt ljus att ta kort på den i nu. Den sticks lite men det får duga, only 50 kronor så why not..? Jag slänger nog upp ett sista inlägg senare innan jag lägger mig. Har lite saker att fixa nu tills imorgon!

dear monday, fuck you.

Jag Simon och Rickard nyss!

Hej på er! Jag sitter här och har No just nu. Efter denna lektionen är det bara Idrott och So kvar sen slutar vi. Efter skolan hänger Emelie med mig hem och senare kommer även Anna så vi får se lite vad vi 3 hittar på. Något mysigt blir det väl ändå, jag tror jag ska hem och sova hos mormor inatt eftersom jag börjar skolan 09.15 imorgon och då börjar dagen med spanska! Jag vill även åka till Grand senare för hittade lite snygga kläder som jag vill ha i min garderob. Och behöver även köpa hårfärg för mitt hår har sån äcklig och ful färg just nu som måste göras något åt!

Jag tror faktiskt att mina små vänner på bilden kommer polisanmäla mig för bilden här ovanför, dom verkade inte gilla den så mycket. Nu ska jag prata lite till med mina vänner här eller jobba, vi hörs senare!

bad girls have more fun!





söndag


Jag och bästis innan!

Jag ligger i min säng nu, helt seg är jag efter denna helgen. Men lätt bästa på länge, iallafall jag vaknade vid 1 idag och då fixade jag mig lite sen kom Emelie till mig en stund innan hon stack iväg. Då tog jag det lugnt här hemma och åt sen smsade Emelie mig då stack jag ut och träffade henne och några till en stund innan Jonas hämtade en vän för dom skulle iväg och köpa något. Efter en stund kom Emelies mamma så åkte vi upp till Grand för Emelie skulle färga håret.

Vi kom tillbaka till my homeplace efter Grand men jag hade glömt mina nycklar hemma och ingen i min familj var hemma. Så vi gick till en kompis och var med Fidde och Andreas eftersom vår vän skulle iväg med Jonas och köpa något (igen) Sen kom han så låg vi alla och kollade på "best fails 2011" eller något, ganska roligt faktiskt. Kan ju slänga in ett klipp här så ni kan skratta lite det är verkligen Emelie-Angelica humor till max. 

Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett helvete och äta, vi hörs!

grymt trött

- Bildlöst inlägg, orkar inte -

Jag tog mig en liten paus från bloggen denna helgen, ville spendera min tid med familjen och en massa underbara vänner. Jag är grymt trött just nu, ligger i min säng och äter chips. Min pappa ringde nyss och sa att han kanske sover hos sin tjej inatt, det kunde han ju sagt lite tidigare. Nu får jag sova hemma helt själv inatt kanske, illa värre..
Igår sov ju Emelie hos mig som ni vet om, sjukt mysig natt måste jag säga!
Idag åkte jag med ut till min farmor med familjen, vi grillade lite dödskallt och efter det stack jag hem. Gjorde mig i ordning, åkte till stan umgicks en stund med Emelie och Paula sen tog jag och Emelie bussen till mig, duschade sen stack vi till stan och åt på Kho Thai med Emelies babe och några vänner.

Grymt mysig helg med fina människor!
Nu ska jag sova snart, vi hörs imorgon

så kan det gå!


jag är glad att jag har just dig som min mamma..♥


Min underbara mamma ringde mig innan, och bad mig komma ut för hon hade lite saker till mig. Då hade hon varit iväg och handlat allt detta till mig, jag älskar dig mamma!! Vet att du ser detta.

Jag är hos min pappa nu, han lagar mat och jag städar lägenheten. Tänkte hoppa in i duschen när jag är färdig, känslan när man är nyduschad är ju underbar haha!
Jag var så förbannad innan när jag packade, ni som har skilda föräldrar vet kanske hur jobbigt det är att packa en väska varje vecka eller vadå.. En väska, jag har alltid tre och det är sjukt tungt och jag blir så irriterad varje gång. Därför köpte mamma lite till mig, så jag har lite mindre att ta med mig. Rengöringskräm till sminket och allting, underbart! Min pappas tjej kommer snart, hon har med sig två skinnjackor så får jag välja vilken jag vill låna. Grymt! Sen kommer Emelie om en kvart ungefär, lite mer kanske. Hon sover ju här inatt som jag sa tidigare. 

Men vi hörs senare mina fina, hörs!

smile, why? because you are beautiful.


Redigt gammal bild på mig och Emelie, men lite små gullig..

Hej på er! Jag sitter i vardagsrummet och vilar min lilla mage, mamma tryckte ju nyss i mig typ en halv kladdkaka. Jag kan inte andas så mätt jag är, och ikväll ska vi äta ännu mer. Jag kommer dö.. Allvarlig talat, haha!
Skolan idag var väl helt okej, gjorde mitt prov i morse men jag blev inte helt färdig så det ska jag fortsätta med på måndag. Men tror de gick bra iallafall, och resten av dagen har bara varit helt lugn. Förutom vår sista lektion engelska, vi har en vikare som heter Nils jo, fint namn.. Han är iallafall 67 år, gubbe.. Vi blev lite ovänner han, jag och Emelie så det var väl inte världens roligaste lektion. Nu har jag precis packat mina väskor och vi ska gå bort till pappa, för det är hans vecka nu. Vi hörs senare, puss!

det är inte fel på dig, det är fel på hur världen är idag.


It's true, tänkte slänga upp ett inlägg imorgon om självförtroende!

time to bed!


Åh, hittade min gamla plattång som nu kommer bli min nya locktång. Underbart!

Jag ligger i min säng nu och pluggar lite, vilken nörd jag har blivit. Känns som jag skriver i varje inlägg "pluggar lite" Men det är väl bara bra antar jag.. Haha!
Jag ska sova om en liten stund, imorgon fyller min bror år. Vi ska upp och sjunga för honom, min älskade lillebror börjar bli stor och växa till sig nu. Åh, blir ju nästan tårögd.. För mycket känslor :)

Imorgon blir det skola vid 08.20 sen slutar jag vid 14.20 då ska jag hem, fika med min familj. Packa mina väskor, gå till pappa så kommer Emelie till mig och sover även hos mig! Mysfredag ♥
Jag ska fortsätta plugga nu, så vi hörs imorgon. Godnatt!

från hemkunskapen...


Det hela började med att Emelie glömde skala moroten/palsternackan så det fick hon finhacka sen. Tog ju sin lilla tid, sen sätter Love på helt fel platta så står vi som 4 idioter och undrara varför inte vattnet blir varmt.. Sen förstår vi ju varför, och en stund senare.. Då kokar hela skiten över istället självklart.

Vi fick ju till maten iallafall, för er som inte ser är det kyckling och grönsakswook. Det smakade mycket bättre än det ser ut, för jag insåg nu att det ser ut som en stor bajshög. Jag tog bilden från Emelies blogg för min såg ännu äckligare ut.

Simon är hel nöjd med sitt diskarbete, vi gav honom en stor plåga. Vi kastade i allting i diskhon så fick han plocka upp allting igen. Då var han redan skit arg, sen sprutar jag diskmedel på honom så ska han säga något samtidigt och får allting i munnen, han blev ju kanske inte direkt super glad. Men men, sen störde vi honom mycket mer. Så hade inte förvånat mig om vi hade fått varsinn stor smäll, haha!

Love har ju tydligen lite roligt, springer runt med ett förkläde för ansiktet. Min grupp massa kärlek till er, haha jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde idag på hemkunskapen. Grymt roligt!
Det tycker iallafall jag och Emelie.. Men nu, ska jag plugga!

ämnesblock


Mamma köpte detta till mig nyss, perfekt!

Jag är hemma från skolan sen någon timme tillbaka, skolan var grymt rolig idag. Jag vet inte varför men tycker det var skit roligt! Alla lektioner gick grymt bra, så det är skönt!
Nu sitter jag på mitt golv, lite obekvämt.. Men jag ska snart äta, sen efter det plugga. Jag måste packa också, sen tar jag nog det bara helt lugnt. 
Jag tror jag ska byta mina gardiner i rummet också, men det gör jag när mamma handlar presenter till min bror, så behöver hon inte få något ryck på mig för jag krabbar för mycket. Smart där!
Imorgon sover Emelie hos mig, hur mysigt som helst. Det var grymt längesen hon sov hos mig dem senaste 10 gångerna har vi nog bara varit hos henne pga olika anledningar. Men nu kör vi igen!


en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm..


Bild sen Johanna fotograferade mig.

Jag sitter och har svenska nu, vi gör inte så mycket för vi har en vikarie. Jag lyssnar på musik i mitt headset och kollar på lite bloggar, efter denna lektionen har jag matte kvar sen slutar jag vid kvart över tre eftersom jag har extra matte så vi har lite andra tider. Då ska jag hem direkt, och plugga & passa min lillebror. För han fyller år imorgon, så mina föräldrar ska iväg och köpa en massa födelsedagspresenter till honom. Min lilla pojke blir sex år! Snacka om att tiden går..
Jag visar lite bilder sen hemkunskapen när jag kommer hem, roligaste lektionen på länge. 
Vi hörs senare!

ljuset i mörkret


Jag blev lite ovän med mamma innan, så kom min lillebror Johannes med detta till mig. 
Så sööt! Ångrar mig nu att jag inte kramade han eller något innan, jag sa inte ens tack var bara sur. Jag måste göra det imorgon har bad feelings nu!
Jag älskar dig, underbara lillebror ♥

H&M season favourites 2012



Mamma kom nyss in med denna till mig, så avbryter mitt plugg lite för att kika och kryssa vad jag vill ha. Jag vill iallafall ha den bruna väskan ni ser på bilden, grymt snygg! Jag gillar hennes outfit med, jag har redan chinos men jag använder dom bara på sommaren, när man viker upp dom till under knäna ungefär med ett par Converse och någon snygg tröja instoppad med ett brunt bälte. K Ä R L E K jag vill ha sommar nu!

sommarfrukt te!



Grymt gott, smak av jordgubb och en massa mer sommarfrukter!

Ligger i min säng och dricker te och äter två kakor jag hade kvar sen skolan idag. 
Lite små mysigt faktiskt, såhär ska jag väl ligga tills klockan närmar sig tolv senast. Jag har mycket att göra imorgon också, jag förstår inte hur skolan tänker. Hur ska man kunna trycka in så mycket i sitt huvud, min lilla hjärna är inte så van vid det. Den tar ju knappt in någonting hur mycket jag än försöker!
Men jag ska ha possetiv inställning, så nu kör vi här.
Jag har värsta mycket att blogga om känner jag, men det tar vi imorgon istället. För nu måste jag fortsätta med mitt pluggande så vi hörs imorgon om det inte kommer upp ett inlägg precis innan jag lägger mig. Men det tror jag inte, nej det vet jag. Så imorgon hörs vi! Godnatt sov så gott mina fina ♥

badat


Jag nyss i badet, sjukt skönt!

Tog mig nyss ett bad, kände att jag behövde det! Jag har städat mitt rum också, sen göra mig lite te och lägga mig i sängen och plugga spanska. Problemet är jag vet inte redigt vilket av allt jag ska börja på, men om jag tar spanskan som är tills imorgon nu snart så den blir färdig sen imorgon får jag dö plugga tills på fredag så låter det ju ändå ganska okej. Egentligen inte, men jag vill verkligen komma in på Kungsmadskolan frisörlinjen som jag velat gå på enda sen jag gick i femman. Jag ska fan komma in där! Kommer bli så grymt besviken på mig själv annars, så nu kör vi. 
Jag rakade mina ben så råkade jag skära mig, det slutar ju aldrig blöda och svider gör det. Inte okej, jag hatar när det blir så.. Ont :(
Men nu ska jag göra mig te, så hörs vi senare!

städning på gång!



Mitt rum justs nu.. KAOOOOS

Jag är hemma nu sen en stund tillbaka från konfan, vi gjorde inget mer än att sitta och kolla på en sjukt rolig film. Så det var helt lugnt!
När jag kom hem åt jag lite, och skulle städa mitt rum men så blev det inte redigt.. Men det är skitsamma, får väl gå ut från mitt rum då eller sitta här hela kvällen. Bud på att sitta här tills imorgon, är sjukt arg.
Men nu ska jag städa vidare, sen lägga mig i badet sen göra mig en kopp varm Oboý och plugga. 
Vi hörs senare!

konfirmation..


Jag igår.

Nu är lösenordet borta! Äntligen, och bloggen är fixad. Kan ju inte bli bättre :)
Jag kom hem från skolan för en liten stund sen, nu sitter jag i köket och ska precis börja plugga tänkte bara slänga upp ett inlägg först för att hålla igång bloggen. Jag har ungefär 1 timme på mig att plugga innna jag måste gå ner mot kyrkan för konfirmation. Men direkt efter det ska jag städa rummet, plugga och städa. Jag har ju 2 läxor tills imorgon och 2 på fredag. Bara till att kämpa på nu! Och i helgen kan jag bara ta det lugnt, känns skit bra!
Jag hinner inte skriva så mycket mer, måste verkligen plugga pappret ligger här framför mig och väntar. Vi hörs efter konfirmationen!


some new again.. tryck f5 om ni inte ser min nya design.


Bild på mig sen tidigare idag.

Jag skriver detta inlägget nu, men ni kommer se det imorgon. (En dag efter) då, jag satte lösen på min blogg för designen höll på att ändras. Och jag tycker inte ni ska se förens allting är helt klart istället, mycket roligare!
Skolan idag gick hur fort som helst, vi slutade redan klockan 1 hur skönt som helst. Då följde Johanna med mig hem, så fixade vi lite. Vid kvart i 5 gick vi mot skolan eftersom det var "öppethus" Vi slutade vid 8 så jag har varit hemma i snart 3 timmar. Nu tänkte jag tvätta bort mitt smink och lägga mig. Vi hörs senare!

Och gillar ni designen då? :)

if he can't learn to love you, you should leave him.


2 av mina älsklingar samlade på 1 bild. Inte illa!

Nu är jag jätte trött, har fixat lite med bloggen redan så blir det inte så mycket imorgon. Ändrat rubrikstilen, och lite annat smått. Imorgon blir det resten, nu ska jag lägga mig och sova. Ska upp vid sex tiden imorgon också för att ha tid att städa rummet och ta det lugnt. Emelie kommer till mig vid åtta tiden imorgon också, så äter vi frukost här hos mig innan vi går till skolan tillsammans. Jag tror dagen imorgon blir bra faktiskt! 
Nej, men nu säger jag godnatt. Ska sätta i hörlurarna och sova "Music on, world off"

plugget tar all min tid just nu..


Lilla Jason på bilden, vill äta upp honom. Så söt!

Jag ligger i min säng nu och tar det lite lugnt, har pluggat sen klockan 7 tills nu. Jag tar liten paus ska snart fortsätta, sen tar jag resten imorgon. Iallafall, måndag idag då vi har bytt från teknik till bild nu. Äntligen, teknik är så himla segt, bild är mycket roligare. Och resten av skoldagen rullade på, efter skolan följde Emelie med mig hem innan hennes sång. När hon stack fikade jag lite med familjen innan jag började plugga, har ett prov på onsdag som jag verkligen måste klara! Imorgon förresten följer Johanna med mig hem för vi slutar klockan 1 och vi ska fota, sen ändra min design. Jag tror den kommer bli sjukt snygg faktiskt! Om allt blir som det ska, ni får se imorgon. Innan klockan 5 det är öppet hus på min skola då, vi ska ha 2 lektioner på 40 minuter. Kill me, det värsta är att det är dom tråkigaste ämnena. Matte och Svenska, men får stå ut! Ska fortsätta plugga nu, hörs!

måndag igen..


Detta är väl självklart, när jag väl öppnar kylskåpet och ser lite god tårta som skulle sitta perfekt som frukost..

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit lite dåligt och oroligt inatt, somnade någon gång runt ett tiden för sent med tanke på att man ska upp tidigt. Och jag har sovit, vaknat osv hela natten. Men när klockan ringde halv sex så låg jag kvar i sängen en halv timme och tog det lite lugnt innan jag gick upp. Egentligen skulle jag kunnat gå upp nu eftersom jag börjar skolan vid nio, men gillar att ta det lugnt på morgonen. Nu kan jag ju ligga här i min säng och chilla en stund innan jag letar upp något att ha på mig.
Men måndag igen då, och nu är det en hel vecka kvar tills nästa helg. Jag orkar inte, men får hoppas på att veckan går fort. 
Nu ska jag vila en stund sen klä på mig, hörs senare!


vad du anförtror för mig, ska jag anförtro för dig.


Jag för en stund sen.

Ligger i min grymt sköna säng just nu och lyssnar på musik. Jag ska lägga mig om en stund och sätta på en film, eller sova. Jag ska upp vid sex tiden imorgon så jag slipper stressa, vill ha en lugn morgon. Problemet är ju bara hur jag ska ta mig till skolan, vill ju knappast cykla när det är snö överallt.. Jag minns förra året, jag cyklade med Melina på pakethållaren och det var hur halt som helst. Vi sladdar, ramlar rätt in i en bil så larmet går och hela köret, kommer nog aldrig glömma det. Jag har blivit lite rädd för att halka sen dess.. Haha!
Nu ska jag sätta på en film tror jag, sen sova. Och min nya design kommer om ett tag, så det känns ju hur skönt som helst!

no sleep




Tre bilder sen min lillebrors kalas innan.

Jag ligger i min säng nu, är hur trött som helst. Hela släkten gick nyss så nu känns det lugnt här hemma, ganska skönt ändå haha.. 
Jag ska gå till badrummet och ta bort mitt smink snart, sen sätta upp mitt hår och byta om till mjukiskläder. Tänkte städa mitt rum också, orkade aldrig innan och sen plugga lite. Och ikväll ska jag lägga mig tidigt, kolla på en film med en kopp varm oboy eller något. Jag börjar vid 9 imorgon och slutar vid tjugp i 4 som vanligt, för sent. Tror inte jag ska göra något speciellt efter skolan imorgon heller, hem och slappa. Längtar redan nu, helgerna går ju hur fort som helst.. Men hela nästa helg spenderas med Emelie och Filip sen Jonas också tror jag, mysigt mysigt! Nu ska jag vila lite sen fixa rummet, hörs senare!

I want to give you some love, i want to give you some good lovin. - bob marley



Foto: Jag [Angelica Mussa Bengtsson] 
Redigering: Jag [Angelica Mussa Bengtsson]
Kamera: Canon EOS 1100D + EFS 18-55mm

Godmorgon på er! Jag och Emelie vaknade vid 11 tiden idag, egentligen skulle vi stuckit ner till kyrkan men det blev inget av med det. Min mamma hämtade mig en stund efter vi hade vaknat och nu ligger jag hemma i min säng. Tänkte hoppa in i duschen snart, och sen städa mitt rum innan min släkt kommer. Sen när dom har gått ska jag sätta mig och plugga, så det är ungefär hur min dag kommer se ut. Nu måste jag skynda mig till duschen dom kommer vid 2 och då vill jag helst vara klar, så vi hörs senare!

hemma, dags för sängen nu!


Det är såhär vi roar oss en lördags natt, bjuder som fan!

Kom hem för en stund sen, ligger i Emelies säng nu och äter lite chips och tar det lugnt. Kvällen blev lyckad, vi kom till Teleborg vid 10 tiden. Och några mötte oss, så gick vi mot Nicke som hade festen, nu fick en som komenterade svar på sin fråga då också. Det var iallafall grymt mycket folk där! Jag vet inte redigt hur många, men för många man kunde inte andas och vart man än vände sig var de folk. Emelie och jag hade ju lite problem att hitta våra skor också eftersom alla verkligen ALLA tjejer hade vita converse, men efter typ en halvtimmes slitande och kastande av jackor hittade vi dom. Så kvällen var helt lyckad faktiskt, nu ska vi lägga oss snart för imorgon vid 11 ska vi vara i kyrkan. Emelie kom med en liten överraskning och sa det till mig, bästa överraskningen.. 
Vi hörs imorgon! Godnatt min fina ♥

då kör vi!


Tagen nyss med Iphonen, jävla problem att få till bild idag..

Nu är jag hos Emelie och vi har precis gjort oss i ordning, snart ska vi bege oss mot Teleborg för lite fest! 
Sen sover jag här, kalas mysigt! Imorgon måste jag vara hemma senast vid 2 då blir det kalas och tårta eftersom min lillebror fyller år på fredag typ. Sen är det bara att plugga, men det ska jag inte tänka på ikväll nu ska jag ha roligt! Vi hörs senare, inatt eller imorgon.

tonight gonna be a good night


Tog två snabba bilder nyss

Hej! Jag vaknde vid 12 ungefär så gjorde jag mig i ordning sen åkte jag iväg med mamma och min lillebror, vi köpte presenter eftersom min andra bror fyller år den 27e och vi ska fira honom lite imorgon också. Efter det åkte vi och åt på Mc sen handlade vi, nu är jag hemma och ska städa mitt rum och leta upp kläder. Jag ska sova hos Emelie inatt och vi ska på fest, ska bli grymt! Har mest tagit det lugnt nu några helger så nu kör vi, det blir säkert bra! Jag skriver mer imorgon om inte senare, för har lite att fixa i ordning nu innan jag drar. Emelie kommer till mig om en stund, sen hur vi ska ta oss till henne är ett problem, men det finns ju inte något problem som inte går att lösa heller. Så det ordnar sig nog.. Förhoppningsvis, vad som helst förutom att gå i detta vädret.
Puss, ha en grym lördag!

you know this is true


Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna.
De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar
& De snällaste hjärtat har känt den största smärtan..


fredagsmys


Mitt godis!

Hej! Morgonen började med att jag vid 06.50 gick upp och gjorde mig i ordning, sen gick jag mot Kungsmadskolan och klippte mig. Jag satt där i några timmar, tror det var ungefär 3 timmar, jag vet inte varför det tog så lång tid men jag har väldigt tjockt hår. Det var 3 olika som fixade med mitt hår, rena lyxen! Jag ska tillbaka dit nästa månad och permamenta mitt hår. Kommer bli värsta krullet i början men det försvinner efter ett tag, tur det! Vill inte ha något överdrivet affro inte. 
Efter det gick jag till skolan, vi hade ungefär 1 timmes håltimme. Lite längre, så jag och Emelie gick och träffade en kompis här på Norr så länge så köpte han choklad till oss. Men vi glömde äta den i skolan så jag äter den nu ikväll istället, gottgott! Sen gick vi tillbaka till skolan och hade litet engelska prov.. Jag tror inte det gick så bra, hade lite annat att tänka på. Efter skolan tog jag sällskap hem med Pålis och Emelie så städade jag lägenheten och packade, sen handlade jag åt mamma och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Grymt skön fredag!

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.



Jag är på grymt dåligt humör, lust att skjuta hela världen och sen börja gråta. Jag tog precis en lång lång dusch, nu ska jag snart borsta mitt hår och kolla kläder tills imorgon sen ska jag ta fram mina engelska papper och lägga mig i sängen med dom. Jag kan dom flesta, ganska lätta men jag vill kunna alla helst. Imorgon ska jag vara på Kungsmadskolan vid 08.15 för då ska jag klippa mig sen efter det går jag direkt till skolan. Jag slutar vid 14.20 då ska jag direkt hem och städa, så får jag lite pengar för det såklart. Men, vi hörs imorgon. Jag ska fixa lite nu sen lägga mig. Godnatt, jag älskar er mina bloggläsare förresten. Bara så ni vet om det, sjukt underbara är ni!

new shoes.



Köpte dom för ungefär 1 timme sen.

Jag kom hem från skolan vid ungefär halv fyra, eftersom vi slutade tidigare i vår mattegrupp. Direkt när jag kom hem satte jag mig och skrev en No läxa som jag precis har skickat iväg till min lärare. Och Martin ringde mig innan så gick vi till Coop och köpte lite godis, han bjöd. Direkt när jag kom hem så åkte jag och min pappa iväg så köpte jag nya skor. (Tillfälligt) Jag köper nya "äkta" Converse till våren. Känns onödigt nu när det är sånthär väder, men dom duger fint! 
Vi har precis ätit, pappa gjorde en thai gryta med nudlar. Grymt gott! Pappas tjej är här också, så vi sitter och små pratar lite. Jag ska hoppa in i duschen snart sen sätta mig med plugget, så vi hörs senare!

when you lose all controll


Bild på mig sen igår kväll.

Jag skulle uppdaterat en sista gång igår innan jag somnade, men så ringde en vän till mig så pratade i telefon tills klockan blev ganska mycket. Och i morse försov jag mig, min pappa väckte mig vid klockan tjugo i 8 jag hade ju hur mycket panik som helst då, flög upp ur sängen och fixade mig. 
Skolan idag har varit helt okej! På hemkunskapen lagade vi Fajitas och till efterrätt blev det kladdkaka. Jag tror aldrig jag varit så mätt i hela mitt liv, nära på att spy faktiskt haha! Nu sitter jag här på svenskan med min vän Emelie och vi har dubbel lektion här, först svenska sen engelska. Och efter det har jag direkt matte, sen slutar jag. Direkt när jag kommer hem ska jag nog ta kameran och gå ut för att ta lite bilder, inte på mig själv. Men naturen, för min nya design. Jag tror den kan bli bra och om allt blir som det ska iallafall. 

Nu ska jag jobba lite tänkte jag, så vi hörs senare mina fina! Kram :)

canon eos 1100D


Jag har kollat runt lite, och jag ska köpa denna fjärrkontrollen men har one problemas. Finns den till min kamera? Canon Eos 1100D Jag såg att den fanns till en massa olika Canons men det stod inte med att den fanns till min. Känns ju lite irriterande, någon som har en Canon Eos 1100D och kan säga om den finns till kameran? Sjukt tacksam för svar..

videoinlägg.


Haha, spelade in ett videoinlägg till er nyss.

Jag vet att jag pratar grymt mycket om mat, men medans jag vänta på mina chicken nuggets testade jag då att äta.. Ni får höra i videon ↑ Nu ska jag göra mig i ordning lite och gå ner mot kyrkan. Vi hörs när jag kommer hem!

dödstrött


Bild på mig sen tidigare idag!

Jag ligger i min sköna säng just nu och håller på att somna, så tänkte tvätta bort mitt smink och borsta mina tänder & plugga innan jag lägger mig. 
Jag och Emelie kom hem till henne innan vid 5 i 4 ungefär, så fort har vi aldrig kommit hem till henne haha. Jag, hon + backen är ingen rolig kombination. 
Vi åt lite kladdkaka med glass, sen tog jag en massa bilder på henne ni såg ju 2 av dom ni kommer säkert få se flera någon annan dag! Min pappa hämtade mig hos henne innan så handlade vi. Och när jag kom hem gjorde jag mat till my family. Chicken nuggets & pommes, grymt gott!!

Imorgon slutar jag vid 20 över 2 senare på eftermiddagen är det konfirmation, åh nej.. Kill me! 
Men jag tror Maj kommer bli en bra månad, födelsedag och konfirmation så rik kanske man blir..?

Jag ska klippa mig på fredag vid kvart över 8 på morgonen, sen direkt efter det drar jag till skolan. Men jag ska inte klippa något speciellt, bara toppa det. Fixa till luggen och fräscha upp håret helt enkelt! Och sen efter ett tag ska jag tillbaka för att permamenta mitt hår, längtar längtar! Tror jag färgar det svart i helgen med. Jag har mycket fix och trix för mig just nu, men i slutet tror jag det blir bra faktiskt :)
Nu ska jag plugga lite, smsa med en kompis också så hörs vi! 


emelie friman x2



Foto: Jag [Angelica Mussa Bengtsson] 
Redigering: Jag [Angelica Mussa Bengtsson]
Kamera: Canon EOS 1100D + EFS 18-55mm

tänkte ändra lite, tröttnat på mitt hår..


Något i denna stilen tänkte jag mig?
Orkar inte kämpa med att få håret ljust, det sliter to much..

bildlöst inlägg..

Inlägg utan bild, tyvärr.

Jag sitter på min SV/ENG lektion just nu. Jag är grymt seg och trött, slutar skolan vid tjugo i 4 idag då ska jag med Emelie hem och vi slipper gå upp för hela backen eftersom Jonas kör oss, hur snäll får man bli? Grymt!
Min pappa hämtar nog mig senare hos henne jag orkar verkligen inte gå, och ikväll ska vi äta Thaimat tror jag. Om jag hittar något gott recept på internet, och när jag kommer hem är det bara att dra igång med plugget tills på torsdag har jag läxa i hemkunskapen och no. Fredag är det So och Engelska lite matte ska jag hinna göra också, måste kämpa på nu! Jobbigt men så är det. 

Jag ska ut med Emelie och fota sen iallafall om det inte regnar, vilket jag verkligen inte hoppas på! Jag har såna planer inför min nya design, måste bara ta bilder först innan jag kan få det snyggt. Men jag tror faktiskt det blir grymt! Om Johanna nu orkar hjälpa mig, det är frågan..
Men gud nej, hur länge har jag inte suttit här och pratat på om intressanta saker. Avslutar nu så hörs vi ikväll!

klar, sjukt ont..


Efter en stunds smärta så är jag äntligen klar!

Sådär, detta krabbade jag med innan. Jag ska inte överdriva och säga att jag dog så ont det gjorde eller att det inte kändes någonting. Det gjorde väldigt ont, men jag dog inte. Men jag tycker nästan det gjorde ondare än när jag piercade mig faktiskt, just nu är mitt öra brutalt varmt och rött. Därför gjorde jag bilderna i effekten "Sepia" så man inte ska se det. Jag tänkte iallafall såhär, mitt ena öra ska jag ha istället för töjning en navelpiercing i där nere. Grymt snyggt är det! Sen hål hela vägen upp, och i det andra en liten töjning större än denna dock men inte överdrivet sen tre hål till typ. Tror faktiskt det kan bli ganska snyggt! Vad tror ni? :)

Nu tänkte jag sätta på musiken på högsta volym och städa rummet, sy mina svarta jeans leta upp kläder tills imorgon och tvätta bort sminket. Plugga engelska, osv. Jag har lite att fixa med som ni märker så bäst jag sätter igång nu innan klockan blir allt för mycket! Vi hörs senare, puss!

ge mig!



Jag är grymt trött på att gå hem/till skolan varje dag i världens ösregn, och överallt ska man stå och vänta på den jävla bussen.. Tänk så perfekt med en moppebil, inte för jag tror jag kommer få det. För det är ganska dyrt, men jag kollar iallafall lite. Om man har tur så kanske, det skulle iallafall inte sitta fel!
Min egna lilla bil ♥
Dream on, Wake up Angelica..


töjning


Då kör vi haha..

Jag kom hem från skolan för en stund sen, var förbi mamma och hämtade en jacka ska slänga min röda i tvätten den luktar all möjlig blandning rök/grillrök/parfym/regn.. Ni förstår! 
Min pappa åkte iväg nyss med mina syskon dom skulle kolla vinterdäck till bilen, haha i min familj är vi ju lite efter då! Just nu äter jag bullar och pepparkakor ska blanda lite saft med sen lagar han mat när han kommer hem. Imorgon ska jag med Emelie hem vi får skjuss till henne så vi slipper gå i regnet tack gud, det är ju underbart att man har såna snälla vänner. 

Nu ska jag prata lite med Lina sen ska jag gå och fixa det som är på bilden.. Kommer säkert skrika, eller kanske inte haha vi får se!

svenska, skrivstil.. hmm


Jag och Emelie nyss!

Jag sitter här och har svenska nu, vi hade nyss lunch. Eller egentligen inte men vi hade en halvtimmes rast så vi passade på att äta lite då. Vi har vår "rediga" lunch efter denna lektionen då får jag se lite vad vi gör. Kanske sätter oss någonstans och tar de lite lugnt innan vi ska dra oss mot simhallen. Men jag fick ju tyvärr min "mens" innan jag skulle till skolan så kan tråkigt nog inte vara med idag...
Efter skolan ska jag till mamma som jag saknar så mycket ♥ Tänkte hälsa på henne en stund innan hon ska till jobbet och jag ska vidare hem och plugga engelska glosor som är tills fredag, så vi hörs senare! Kanske från simhallen? Eller när jag kommer hem. Kram!

frukost


Lite frukost nu då!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag somnade innan klockan 11 igår så känner mig grymt utvilad idag faktiskt. Riktigt riktigt skönt, ska lägga mig tidigt ikväll igen. Jag behöver ju inte sitta uppe hela nätterna när det är skola, orkar inte somna på lektionerna. Måste tänka på att sätta på mig något varmt idag, hela förra veckan i skolan gick jag runt och frös. Det är värsta känslan att frysa, folk som säger att det värsta är och svettas big no. Vi hörs nog senare från mobilen, för nu måste jag göra mig i ordning börjar klockan 9 och vi ska ju till simhallen idag med, åh fuck my life. Känns så onödigt att dra till simhallen sen tillbaka till skolan för att ha 1 lektion.. Njaa, känns lite sådär!

Nu kan jag äntligen avslöja..


here you go

Jag har fått så grymt mycket komentarer/frågor i min blogresponse om jag kan visa hur jag fixar mina ögonbryn. Och det är ju lite svårt, alla har olika. Men jag försöker visa er så gott som möjligt här ↓

Här är mina ögonbryn helt naturliga, jag har inte fyllt i dem. Ingenting, så börja med att tvätta ditt ansikte. För då lägger sig ögonbrynen snyggare än när du sovit kanske dom blir lite "buskiga" så då fixar det sig när du tvättat ansiktet. Det gör jag varje morgon/kväll.

Sen "borstar" jag mina ögonbryn. Jag använder den till både fixa mascaran och ögonbrynen, sen ögonbrynspennan så drar jag bara så som min form är. Inte tjockare eller smalare, utan precis som formen är. Nästan förutom en sak jag ska visa er!

Lilla failen, lät min kusin noppa ögonbrynen så råkade hon ta bort lite to much så jag saknar lite där.. Men det håller på att växa ut igen så jag fyller i där för det inte ska se fult ut. Men det är inget man tänker på, sån tur det.. Kunde ju faktiskt blivit värre. Men till nästa gång ingen får röra mina ögonbryn förutom jag själv!

Nu när jag fyllt i båda så är jag klar, haha inget speciellt alls så förstår inte varför ni frågade så mycket. Men ibland när jag orkar (och ska göra jobbiga saker) brukar jag ta lite hårspray på mitt finger sen dra det över ögonbrynet så det håller sig. 


i think i know why..


Jag nu, håller på att smörja in mig!

Jag har tagit en dusch för en stund sen och ätit lite, blir ni också jätte torra efter ni duschat? Jag blir iallafall alltid det, så smörjde nyss in mig lite. 
Jag tror jag vet varför jag bloggar så dåligt just nu, man har inte lust att blogga när man inte är nöjd med bloggen.. Jag är onöjd med min design, ska fixa om den så fort som möjligt. Måste ut någon dag och ta lite bilder, sen ändrar jag den. 

Ska kika efter kläder tills imorgon, får ju inte glömma heller att vi ska till simhallen på idrotten (helvete) så det måste jag med fixa, packa ner badkläder. Hörs!

hmm..?



Jag behöver er hjälp nu, vilken är snyggast?

Sleeping

 


Iphone bild

Testade att uppdatera från min mobil nyss, dom har ju uppdaterat appen så den är grym nu! Nästan iallafall, man kan välja storlek på bilderna och om man vill ha inläggen i mitten eller inte. Och jag brukar vilja ha mina i mitten. Detta är ju kalas bra! Mera uppdatering nu, även om jag inte har tillgång till dator alltid så kommer mobilen finnas med mig alltid. Nu ska jag sova, godnatt!

 


crazy beautiful


Som ni ville, 2 bilder på mig utan smink..

Tjena! Jag ligger i sängen just nu och Amanda ligger där uppe och pratar med mig lite. Förstår inte så mycket men iallafall. Emelie kom till mig innan så åt vi lite tillsammans med min bror sen stack vi ut en runda med Filip och Jonas sen drog Jonas iväg och jag och Emelie följde med hem till Filip. Vi stack tillbaka till mig vid 10 tiden för Amanda kom. Så vi 3 satt i hallen och chillade lite innan Emelie stack och jag och Amanda & Jack fixade chips, dipp, godis, läsk, kladdkaka osv. Riktigt mysig kväll, nu funderar jag på att göra ett teknik arbete eller gör jag det imorgon. Jag får se helt enkelt, sov så gott med er!

winter





14e januari 2012


Bild på mig och Emily sen tidigare idag.

Just nu sitter jag med Emily och Jason vi kollar på film. Pappa kom hem innan när jag sov, så berättade han att dom skulle ut och grilla så jag följde med. Sjukt kallt va det ute, men ganska mysigt. Tog lite bilder, jag visar senare om vi säger såhär internet är inte världens snabbaste jag och Emily väntade på att denna bilden skulle läggas upp i över 15 minuter. Men, tålamod gäller ju att ha! 
Jag uppdaterar mer senare, när jag kommer hem. Så hörs då! Puss


lite mat


Lite mat nyss, kyckling & pommes. GOTT!

Jag är hos min pappa, lagade nyss lite mat till mig själv och tänkte hoppa in i duschen om en stund. Det är ju sjukt kallt, blåser så himla mycket ute och snöar. Vill helst inte ut, sist jag va ute i sånt här väder i måndags jag frös ihjäl hela natten sen. Tror det blir en lugn kväll faktiskt, lite skönt ändå.
Fast kan erkänna att det känns lite ensamt att sova hemma själv, utan någon. Det är första gången, brukar alltid ha en kompis här. Men inte nu, värsta läskigt.. 
Vi hörs om en stund, ska duscha nu!

13e januari 2012


Det blev kanske lite dramatiskt mellan mig, Filip och Emelie innan.

Jag har ju inte bloggat på hela dagen igår, tog mig en liten bloggpaus riktigt skönt faktiskt! Jag var iväg och gymmade med Laureta igår. Sjukt härligt faktiskt, nu så sitter jag hemma hos mamma. Alla som har varit här stack för en stund sen, tänkte berätta lite mer senare om dagen. Nu ska jag packa mina saker och dra iväg till pappa, sover hemma själv inatt. Så jag får se vad jag hittar på, något blir det säkert! 
Det är ju helg nu också, så bloggningen kommer vara på topp igen. Hade bara fullt upp nu första veckan efter lovet, ni förstår mig säkert!
Hörs om en stund då!

to do


Nu vet ni!

Jag skrev upp vad jag ska göra imorgon, så vet ni det. Och förvänta er ingen bloggning under dagen, utan senare på kvällen när jag kommer hem. Men jag har ganska mycket att fixa faktiskt, jag ska börja träna nu varje dag med Laureta jag skiter i boxningen, det är sjukt roligt. Men, gymma kan jag ju göra exakt när jag vill. Och det är inte så dyrt heller bara 200 kronor i månaden. 

Färdigt med all skräpmat ute, godis, läsk, chips. Nu börjar jag mitt nya sunda liv som var ett utav mina nyårslöften så vi får se hur det går. Jag tror jag klarar det, ifall jag kämpar! 
Nu ska jag krympa ner i sängen med musik i öronen och sova!

11e januari 2012


Bild sen idag med Emelie

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte orkat idag. Jag är oftast sjukt trött efter skolan, iallafall idag efter skolan stack jag ner till stan med Emelie vi åt lite och kollade runt i affärer. Vi skulle ju egentligen på Konfa så vi kom till kyrkan, och ingen kom. Förutom 2 killar från vår grupp, så vi 4 satt där helt lost eftersom det var bara vi i hela kyrkan, så vi stack. Jag och Emelie satte oss inne på bion jag köpte en läsk hon köpte snacks. Sen hämtade hennes mamma oss, körde hem mig. Och nu har jag duschat lite fort.

Tänkte kolla vad jag ska ha på mig imorgon också, och fixa lite annat smått och gott. 
Vi hörs senare, eller imorgon!

heartbreaker


and we learn.. And we try'


Två iPhone bilder på mig nyss!

Jag ligger i min säng och lyssnar på musik, har tankat ner 2 filmer. En av dom är världens finaste film! A walk to remember, gråter ihjäl mig varje gång jag ser den. Men nu tror jag faktiskt jag ska kolla på Crazy beautiful, Laureta sa att den var grym!
Imorgon slutar jag skolan tjugo över 2 och vid halv 5 har jag Konfa, så tråkigt.. Men jag klarar mig det slutar vid halv 7/7 kommer inte redigt ihåg.
Jag har haft en sjukt dålig kväll, kanske dels är för jag är så trött och sen lite annat. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink iallafall sen somna till filmen. Puss!

Popcaan - Dream


Watch in 720p HD

Nu ligger jag i min säng, och fixar lite. Emelie stack hem för en stund sen. Och just nu gör jag inget speciellt, känner mig på riktigt dåligt humör. Hoppas det blir bättre, vi får väl se.. Nu ska jag fixa lite saker.
Hörs.

Booty


Nu kör jag och Emelie lite stretching här!

Jag är hemma från skolan för en stund sen tillsammans med Emelie och här är träningen igång för fullt, vi såg nyss dö sexiga tjejer. Jag skojar inte, som dansade vi måste träna nu sjukt mycket haha.. Vi sattsar hårt, lite såhär varje dag så kanske vi snart är nere? 

En hälsning ifrån Emelie:
Jag är lite ofixad och ful på denna videon, och inte så super seriös.

Japp, de säger vi. Puss!

10e januari 2012


Jag känner typ såhär nu, tisdags morgon.

Godmorgon! Jag hade sjukt svårt att somna inatt, låg och frös som en idiot tillslut använde jag båda mina täcken i sängen så det blev bättre. Jag somnade vid 2 typ, och vaknade nu vid 6 har duschat och sminkat mig. Även ätit frukost, nu ligger jag under täcket ska fixa håret om en stund sen byta om så är jag klar. Orkar egentligen inte skolan idag, lovet gick ju sjukt fort. Och det var myckte bättre än förra jullovet, fyfan..

Nu tänkte jag prata lite till med Laureta sen fixa i ordning mig klart, vi hörs efter skolan!

Drop the world


Jag just nu..

Kom hem för en stund sen, det är ju sjukt hur mycket det snöar. När jag gick så fick jag allting i hela ansiktet, och roligt att det snöar dagen innan vi börjar skolan. Kommer få släpa mig fram imorgon, med dator och hela köret. Orka...
Nu tänkte jag slänga på en film och sova snart, jag börjar vid kvart över 9 imorgon med B-språk så jag slänger upp ett inlägg innan skolan. Måste upp vid 6 för att duscha och allting, så bäst jag lägger mig nu.
Hörs imorgon!

(Detta inlägget skulle kommit upp för typ 1 och en halv timme sen, segt eller..)

melina x2



Världens finaste! ♥

hemma från melina


En utav bilderna jag tog med Melina idag.

Jag kom hem för en stund sen, åt lite nyss och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Ska göra lite matte snart, har ju ungefär 3-4 sidor kvar att göra. Men det fixar jag ganska snabbt! Efter det får jag se lite vad jag gör, om jag stannar inne ikväll eller drar ut. Måste bort till min pappa vid 10 iallafall och hämta pengar. 

Jag och Melina idag snackade mest, sen så gick vi ut och fotade henne. Jag kan visa er lite av bilderna sen, sjukt fin tjej det där! Och vi tog några tillsammans, men bara en massa oseriösa för jag orkade inte fixa i ordning mig och det är grymt kallt ute. Just nu snöar det för fullt, höll på att frysa ihjäl när jag var på väg hem. 
Ska visa er lite av bilderna jag tog på henne!

9e januari 2012


Jag just nu!

Godmorgon, jag vaknade vid 11 ungefär min mamma väckte mig för skolan börjar imorgon så kan inte sova bort hela dagen. Jag har gjort mig i ordning och nu ska jag snart börja gå mot Melina ska vara där under dagen, längesen jag träffade henne nu! Ikväll får jag se lite vad som händer, kan ju inte vara ute så länge för måste duscha och fixa tills imorgon. Bara jag som är helt otaggad för skolan eller? Jag orkar verkligen inte.. Men, det fixar sig alltid. Det är inte jätte länge kvar tills helgen heller göttmos!

Nu ska jag fixa lite sen går jag, vi hörs väl ikväll om jag inte bloggar från Melinas dator. Puss!

lunchat



Åt lunch tillsammans med denna snygga bruden idag!
Hennes blogg här: http://www.lauretas.blogg.se

Jag kom precis hem, min familj kom ungefär samtidigt nu från Ikea. Jag tog bussen ner till stan innan, sen gick jag mot Laureta så möttes vi halvägs, vi gick upp till Grand och ja.. Hela denna dagen har ju varit sjukt pinsam faktiskt, hoppas kvällen blir bättre haha. Men kan inte säga att jag inte tycker något var roligt, sjukt kul dag tillsammans med Laureta som jag inte träffat på sjukt länge!

Nu ligger jag i min säng och fryser, ska platta håret hade jag tänkt göra faktiskt.. Haha, sen får jag se lite vad som händer. Vi hörs!

8e januari 2012


Lite halvful bild som jag tog nyss haha

Godmorgon!
Jag sov lite sådär inatt, det var sjukt kallt men eftersom jag har dubbelsäng har jag även 2 täcken så jag använde båda, varmt och skönt blev det haha! Nu har jag nyss gjort mig i ordning och ligger i sängen och pratar med Laureta vi ska snart upp till Grand och äta frukost/lunch och prata. Hur mysigt som helst!
Hon ville gå, jag ville ta bussen. Och det blev bussen, hur kan man ens vilja gå i detta vädret sjuk! Jag hinner inte prata så mycket mer ska skynda mig, och det är sjukt halt innan så gick jag i hallen så halkar jag och ramlar båda mina knän knäcks sen nyss i mitt rum ramlade jag också, mitt varmeskydd harregud..

Men vi hörs senare! Kameran hänger med mig såklart. Och ni som frågar massa frågor i komentarer, bättre ni frågar i min blogresponse för jag kan inte göra ett inlägg varje dag med svar på komentarer. Men däremot i min blogresponse svarar jag såfort jag ser att jag får en fråga.

låtsas som det regnar



-2012-





Even much more.

kör på en ny design!


NY DESIGN!

Jag tröttade grymt mycket på min gamla, så Johanna hjälpte mig att fixa en ny. Hon satte in headern och profilbilden så gjorde jag resten, känner mig stolt faktiskt. 

Vad tycker ni blev det bra/dåligt? Ser ni inte tryck F5 så uppdateras sidan!

pyjamas


Fick innan av Joels föräldrar

Jag är hemma nu, har sån huvudvärk så det är sjukt. Och jag är riktigt trött, tänkte ta en huvudvärkstablett och lägga mig i badkaret faktiskt. Efter det ska jag sätta på min nya pyjamas som jag fick, fick ju en likadan i julklapp fast annan överdel till men det var denna överdelen jag egentligen skulle ha. Sen fanns den inte i min storlek typ, så jag köpte andra kläder för pengarna. Nu har dom köpt en ny till mig, hur gulliga är dom inte?

Min familj är inte hemma, så jag är hemma själv tänkte äta snart med har inte ätit något idag. Och ikväll ska jag lägga mig innan klockan 7 var mina planer, imorgon ska jag upp till Grand med Laureta sen på kvällen kanske jag och Anna hittar på något. Vi får se lite!


7e januari 2012


Bild sen igår.

Godmorgon! Om jag nu kan kalla det morgon, klockan är 2 snart. Jag har nog vänt mina dygn totalt verkar det som, precis såhär dags när skolan snart börjar. Inte bra gjort av mig
Jag och Anna ligger i sängen nu med varsinn dator, hon fixar lite med sin blogg som jag berättade om igår. Glöm inte att kolla in den, kanske kan några av mina läsare även bli hennes? Grym blogg iallafall!

Jag ska ta bussen hem lite senare, min familj ska iväg så dom kommer inte hem förens 12 inatt ungefär, så jag ska gå iväg och köpa mig en pizza ikväll eller kebab. Sjukt svårt att bestämma mig haha!
Jag vet inte redigt vad jag ska göra ikväll heller, kanske tar en lugn hemmakväll eller umgås jag med mina vänner. Vi får se helt enkelt! 
Så vi hörs senare!

i have one person that change my world with a smile.



Foto: Jag [Angelica Mussa Bengtsson] & Anna Wickell
Redigering: Jag [Angelica Mussa Bengtsson]
Kamera: Canon EOS 1100D + EFS 18-55mm

Här är 2 av bilderna som jag och Anna tog, fråga mig inte ens om min arm det står "krokodilen" utav en anledning. Med spritpenna, så det vill inte försvinna tyvärr!

JUST DET.
Min älskling har precis skaffat sig en egen blogg, tycker ni ska kika in på den vetja!
http://www.annawickell.blogg.se Vi sitter och fixar lite med den nu innan vi ska sova, jag ska byta om nu till pyjamas kläder och krypa ner i sängen.

05:52


Bild på mig sen en stund tillbaka!

Jag och Anna ligger i sängen och fixar med våra designer till bloggen. Jag har fixat min header och profilbild, måste bara prata med Johanna så hon sätter in den. Hon kan kodmallen, inte jag och känner inte att jag har lust att förstöra hela bloggen. Men ny design kommer snart!

Annars då, för ungefär en timme sen kanske så var vi uppe och gjorde Toast riktigt gott!
Vi ska nog sova om en stund, sen imorgon ska jag lägga mig ganska tidigt. Inte sovit så bra på 2 nätter, igår somnade jag och Anna inte förens halv 8 på morgonen då min familj kom. Och är klockan redan tio minuter i 6. Vänt på dygnet, or what.. Men man får ju passa på när det är lov! 
Jag tänkte faktiskt slänga upp litet inlägg med bilder på mig och Anna. Då tänker ni säkert igen men, vi fick till några fina bilder som jag vill visa!

tacos


Tacos nyss, underbart gott!

Jag och Anna gick till kyrkan innan tillsammans med Emelie och Filip sjukt tråkigt. Men vi överlevde, efter kyrkan gick jag och Anna till stationen. Vi tänkte ta bussen hem till henne, men vi fick vänta på stationen i en timme innan bussen kom. Så sjukt kallt. När vi kom hit till Ingelstad gick vi direkt till Ica och köpte lite saker till Tacosen. Vi glömde visst lite saker, bland annat gurka och lite annat. Men det blev sjukt gott iallafall. 

Nu ligger jag under Annas täcke och fryser ihjäl, vet inte varför det är så kallt här. Hon sitter vid datorn på stolen. Vi ska ligga här i en stund och gotta till oss, innan vi ska fixa oss för att ta bilder. Det är bra, både jag och Anna gillar att ta kort. Så vi bombar kameran, underbar tjej!
Vi hörs senare, puss!

6e januari 2012




Tre bilder sen igår natt.

Jag och Anna fick något ryck igår, klockan var typ fyra på natten och vi började ta en massa bilder. Här får ni se tre av dom, och det kommer säkert komma upp flera senare! Massa kärlek till den tjejen ♥

Nu ligger vi i sängen hos min mamma, vi ska nog snart gå ut och fota det är sjukt väder idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är redan knoppar på vissa buskar/träd. Våren är på väg eller?
Vid halv fyra går vi ner till stan tillsammans med Emelie så ska vi till kyrkan. Jag tvingar med Anna också, hon vill inte men har inget val hähä..
Efter det får vi se vad som händer, vi tar väl bussen till Ingelstad för jag sover hos Anna inatt. Antagligen kommer kameran bli BOMBAD med bilder. Så det får ni se senare!
Nu ska vi ut, puss på er! Och ut i det fina vädret.

godnatt


Cute, cambild på mig och Anna tidigare idag

Nu ligger vi i en soffa och har precis ätit lite nattmat, blev pizza. Jag sa ju att det skulle bli över, haha.
Vi tog en massa bilder innan, dom blev faktiskt gulliga jag visar er imorgon! Vi ska nog fortsätta med det liten stund sen sova, har fullt upp imorgon. Måste till mamma och lämna mina väskor, kyrkan. Sen ska vi sova hos Anna kalas mysigt!
Vi hörs imorgon, godnatt. Eller morgon..?

pizza


Min och Annas pizza!

Jag duschade en snabbis innan, sen gick jag till bussen och mötte Anna. Så duschade hon, sen gick vi till Coop köpte chips & läsk, sen kom vi hem. Fixade med pizzan, tog kanske lite mycket sånt som jäser. Har lite ont i magen nu, men iallfall den blev god. Och det blev ganska mycket över, nattkäket är fixat!
Vi ska nog ta en lugn hemmakväll, ta lite bilder senare kanske. Om vi orkar göra oss i ordning, men iallafall sjukt mysigt att umgås med Anna saknat hennne som sjutton!
Later0

myskväll med min syster senare.

Jag igår!

Jag är hemma, Emelie och jag GICK från henne till Norr innan. Sjukt kallt, hela min fot blev blöt för det är fullt med slask ute, jag gick hem och gjorde min matte medans hon gick till Filip och när jag var klar gick jag med bort till Filip. Vi chillade en stund, sen gick vi ut. Han skulle gå och käka på Florens och jag och Emelie gick hem till mig. Hennes mamma hämtade henne nyss, nu ska jag hoppa in i duschen och städa i ordning här hemma. Min pappa sover hos sin tjej inatt. Så min efterlängtade syster Anna kommer hit. Saknat henne massor!
Jag sover hos henne imorgon, vi ska göra hemma gjort pizza och ha det sjukt mysigt.
Kan inte sitta här och slösa tiden, måste hoppa in i duschen nu. Puss!


5e januari 2012


Vi rekomenderar, bild sen igår.

är oseriös, vi fulade oss lite bara. Nu har precis Paula stuckit hem, och jag sitter här och lyssnar på musik samtidigt som Emelie gör sig i ordning. Vi ska snart gå mot Norr direkt när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen gå för att träffa Emelie och Filip en stund. Jag får absolut inte glömma min matte haha, orkar inte gå hem ikväll för att göra den. Bättre att göra den under dagen så jag får vara ute ikväll utan att springa hem emellan. Jag kanske ska träffa Floriana sen med. 
Jag är så sjukt seg idag, uppdaterar mer senare när jag kommer hem!

pålis och emsan


Bild sen tidigare idag.

Nu sitter vi i Emelies säng, vi är sjukt sugna på Cola men ingen verkligen ingen vill komma med det till oss. 
Och det är sjukt hur mycket det snöar ute, det ligger sjukt mycket på vägen utanför. Imorgon kanske vi ska slänga oss i snön på morgonen, vi får väl se. Men det lyser upp hela natten, mysigt!
Vi ska nog upp och äta lite nattmat senare, härligt!

Detta får bli det sista jag skriver ikväll, orkar inte blogga mer. Vi hörs imorgon!

hemma hos emelie


Iphone bild sen tidigare idag med Emelie och Paula

Just nu sitter jag hemma hos Emelie med Paula vi sitter och pratar lite. 
Innan vid två tiden stack jag ner till stan och mötte dom, så gick vi runt lite. Dom åt på Spice N Rice och efter det tog vi bussen hem till en vän. Vi var där en stund sen var jag tvungen att ta bussen hem för att göra min matte, så skyndade mig sjukt mycket med det. När jag var färdig packade jag mina saker och tog bussen till Emelie. Så här befinner jag mig under natten, mysigt!

4e januari 2012


Jag just nu!

Har precis gjort mig i ordning, tänkte bara byta om lite fort sen drar jag till stan. 
Det var typ storm inatt, så det blåste hur mycket som helst. Hade riktigt svårt att somna, sjukt mycket stormer nu på senaste tiden haha? Men iallafall hinner inte stå här, måste byta om fort sen springa till bussen.
Vi hörs när jag kommer hem! ♥

you only know my name, not my story.


Bild sen tidigare idag.

Nu ligger jag i sängen, pratar med Amanda genom MSN och kollar fb lite. Jag har skrattat hur mycket som helst, för såg nyss en video på mig och Amanda sen sommaren. Jag kan inte förklara hur rolig den är, kanske kan den komma upp här. Men det är nog för pinsamt, jag skulle hoppa in i duschen och så sitter jag och lyssnar på musik innan medans Amanda leker med en bil, och sen sätter på några riktigt fula glasögon på mig. Haha, helt sjuk är den. Nu tänkte jag gå och tvätta bort mitt smink, och borsta tänderna sen krypa ner i sängen och fortsätta prata en stund med min syster innan jag somnar. 
Hörs imorgon!

trött


För en stund sen!

Sjukt så irriterad jag är, jag har gjort 10 sidor matte och nu då? Min pappa stack nyss till sin tjej, så jag är ensam hemma. Tror jag ska städa sen lägga mig i sängen & kolla på en film eller något, när barnbidraget kommer funderar jag på att köpa stativ och fjärkontroll till min kamera, för detta suger.
När jag ska ta bilder, kameran får stå på dom mest konstiga ställerna.. Fokusen vill aldrig bli bra, och nej de funkar helt enkelt inte längre. 
Jag blev sugen på något nu, haha.. Ska gå till köket nu, hejdå!

snow



Utanför mitt fönster precis just nu!

Jag kollade precis ut genom fönstret, äntligen lite snö. Jag orkar inte med all regn varje dag, men lite snö är okej. Får se om det håller sig kvar, jag kanske ska till Norrland sportlovet. Där lär det ju vara betydligt mycket mer snö, längtar redan till thaimaten varje dag. Och snöskoter, så sjukt roligt är det!
Nu: Matte..


save me


Tog en liten snabb bild nyss.

Jag är hemma, och har varit det i typ 3 timmar. Jag har hunnit med att göra matte, och måste fortsätta med den snart. Just nu hatar jag skolan mer än jag någonsin gjort, för den förstör hela denna dagen på mitt lov. Jag hade kunnat ha skit kul ikväll, men tack matte. Fuck you för du finns.
Iallafall, tänkte städa mitt rum snart med. Kolla vad jag ska ha på mig imorgon, och fixa lite. 
Jag drar nog ner till stan imorgon med Emelie och Pål sen får vi se vad vi gör, återupptar gamla minnen. Haha, gulligt. 

LYSSNA NOGA NU. Jag vill inte ha en massa skit i min blogresponse om mina vänner, spelar ingen roll vilken av mina vänner det är. Ingen av mina vänner är hora, det är fan ett starkt ord. Jag utnyttjar ingen av dom, och ingen är äcklig. Lägg ner bara, för jag godkänner ändå ingen sån komentar. Ni slösar bara eran tid, och man ser ert IP nummer. Hoppas ni vet det, så sluta.

Nu ska jag städa, puss

3e januari 2012


Bild på mig och Amanda sen tidigare idag.

Jag känner mig lite irriterad, för vi var ute nyss och tog bilder. Men då började det regna, + det var dåligt ljus ute. Så bilderna blev inte så bra, tyvärr.
Nu håller mormor på med mat till oss, vi ska hem om en stund. Jag tänkte dra ut ikväll, men hade helt glömt bort att min mattelärare sa åt mig att göra matte. Det glömde ju inte min mamma så måste plugga ikväll, åh..

Nu ska vi äta, så vi hörs senare. Bloggar mer när jag kommer hem, inget vidare internet här. 


last year..

Bilden är sen förra året på mig och Amanda fin, verkligen..

Vi har precis ätit, och nu är hon och sminkar sig för jag ska ta lite bilder på henne. Och jag ligger i soffan & kollar på TV. Tydligen finns det något internet här som jag nyss snodde, inget bra men det funkar. Ibland, just nu verkar det vilja funka. Så härligt, orkar inte min mormors dator den är fin. Men virus typ, sjukt seg. 
Har så grymt ont i magen, eller ryggen. Vet inte ens själv, ska vila lite innan jag fotar henne. Och blir bilderna bra, då kommer ni få se dom. Vi hörs senare, puss mina fina! ♥


"Kläderna jag ska ha på mig ikväll"
Vart är halsbandet ifrån? Fint :)

SVAR: Jag vet inte vart det är ifrån, för det är min mammas. Men kan kanske ta reda på det!

"Drop it"
Hej! Det var en väldigt fin bild!! Jag undrar vilken inställning du hade på? :) Jag har en NIKON D31000 och den tar inte lika bra bilder på vatten. Har du något tips? :)

SVAR:
Jag vet inte faktiskt, det var första gången jag tog en bild på vatten. Men jag använde mig bara av orginal inställningen med blixt, så testa det. Det funkade iallafall för mig!

2a januari 2012


Sjukt gamal bild som Louise tagit på mig, i brist på annat

Hej!
Jag sitter i soffan och Amanda bredvid mig, vi väntar tills klockan 4 då börjar Top Model så det tänkte vi kolla på. Efter det ska vi ha spa, vi orkade inte köpa ansiktsmask & sånt så vi fixar själv. Jag har 2 böcker som har massa spa tips, men dom är hemma. Men vi fixar det ändå, sen ikväll tänkte vi fota lite. Vi tänkte ta mer vatten bilder, och även på annat. Kanske oss själva, vi får se. 

Nu börjar snart Top Model så vi hörs senare, puss! ♥

drop it


Foto: Jag [Angelica Mussa Bengtsson] & Amanda Larsson
Redigering: Jag [Angelica Mussa Bengtsson]
Kamera: Canon EOS 1100D + EFS 18-55mm

1a januari 2012


Detta ska vi gotta oss med ikväll!

Jag vaknade innan vid kvart i 1 ungefär, sjukt seg sen igår. Har inte sovit riktigt på 2 nätter nu. En liten stund efter jag vaknat ringde jag Amanda så hon kom till mig. Vi packade lite och min mormor hämtade oss, vi åkte och handlade ↑ det på bilden. Detta ska vi njuta av ikväll till en film, nu håller mormor på med mat till oss kyckling och pommes så det blir bra!
Vi behöver en lugn kväll idag, och jag sitter vid världens segaste dator just nu. Skojar inte, så kanske inte uppdaterar så mycket idag för detta är ju katastrof.. 
Puss på er så länge! ♥

2012 - gott nytt år förfan!!


SKÅL! - A new start - 2012

nyårsoutfit


RSS 2.0