hjärtat


Hany & jag, ett tag tillbaka.. Underbara tider iallafall!

Jag skriver detta nu, så kommer det upp som ett tidinställt. 
Detta inlägget är ändå mest till Hanadi, så ni andra behöver ju inte läsa ifall ni inte vill haha! Jag kommer sakna dig sjukt mycket, även ifall det bara är några dagar. Och smsa mig ifall det är något, jag kan inte svara men jag läser iallafall.. & jag älskar dig gånger tusen. ♥
Allting kommer bli bra, för jag finns vid din sida oavsätt vad. You know it, spelar ingen roll om jag är i ett annat land så tänker jag på dig. Snart är allting som vanligt igen, bara tiden kan avgöra. 

"A true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over again"

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-30 @ 08:15:07
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0