hur jag sätter ihop två bilder till en..

Jag börjar med att gå in på denna hemsidan http://www.picnik.com & trycker sedan på att ladda upp en bild, då kommer alla dina album med bilder upp som du har på din dator. Tryck bara två gånger på bilden du vill ha bland dina dokument då så laddas den upp på hemsidan.

När jag sedan har laddat upp bilden jag vill ha och som jag ska vända trycker jag på "Edit" uppe bland dom olika spalterna, på den kategorin kan du ändra ljuset osv men då väljer jag att rotera bilden. Det ser ut såhär

Och då kommer resultatet av din bild se ut såhär, nu råkade jag dock visa er fel bild. Men iallafall bilden här under är orginal bilden och den ovanför är den jag vände nyss, men ni förstår iallafall vad jag menar!

Sedan sparar du bilden genom att trycka på kategorin "Save&Share" det är absolut inget svårt alls.
Sen nu börjar vi med att sätta ihop två bilder då gör ni såhär! Ni går tillbaka till första sidan, och så ser ni att det visas olika bilder vid sidan med pilar under, tryck på pilarna tills det kommer till bilden som jag visar på bilden under. Sen trycker ni på Try it now.

När du tryckt där kommer det se ut såhär för dig, och då kan du välja vilket collage du vill ha och jag valde detta eftersom bilden är i den formen. Det beror hur du håller kameran, om du håller den vanligt passar denna bäst annars tar du den bredvid istället! Du laddar upp dina två bilder där nere dom som du vände..

Och sedan kommer det se ut såhär! Du får ju självklart ändra lite hur du vill, du kan dra på dom linjerna så ändrar sig bilden på olika sätt ifall du vill ha ram eller utan. Mer avlång osv ni förstår!

Och tillslut kommer ni ha en bild som ser ut såhär när den är färdig sparad och allting. Och när ni ska spara trycker ni på done uppe i höger hörnet så sparar ni som ni sparar en vanlig bild.

Jag hoppas ni förstår haha! Försökte visa så bra jag kunde.. Men tror du fick svar på din fråga nu iallafall tjejen som undrade hur jag gjorde! Nu ska jag verkligen sova, godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0