nya regler


Bild sen tidigare idag!

Jo, sähär är det. Jag och Hany har kommit överens om att börja vår nya "nyttiga" liv. Okej, hur många gånger har man inte sagt så men iallafall.. Det har funkat bra för mig iallafall än så länge, och det gäller absolut inget godis (inte ens helger, ingen fet mat eller onyttigt över huvudtaget) Förutom när undantag skes, tillexempel Polen nästa vecka dom dagarna tar vi paus. Det var lite jobbigt nu för en stund sen åt hela min familj godis & drack läsk, men jag klarade mig faktiskt med min melon & ett glas vatten, duktigt!
Tidigare idag gick vi runt Växjö sjön, joggade även då & då. Det tog oss 48 minuter, + vi stannade en stund och bombade med situps & armhövningar osv, vi ska börja gå runt sjön varje dag förutom dom dagarna jag tränar & har konfirmation. 

Sen kör vi situps & sånt varje dag med, morgon och kväll. Den som fuskar får iallafall inget litet straff, kommer svida i plånboken så jag ska hålla mig! Får väl äta melon imorgon kväll också, och vatten.. Haha, men det är ganska gott. Och MÄTTANDE, nu taggar vi beach 2012!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-27 @ 13:55:54
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0