kläderna jag ska ha på mig ikväll.


- Detta ska jag ha på mig ikväll -

Jag är hemma hos min mamma nu, äntligen började bråka sjukt mycket med min pappa så det är lika bra att jag kom hit. Amanda åkte hem också innan, så nu har jag precis duschat och sitter och fixar lite inför ikväll. 
Jag tänkte måla mina naglar nu, röd får det bli. Jag är sjukt trött, men jag vaknar nog till snart.
Mina nya regler hos pappa är sämst, jag ska laga min egna mat, diska mitt, tvätta mitt, aldrig fråga honom om något. Han kan ju lika väl köpa mig en lägenhet nu, verkar ju vara på tiden..

Men jag kan visa senare hur allting ser ut på, om ni vill. För nu måste jag fixa i ordning för att hinna.
Puss på er

31a december 2011


- 2012 -

Godmorgon!
Jag vaknade nyss, värsta livet utanför mitt rum hela familjen springer runt. Mina bröder springer runt och skjuter varandra, min andra är i rummet och letar efter sin tröja. Jag måste gå upp nu för att städa hela lägenheten, hatar det. Sen ska jag duscha innan jag går bort till mamma för då ska jag fixa i ordning mig och hjälpa henne med håret. Jag ska visa er senare hur jag kommer se ut ikväll, får väl hoppas nyår blir lite kul då för jag hade först planer som blev lite krossade av olika anledningar. Så jag ska med min familj, till deras kompisar men det är lugnt det finns en kille där som är ett år äldre än mig som lovade att vara hemma ikväll så jag inte får skit tråkigt. Hihi!

Men det blir nog mysigt ändå, nästa år blir det ändring på detta. Men nu ska jag gå upp, orkar inte med denna familjen för tillfället så som dom stressar hejdå.

nyårslöften - 2012


Vi får väl se hur bra detta håller sig, ska försöka iallafall!

chips och dipp + massa filmer nu!



Två bilder som jag tog nyss

Nu sitter jag och Amanda med ansiktsmask, vi har precis gjort dipp så har vi laddat upp med chips till det också. Och vi får ju inte glömma chokladpuddingen, vi tänkte kolla på Eminems film 8 mile. Sen Twilight allihopa & sist men inte minst The human centipede vi kommer förmodligen inte orka med alla. Tänkte inte ens på att klockan redan är så mycket, men det är skönt att ha en sån lugn kväll innan nyår. Jag älskar min kusin och nu tänkte vi tvätta bort ansiktsmaskerna och byta om innan vi lägger oss i sängen, ni får se imorgon hur jag ska se ut på kvällen. 

Vi hörs senare inatt, eller imorgon!

you look amazing, boy.


Sexig så jag dör

Hej på er!
Jag är hemma hos min pappa nu och Amanda är också här, vi har precis ätit. Och nu ligger vi här döda. Vi var ju i simhallen innan helt dött men vi gjorde det bästa av situationen så det var väl helt okej ändå. Efter det tog vi bussen hem till henne, åt lite och sen körde hennes pappa oss till mig. Vi tänkte snart duscha, sätta på en ansiktsmask ta lite chokladpudding & kolla på film. Mysigt!

Nu ligger hon med ansiktet tryckt mot facebook, ska dra henne till badrummet nu för lite spa. Vi hörs senare, tar med mig kameran. Puss

30e december 2011


- Bildbrist -

Jag ligger på golvet hos min kusin nu, och hon letar ihjäl sig i garderoben efter svarta bikini trosor, verkar inte som hon hittar några. Vi la oss ganska sent igår kväll, typ vid tre/fyra vi låg och kollade på Unfaithful igen. Ikväll sover vi antingen hos min mormor eller min pappa, så ska jag ladda ner två skräckisar som vi kan kolla på. Kanske någon annnan film också för att lätta upp stämningen lite efter skräckfilmerna haha. 

Idag hade vi tänkt åka till simhallen, så vi kommer spendera hela dagen där. Senare ikväll färgar vi kanske håret, om vi orkar. Annars fixar vi bara en massa tills nyår imorgon, new year.. 2012 det känns faktiskt lite konstigt? Men bra ändå, nytt år & ny start. Nu måste jag plocka ihop mina grejer, sen drar vi till bussen och tar den hem till mig. Lämnar mina saker, och hennes sen tar vi bussen till simhallen. Sen tillbaka till mig, eller? Haha, jag har ingen aning. Vi hörs senare iallafall ha en bra dag! ♥

dagens köp


Svarta jeans, svarta tights & trosor

Detta fick jag med mig hem idag ↑ nu sitter jag hos Amanda och vi ska börja göra oss i ordning, för om ungefär en timme tar vi bussen till stan och går på bio. Lite efterblivet att se Twilight filmen nu, men bättre sent än aldrig! 
Benen värker efter dagen på Grand idag tror vi gick runt där över fyra timmar. Sen buss fram och tillbaka, panik Amanda tappade bort sina påsar, jag tappade en 100 lapp men nu är allting som det ska så vi ska sätta på musik och börja fixa i ordning oss, så vi hörs senare inatt tror jag!
Puss

29e december 2011


Webb bild, nyss

Nu är Amanda här och vi har fixat oss lite så vi tänkte gå ner till bussen nu. Vi ska till Grand och vi börjar med att äta, sjukt hungrig är vi. Men måste snabba mig ner till bussen nu innan vi missar den, uppdateringen idag kommer kanske inte vara den bästa. Men det ordnar vi, hörs senare finisar!

H


(Tog bara lite rader ur texten)

När kärleken dör

I början kändes allting så underbart, kändes som det alltid var du & jag. Vi var i en värld där allt kändes sant, men vart tog världen vägen när du försvann. Jag svär jag kan aldrig glömma den känslan.
Jag ville att du skulle stanna i mitt liv, det finns vissa känslor som inte vill försvinna. Känns som jag är begravd levade i en grav. När kärleken dör & känslor finns kvar, kommer du ihåg du och jag så underbar känsla. 
Jag vill bara flyga tillbaks till våra minnen, finns det någon som kan förstå denna känslan?
När kärleken dör, och känslor finns kvar.


inget är som innan, och inget kan bli som innan.


Här har ni jackan också förresten, men ska lämna tillbaka den imorgon.

Jag är sjukt trött, och helt nere.. Så jag tänkte lägga mig nu, imorgon kommer Amanda till mig vid 12 sjukt tidigt. Men vi har mycket och göra imorgon, så det får väl bli så då..
Jag vill inte ha vinter längre, längtar mig tillbaka till sommaren 2011 B Ä S T var den. Nu vet jag inte ens vad det är, för det är inte snö.. Ingen sol, ingenting. Skit dåligt väder ute, grått och tråkigt. Gillas inte
Men jag ska lägga mig nu, vi hörs imorgon. Godnatt! ♥

cause baby, you light up my world. like nobody else..



rött läppstift och lösögonfransar


Detta fick jag med mig hem idag + en jacka som jag ska byta imorgon

Jag ligger i sängen nu helt död, jag och Melina tog bussen till Grand innan och på vägen dit var det en kille som började bråka med busschauffören hur mycket som helst, sjukt läskigt haha.. När vi kom dit åt jag lite på Mc hon tog bara en liten pommes, sen gick vi runt och kollade i affärer. Hur mycket folk som helst, och hur varmt som helst. Jag ska dit imorgon också med Amanda så ska jag byta min jacka jag köpte, är inte nöjd med den. Och så vill jag ha ett par svarta jeans vi får se hur det blir. När Melina och jag kom hem till mig lagade vi mat och sen har vi mest legat i min säng och pratat och skrattat åt gamla minnen, haha.. Sen skämde hon väl ut mig lite också. Men det är okej!

28e december 2011


Nu vet ni det!

Jag håller på att göra mig i ordning nu, ska bara leta upp något att ha på mig sen kommer Melina och då drar vi till Grand så vi hörs senare, när jag är hemma!
puss

svar..


Kan du visa hur du sminkar dig och fixar ditt hår och naglarna och kanske till och med visa dina kläder favoritplagg och kanske parfymer kram från mig :)

SVAR:
Jo, det kan jag absolut göra. När jag har tid, och jag kommer ju antagligen inte lägga upp allting samtidigt men det kommer komma lite så småningom. Ikväll kan jag nog visa hur jag sminkar mig, om jag hinner. Kram!

ni är bäst!


Sjukt roligt att jag nyss kollade statistiken och den såg ut såhär, rekord idag haha! Fortsätt såhär så den går ännu mer ↑ jag blir sjukt glad av detta. Nu ligger den på lite högre sen jag kollade sist, men iallafall nu ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner under täcket och somna till en film. Vi hörs imorgon, kärlek till er alla. Ni gör mig så jävla glad!

växjö börjar bli överdrivet..

Går det inte lite över gränsen när någon person i Växjö skapar en blogg och lägger ut massa saker om alla i Växjö.. Gossip.se jävligt löjligt. Man väntar ju bara tills man ser sig själv på den fula bloggen.
Idiot down here

http://vaxjogirl.blogg.se/

unfaithful


En utav världens bästa filmer!

Jag såg denna filmen igår kväll innan jag skulle lägga mig. Sjukt bra är den! 
Jag rekomenderar verkligen den, den handlar om otrohet.. Och lite annat, verkligen värd att se. Jag ska lägga mig och kolla på denna om en stund igen, eller se om jag hittar någon annan film. Iallafall denna får 5/5!

Leather So Soft


Tog en bild lite fort nyss.

Jag ligger i sängen nu och pratar med Amanda och äter en polkagris, funderar på om jag ska kolla på Jersey Shore avsnitten, kan aldrig få nog av den serien. Haha, ska lägga mig ganska tidigt ikväll med. Imorgon ska jag till stan med Amanda jag ska byta min pyjamas, sen kanske vi drar och fotar. Och på torsdag sover jag hos henne, och på kvällen ska vi på bio. Sjukt mysigt!


nystädat.




Äntligen klar!

Nu har jag städat hela rummet, bytt rent i sängen och allting känns så fräscht! 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen så även jag blir lika fräsch som mitt rum är. Och om jag orkar ska jag ta lite bilder senare, imorgon får jag gå ut igen längtar haha. Känner mig instängd här hemma, tänkte dra ner till stan imorgon för att byta min pyjamas och kolla runt lite.
Vi hörs senare, ska hoppa in i duschen nu.

27e december 2011



Utanför mig i morse

Jag känner mig mycket bättre nu, ska snart börja städa mitt rum och byta rent i sängen & allting. Orkar inte ha sjukhus här inne, haha.. Efter jag har städat tänkte jag hoppa in i duschen sen kanske fotografera lite om jag orkar! Min mamma kommer ju inte bli så jätte glad på mig för jag hade feber igår och antagligen lite idag med men jag springer runt hur mycket som helst, haha. Får väl ta det lite lugnt nu så hörs vi senare!

T-Pain - 5 O'Clock ft. Wiz Khalifa, Lily Allen




om du alltid lyssnar på vad andra tycker om dig, kommer du aldrig kunna stå upp på egna ben.


Random bild.

Min bloggning kommer inte vara på topp just nu, jag orkar inte sitta vid datorn när jag har feber & så. Men min mormor var här innan för mina föräldrar var på bio så hon gav mig Alvedon så jag mår bättre nu, ligger på soffan & kollar på tv och pratar med Amanda vi kommer få hur mysigt som helst på Torsdag!

Jag ska snart gå till mitt rum och lägga mig, sen imorgon får jag vara hemma och ruttna igen. Hoppas jag blir bättre snart, orkar verkligen inte vara sjuk.. Vi hör antagligen imorgon, godnaattt

sick..


Tog någon bild sen igår bara.

Hej på er, från en deprimerad jag.
Det är ju självklart att man ska bli sjuk mitt i allting, mådde ju dåligt igår kväll ont i halsen & huvudvärk. Och i morse när jag vaknade mådde jag så sjukt illa.. Jag som skulle gå ner till stan idag sen åka till Öjaby med mina tjejer, men kan inte eftersom jag nyss spydde. Jag tackar ingen annan än min lillebror som kom och pussade på mig när han var magsjuk, tusen tack!

Jaja, jag klarade mig iallafall under hela skolveckan och under julen. Och jag kommer vara frisk till nyår, så idag får jag vara hemma. Och imorgon sen får jag nog gå ut igen. Men hoppas ni alla har roligt och hittar mycket fint på mellandagsrean släng er allihopa. Nu ska jag sova, godnatt!

resten av mina julklappar.



Mina julklappar + presentkort på Kicks som jag har glömt hos pappa hämtar det imorgon.

Igår fick jag 2600 och jag hade redan 1000 så jag köpte systemen för det. Jag antar att det är något mer jag fick som jag glömt visa upp, just because jag har lite dåligt minne.. Men vet att något saknas.
Jag är jätte irriterad, vet inte varför.. Jo, jag vet. Min mamma vill inte att jag går bort till pappa och hämtar presentkortet nu. Och jag har stressigt imorgon, aldrig får jag sova länge. Jag har inte sovit ut en enda dag på hela lovet. 

Men nu ska jag stänga av datorn, så vi hörs imon. Ciao

mys med lillebror.



Två bilder tagna nyss, måste ju testa kameran!

Jag och min bror ligger i sängen och kollar på film, tankade nyss ner Eva och Adam till oss haha. Han gillade den väl inte lika mycket som jag, fast den var mysig faktiskt! Nu ska vi snart se en till film, jag har världens huvudvärk så ska lägga mig ganska tidigt idag. Imorgon ska jag ner till stan och byta min pyjamas sen kolla lite inne på Kicks sen drar jag till Öjaby och sover över där med tjejerna, hur myigt som helst! 

Vi hörs imorgon! ♥

25e december 2011


Inte så fin bild, men iallafall!

Jag är hemma nu, har handlat med mamma. Köpte choklad glass & Pringles till mig och min bror tills ikväll, tänkte ladda ner lite filmer snart med. 
Men ville mest ta en bild med min systemis, och lägga in här. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, och hjälpa till med Tacosen. Vi hörs!

lycklig!


Min nya kamera jag köpte idag, för alla pengarna jag fått i julklapp!

Här ser ni min absolut bästa julklapp ↑ även om verkligen allting jag har fått denna julen har jag varit sjukt nöjd med. Fick ihop 3700 så åkte till Siba i morse med Joel och min lillebror så köpte jag denna kameran, det blev en Canon och jag är kanon nöjd! Sen köpte han minneskort till mig, så jag slapp betala det för 300 allting är så jävla dyrt nu för tiden.. Haha, iallafall efter vi köpt kameran körde han mig till kyrkan så mötte jag Emelie där utanför och vi prickade självklart in en högmässa som vanligt, tror vi satt i 2 timmar eller något.. Nu är jag hemma äntligen, har ätit och ska fixa i ordning mig nu sen iväg och handla med mamma. 

Min älskling ligger på laddning, sen ska jag ta kort på allt annat jag fått som jag glömt visa er. 
Så vi hörs senare,
tusen pussar!

don't think, only do what you feel.


Bild sen tre dagar sen typ

Ligger i soffan och kollar på MTV med min bror, vi har precis käkat. Och vi tänkte faktiskt lägga oss snart med, jag ska upp tidigt imorgon. Har inte sovit länge någon dag på hela lovet, förutom idag då jag sov till halv 12 men det är inte så mycket, ändring nu på en gång!

Men vi hörs imorgon, godnatt!

home sweet home.


Bild sen tidigare idag hos mormor.

Jag ligger i min säng nu, och min bror sitter i fotöljen och spelar Tempel Run med min mobil. Vi kom precis hem ifrån våra kusiner, döds tråkigt.. Fanns absolut ingenting och göra så vi åkte hem tidigare, pappa är kvar där med mina småbröder. Vi håller på göra pommes och bara chillar, har fått så sjukt mycket grejer denna julen. Imorgon åker jag och Joel och köper systemkamera till mig, längtar ihjäl mig!

Jag visar allting imorgon vad jag har fått, för nu har jag inte någon kamera den är hos mamma. Men ni får se allt imorgon promise!

24e december - julafton!


Bilden säger allting, hoppas ni får en underbar julafton!

Jag har precis duschat, om en timme ska vi vara hos mormor. Känns lite stressigt, jag måste sminka mig och fixa håret. Det är helt blött, så ska föna det. Jag hinner faktiskt inte blogga idag, kanske kanske när jag kommer hem inatt/ikväll. Men tänker spendera julafton med min familj och släkt så ni förstår nog! 

Men jag ska försöka blogga inatt annars imorgon, ha en riktigt härlig julafton mina fina bloggläsare!! ♥

lillejul i vislanda.


Britney spears - Fantasy


Enkelt och snyggt - armband


Sf bio biljett & skol saker


Gullig pyjamas - den dyraste jag ägt..


1000 kronor


Sjukt fint - piercing smycke av finaste Emelie

Jag är hemma ifrån Vislanda nu och ni ser på bilderna vad jag har fått ifrån Joels föräldrar, och Joels bror & hans tjej! Jag är helt klart nöjd, men måste till MQ och byta pyjamasen. Vi får hoppas att den finns kvar, annars får jag kolla efter något annat. Pengarna sparar jag till min kamera, och vi får se vad jag får imorgon. Detta fick jag iallafall idag & det är inte ens julafton, haha.. "Lilljul" 
Himla gulliga är Joels släkt - big love ♥

Idag är det julafton, klockan är lite över 12 detta året har gått sjukt fort. Jag kommer inte ens ihåg någonting vad jag fick förra julen.. Haha, men iallafall jag är hur nöjd som helst och imorgon blir det ännu mer hih!
Tänkte städa mitt rum nu, innan jag lägger mig. Vill ha det lite julfint. På söndag blir det åka iväg med Joel och mina bröder i jakt på en sak.. Och byta pyjamasen, nu ska jag städa. Har verkligen haft en mysig fredag, hälsade faktiskt på tomten idag med.... Not bad.

Vi hörs!

i need you right now.


Jag precis just nu.

Jag har fixat mig, och allting. Orkade inte locka håret så satte upp till en bulle eller vad man ska kalla det där bak och lät luggen hänga fram. Ganska fint faktiskt! Kanske kan visa bättre bilder senare.
Emelie kom nyss förbi mig, vi hade köpt julklapp till varandra så vi gav dom. Jag fick ett sjukt fint piercing smycke till min navel, jag visar senare! Inatt blir det nog, för det är då jag är hemma ifrån Vislanda.

Vi åker snart, så hinner inte skriva så mycket mer än att ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare ikväll/inatt.

23e december 2011


Lite smått gammal bild.

Nu är jag vaken, sjut trött men det får jag leva med. Min familj stressar livet ur sig här för jag sitter och skriker att dom ska skynda sig. Vi måste till stan, och jag har ungefär 50 minuter på mig innan jag ska vara hos mamma, äta + fixa mig. Locka mammas hår och mitt egna, innan halv 3 så vi får väl se hur det går med det. 

Nu ska vi åka så vi hörs senare, kommer inte bli så bra bloggning idag just för att jag ska iväg!
puss

kläder..kläder..KLÄDER?!


Jag mixtrade precis ihop lite olika kläd allternativ.. Till nyår, julafton? Vad vet jag.

Jag har lite små panik också, har fortfarande inte bestämt kläder till nyår eller julafton. Ute i sista minuten eller vadå? Jag får kolla det imorgon. Jag kör kanske bara på något enkelt, kort linne svarta jeans och mina klackar? Men jag och mamma tjaffsade innan om vem som skulle ha lång klänningen, så vi får ju se helt enkelt.. Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Men först måste jag sätta på en ansiktsmask! 
Vi hörs imorgon mina fina!

I know, you don't care anymore.. But I can't stop thinking about you.. Everyday I ask myself why, mum says "do you miss her?" I answer "yes, like hell.." - true story.
Just because she was my best friend..


22e december 2011


Linne - Pices sjukt snyggt med spetts på hela ryggen!


Ring - Pices


Bh - New Yorker

Detta var vad jag fick med mig hem ifrån Grand idag, nu måste jag slå in alla julklapparna så jag har det gjort. Vi hörs lite senare!

jullov förfan!


Lite bilder sen idag.

Hej på er!
Riktigt kass bloggning idag, men har verkligen haft fullt upp exakt hela dagen. Jag slutade skolan vid tjugo i 11 ungefär, då tog jag Melina & Emelie bussen till Grand. Eller Emelie hoppade av i stan, jag och Melina åkte vidare. Vi började med att äta på Subway hur gott som helst! Sen gick vi runt överallt och kollade, fick med mig 3 saker hem till mig själv. Resten är julklappar som jag snart tänkte slå in, och ska ta kort på vad jag köpte idag med så ni kan se. Jag är faktiskt riktigt nöjd!

Jag var där med Melina till 2 ungefär, sen gick jag hem till mamma så åkte jag och mamma till mormor. Var där en stund, sen åkte mamma hem och jag och mormor åkte till Grand igen för att köpa julklappar. Till inklusive mig själv, hur nöjd som helst är jag! Jag har städat hela lägenheten tillsammans med pappa också, den måste vara fin nu till julen. Och jag har vikt tvätten, nu tvättar jag mina kläder så dom blir rena tills imorgon. Jag ligger helt död i sängen, ska ta kort på allting och sen tänkte jag lägga mig och kolla på en film. Måste upp tidigt imorgon för vid 10 måste jag vara i stan, och ska vara hemma vid 11 då går vi till mamma. Vid halv 3 åker vi till Vislanda och firar jul med Joels föräldrar. Stressigt värre, men det blir nog bra!

www.laakinoiise.blogg.se


Tryck på bilden för att komma till denna söta tjejens blogg! 
Tipsar!

Nu säger jag hejdå, så hörs vi imorgon! ♥

21a december 2011



Detta är vad jag fick med mig idag från Johanna + lite till som jag inte orkar ta kort på..

Känns skönt med lite nytt i garderoben, vi ska ha detta som tradition 1 gång per år typ, haha smartsmart!
Jag ska stänga av datorn snart, orkar inte sitta här med är på sjukt dåligt humör och är trött. Måste trippla mitt hår tills imorgon också, sen sätta på en ansiktsmask och sen äntligen sova! 
Längtar tills imorgon, ska bli så himla skönt att äntligen slippa skolan för ett tag.. Nästan 3 veckor, och i helgen kommer äntligen min älskade lillebror ♥ Tror inte jag har träffat honom på nästan 1 månad, känns skit länge.. Okej, blev på ännu mer dåligt humör nu när jag kom och tänka på detta också..
Vi hörs!

klädbyte.


Jag tog en bild från Johannas blogg.

Nu är jag hemma! Ligger död i min säng och ska snart hoppa in i duschen, imorgon slutar vi vid tjugo i 11 och då har vi jullov. Känns så overkligt, haha.. Ironi men jag minns förra jullovet, oj.. Jo det kommer jag inte glömma! Och nu var det exakt ett år sen. 
Iallafall idag efter skolan följde jag med Johanna hem med Amanda jag och Johanna bytte ju kläder. I morse när jag skulle gå till skolan så gick jag med min väska proppfull med kläder, + två påsar med kläder och jag var dum och valde klackskor.. Ibland förstår jag inte vad jag själv tänker med?

Men iallafall jag tror hon blev nöjd med sina kläder, och jag blev iallafall nöjd med mina! Kan kanske visa bilder på allting senare om jag orkar ta kort. På nästan allt, kanske inte redigt allting.. 
Jag fick fyra hundra innan med, det enda som är kvar av mitt barnbidrag förstår inte vad jag slösat på. Men tänkte åka upp till Grand imorgon och handla lite julklappar, på fredag firar vi lillejul och lördag är det ju julafton. Äntligen!! Men nu ska jag testa allting och så hörs vi senare, puss ♥

krossade själar


Sjukt fin låt! ♥

Nu ska jag lägga mig, lyssna på musik och somna. Music on, world off. Vi hörs någon gång imorgon! Kanske i skolan eller när jag kommer hem från Johanna vi får se helt enkelt. Jag ska nog iväg med min mormor på torsdag och köpa julklappar till mig själv med haha, så roligt jag vet redan vad jag ska få av henne.. Pengar, mascara & rött läppstift. Vi måste hitta något till mamma också, men vi hörs imorgon.
Godnatt!

hello beautiful boy..


20e december 2011



Lite bilder som jag tog i skolan idag, gulliga pojkar! Haha...

Hej på er!
Jag kom precis hem, har haft fullt upp hela dagen. Idag i skolan gjorde vi inte så mycket, kollade mest på filmer & sen var det jul mat och vi fikade på vår sista lektion. 
Efter skolan tog jag och Emelie bussen hem till henne, helt onödigt att ens ta bussen för det är bara en backe vi skulle klara oss uppför men nej det orkade vi inte! Jag lockade hennes hår för er information blev det skit fult.. Haha! När jag kom hem sen åt jag sen sov jag en halvtimme innan jag släpade mig mot mamma för att hämta massa kläder. Jag ska ju ut till Johanna imorgon och vi ska byta lite kläder, det blev hela min väska + en skit stor påse. Jag ska ta med allt till skolan imorgon, jobbigt eller vad?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, ska lägga mig ganska tidigt ikväll. Jag har somnat hyffsat sent varje kväll nu så behöver lite omväxling. Vi slutar tjugo över 2 imorgon & vi slipper våran So lektion för då är det julkul och sen torsdag slutar vi tjugo i 11 hur skönt som helst! Sen kan skolan bara dra åt helvete för ett tag eftersom vi har lov då, skönt!!

if tonight is my last.


Åh, så söt för 2 somrar sen...

Hej på er!
Jag kom precis ut ur duschen, hade knappt någon ork till att duscha ens.. Känner mig faktiskt lite hängig, jag hoppas det försvinner under natten för det sista jag vill bli nu är sjuk. För dom här sista dagarna i skolan är ju hur sköna som helst! Vi gör knappt någonting, och på torsdag slutar vi redan klockan 11 då ska jag handla julklappar i stress innan lördagen. Men nu ska jag fortsätta sega mig i sängen här, och sova snart. Vi hörs imorgon!

julpyntat.


Tre iphone bilder nyss.

Jag har varit på så sjukt dåligt humör nu under eftermiddagen, ingen i min familj verkar riktigt förstå när man säger att man vill vara ifred då behöver dom ju inte störa mig hundra gånger mer än vad dom egentligen gör.. 
Iallafall, jag gick lite tidigare från skolan idag med Melina hon följde med mig ner till stan jag skulle fixa en grej, efter det gick vi och åt pommes tallrik & sen tog jag bussen hem. Efter en stund ringde min mamma och ville att jag skulle ta med mina syskon så vi kunde pynta granen, nu är den fin som ni ser på bilden ovanför!

Men nu ligger jag i sängen helt slut sen dagen, ska duscha snart och sätta en ansiktsmask sen lägger jag mig tidigt idag. Börjar kvart över 9 imorgon med spanska, inte länge alls nu till jullov & julafton så skönt!
Men vi hörs senare, måste vila nu en halvtimme innan jag duschar. Puss

19e december 2011


Gammal bild från arkivet.

Godmorgon på er!
Jag har precis fixat i ordning mig, ska snart klä på mig sen gå och äta lite frukost innan Melina kommer och vi gå till skolan tillsammans. Konstigt nog hade jag inga problem alls med att gå upp i morse, kändes faktiskt ovanligt lätt..? Jag antar att det är för det är lov på torsdag och dagarna rullar på hur fort som helst! Jag ska vara i stan vid kvart i fyra eftersom jag ska göra en grej så får gå lite tidigare idag. Efter det tar jag bussen till mamma och hämtar alla kläder som jag ska ta med mig på onsdag.
Men jag har inte så mycket att säga faktsikt, ville mest bara berätta att jag lever haha..


nu säger jag godnatt.


Bilderna är sen igår natt.

Ja, men det är typ vad jag brukar göra innan jag somnar. Musik, Temple run & prata lite med folk. Nu ska jag iallafall stänga av datorn och plocka i ordning i rummet, kanske trippla håret & sova.
Det är ju faktiskt skola imorgon och jag vill vara utvilad, börjar vid 9 och ska fixa lite saker imorgon. Men vi hörs ju under dagen som vanligt!
Godnatt, och jag vill bara säga ni bloggläsare gör mina dagar mycket roligare. Keep it up!

like a boy.


Watch in 480p

Min pappa håller på att fixa lite käk till han och mig, och under tiden ska jag gå och duscha nu sen sätta på en ansiktsmask och måla mina naglar. Jag får se vad som händer i veckan ska iallfall till Johanna på onsdag med Amanda så det blir ju lite mysigt faktiskt! 
Men nu ska jag fixa detta jag skulle göra, så vi hörs senare eller imorgon ♥

kom precis hem.

Hej!
Jag kom hem nyss, jag har varit hela dagen hos Amanda dels för hon glömde sin kamera här och söndagar är min deprission dag i veckan så jag hade inget att göra så  jag tog bussen till henne.
Vi låg i sängen & kollade på någon skit äcklig skräck film, sen gick vi till Ica och köpte godis innan min mormor hämtade mig för jag orkade inte ta bussen hem också.
Dom går ju så sjukt segt på helgerna, vem orkar sitta och vänta i en halvtimme medans man fryser ihjäl.. Nej, inte precis. Men iallafall tänkte göra något nu som jag glömde så.. Vi hörs lite senare!

18e december 2011


Haha, oj vad fin bild.. Nyvaken!

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen, känner mig hur trött som helst. Detta får bli en slö-dag innan skolan imorgon. Jag kollade ut genom fönstret nyss, helt vitt är det. Man kan ju hoppas att det håller sig till julafton, men det tror jag knappast. Nu ligger jag här och pratar med Johanna som ska hjälpa mig med lite saker, så vi hörs senare!

lite panik sista veckan innan julafton..


Tagen för ungefär 3 minuter sen.. Det var någon som ville jag skulle lägga upp bild på min piercing, here you go

Jag kan inte sova, ligger här och är skit arg.. Jag förstår mig inte på vissa människor.  Man hör alltid denna fula repliken "Jag är inte som alla andra" Vilken bullshit, men iallafall nu är det bara några dagar kvar till julafton och jag har inte köpt några presenter alls.. Vad kan man köpa till allihopa, bröder, systrar, mamma, pappa.. Hjälp!
Jag tror jag ska köpa en parfym till min bror iallafall för jag har ju ingen pojkvän att köpa till, haha! 

Min fråga till er, vad ska ni köpa? Eller har ni redan köpt?

aldrig kommer jag sluta älska dig.


Haha! Vilken härlig bild..

Jag ligger i sängen & lyssnar på musik, min lillebror spydde nyss ner hela sin säng.. Nu har alla varit magsjuka nästan i min familj förutom jag. Och jag dödar dem allihopa ifall jag blir det. Orkar verkligen inte med det nu sista veckan i skolan & några dagar innan julafton. 

Innan gjorde jag en sida på facebook med min blogg så GILLA den ni som läser min blogg! Tryck här så kommer ni dit. Nu ska jag göra något, hämta lite att äta.. Blev helt plötsligt väldigt hungrig haha..

fuck you for you make me fall in love with you.



Jag sitter och pratar med Emelie om lite old days, pinsama vi var. Kollar jag på min gamla blogg är det ju bara en massa inlägg om att jag vill ta livet av mig? Haha, skämmer ju fan ut mitt liv..
Jag tog nyss en ipren så min mensvärk börjar försvinna lite nu faktiskt, äntligen! Nu tänkte jag sy om lite kläder, om det går. Jag märker, haha..
Vilken härlig lördag, skulle kanske dragit ut med Omar ändå. Någon annan dag! Later

17e december 2011


Just nu i mitt rum!

Jag har precis städat mitt rum, ätit lite med familjen och nu tar jag det bara lugnt. Kan knappt andas, sån mensvärk jag har... Killar kommer aldrig förstå hur det är för oss tjejer!
Jag skulle egentligen sovit hos Anna inatt men hon ska iväg tidigt imorgon så vi tyckte inte det var någon stor mening.. Någon annan gång!
Nu ska jag platta håret och fixa mig lite, ingen aning varför men orkar inte gå här ofixad längre.
Vi hörs senare ♥

Det är såhär som jag känner, släpper taget. Det är slut..


Bild sen igår.

Godmorgon!
Jag och Amanda vaknade typ vid halv 2 idag. Så vi låg kvar i sängen & segade oss till nu typ, hon ligger fortfarande i sängen och jag sitter på golvet och letar bland mina väskor efter kläder men jag hittar ju ingenting. Lite irriterande faktiskt, min familj ska iväg nu så jag tänkte duscha och sen får Amanda fixa frukost så länge. Jag vet ingenting vad som händer idag, för ingenting verkar ju bli av? Men det märker vi.
Nu ska jag duscha, så vi hörs senare!

02.49


Med detta omogna videoinlägget säger jag godnatt!
Jag vet inte vad det är med mig nu heller.. Skrattar åt allting, men nu blev det tyst här.. Hehe, godnatt då!

big girls don't cry.


Jag och Amanda tidigare idag, ful bild.

Jag ligger med Amanda och små pratar lite om allt möjligt, vi tänkte gå och tvätta bort sminket snart & lägga oss i sängen och kolla på någon film. Efter det somnar vi, får se vad som händer imorgon. Om det blir som planerat eller om jag gör något helt annat.. Jag sitter och spelar upp skit omogen musik för Amanda som jag nyss hittade "En balle är alltid en balle" Haha! Jag börjar nog bli lite övertrött, harregud.. Vi hörs imorgon haha!

The real world.


Dålig cambild, gammal med.

Jag ligger i fotöljen i mitt rum nu & lyssnar på musik, har städat lägenheten och packat från mamma till pappa. Men det var visst några saker jag glömde, min kamera och mobil laddare tillexempel så när Amanda kommer vid 8 går vi dit så jag kan hämta det, jag sätter den på laddning också för min blogg har jag lagt lite åt sidan nu men eftersom alla prov är klara och allting börjar ordna till sig har jag tid att blogga igen!

Jag pratar lite med Elin nu så länge länk till hennes blogg här: http://www.imelinbitch.blogg.se
Och nu ska jag fortsätta prata med henne, och kolla busstider tills imorgon så vi hörs lite senare!

fråga inte mer nu.



Jag ska skriva detta inlägget sen lägger jag mig.
Jag vill inte ha mer frågor "Är du ovän med Hanadi?" "Ni var ju så bra vänner" "Vad har hänt?"

Ja, vi var bra vänner. Och jag kommer inte skriva ut på min blogg varför jag är ovän med henne det förstår ni väl? Det är väl mellan mig och henne inte mellan mig & henne + alla er?
Självklart slutar jag inte bry mig om henne för vi är ovänner, och jag tycker det är jobbigt men det är så det är. Och det får fortsätta vara såhär, vi kommer inte umgås mer. Och så är det, men det betyder ju inte att jag inte bryr mig om henne. Eller att det inte gör ont i hjärtat av vissa saker som påminner om henne..? För även om man "hatar" någon. Då har man ju faktiskt älskat innan, eller hur..?
Nu vet ni, och vi är ovänner & vi kommer inte umgås och det kommer aldrig bli som förut. Jag går vidare, hon också. Och så får det vara!

Nu ska jag sova, godnatt vi hörs imon!



jag vill se dig le igen.


Hello sexy!

Jag kom hem för en stund sen, riktigt stressig dag idag. Jag slutade skolan vid tjugo i 4 och vid halv 5 skulle Jag och Emelie vara nere i stan för vi skulle äta middag med Konfan. Vi sprang hem till mig efter skolan, jag fixade mig på 10 minuter sen sprang vi till bussen som jag såg köra iväg.. Men jag lyckades springa så den stannade faktiskt, och vi hittade dit vi skulle sen när vi väl var där hade vi riktigt roligt alliopa! Jag kan inte annat än att längta till Polen kommer bli galet roligt!! 
Nu ligger jag på mitt golv, ska rensa garderoben och duscha och ge lite jeans till mamma som hon ska tvätta tills helgen. Vi hörs senare!

+ Om ni har frågor, ställ dom i blogresponse orkar inte göra långa inlägg med svar här.

tävling!


Bild tagen från http://cjssong.se/
Hon har en tävling på sin blogg där hon lottar ut ett valfritt iphone skal, jag är med i tävlingen och man kan väl se om man har turen att vinna denna gången för den turen verkar jag aldrig ha!
Tryck här för att komma till inlägget.

15e december 2011


För över två år sen!

Jag sitter i skolan nu och har Svenska, vi har bara matte kvar efter svenskan sen så slutar vi. Riktigt skönt ska det bli, efter skolan drar jag hem en snabbis med Emelie och fixar i ordning mig. Vi tar nog bussen till stan senare med för det regnar, och vi ska äta med vår Konfirmations grupp så får mamma hämta mig efter. Och när jag kommer hem igen efter är det bara till att fixa till rummet, skulle hitta lite kläder igår och rensa men det slutade med att allting verkligen allt ligger på golvet över hela rummet. Bad for me.. Behöver packa med till pappa!
Så senare ikväll uppdaterar jag igen!

plus i kassan.

plusikassan.se

Detta är verkligen ett tips till er som bloggar, ni tjänar pengar hur lätt som helst! Jag tycker det var lite krabbigt i början men jag lär mig förstå mer och mer & det är en seriös hemsida, inget trams.
Ni kan ju alltid ge det en chans ialla fall! Tryck på bilden så kommer ni till hemsidan så står det hur ni kommer vidare!

new start, it's feel good!


Bilden är inte direkt den nyaste, men hade bildbrist.

Hej på er!
Jag har inte haft någon tid att blogga idag har haft sjukt mycket att göra, jag gjorde 2 prov idag i skolan som jag hoppas går hyffsat bra iallafall! Och efter skolan tog jag bussen ner till stan med Johanna vi tänkte göra vårt fotoprojekt till skolan men slutade med att vi inte orkade och satte oss på Donken och åt. Efter det gick vi runt och kollade i lite affärer, sen tog jag bussen hem till mig. Har precis varit hos min pappa och hämtat lite kläder som jag ska bli av med imorgon äntligen! Jag börjar mitt nya liv nu, känns himla skönt faktiskt! 
Imorgon glömde jag totalt bort att jag ska på julfest med min Konfa så drar nog ner till stan med Emelie efter skolan för kolla lite i affärer. Så det blir hur mysigt som helst! 


14e december 2011


Jag kände för lägga upp denna bilden, på världens vackraste kusin! ♥ I love you.

Men godmorgon då!
Jag vaknade för en stund sen och nu sitter jag i min säng & plattar mitt hår, ska sminka mig snart och sen leta upp något att ha på mig. Melina kommer ju sen också som vanligt innan skolan, tror dagen kommer bli bra! Vi slutar tjugo över 2 äntligen en tidig dag och då drar jag till stan med Johanna för Amanda är sjuk.. Och imorgon ska jag träffa min kusin, och fredag ska jag nog till Grand med Melina och sen sover Amanda hos mig. Och lördag ska jag träffa en person ♥
Jag klagar inte, sjukt härlig vecka med underbara människor!
Måste fixa klart mig nu, vi hörs senare!

13e december 2011 - lucia


Young, wild & free - Wiz Khalifa & Snoop dogg 

Jag ligger i min säng just nu och hjälper Amanda att rensa henes facebook, orkar inte mer nu när hon ändrar samtidigt då blir allt mitt förstört haha..
Jag ska iallafall öppna fönstret i mitt rum, kan inte andas här inne det blev så varmt helt plötsligt. Sen ska jag städa och locka mitt hår tills imorgon. Jag tänkte plugga lite också faktiskt! Så himla skönt ska det bli med jullov snart. Då ska jag verkligen leva livet fullt ut, sova länge träffa en massa underbara vänner & festa, och ha det riktigt riktigt härligt! Jag vet inte men kanske åker till Norrland med Amanda också ♥

Imorgon efter skolan drar jag till stan med Johanna & Amanda V för vi måste fixa lite saker till vårt skolarbete som jag tror blir väldigt bra faktiskt!

Malte in action!


Haha varje gång jag ser denna slutar jag andas, vi skulle bara testa en dans till idrotten ifall ni undrar varför vi alla kör på olika tempon. Men så kommer musik läraren in och undrar vad vi gör, så frågar han varför man ser oss i mobilskärmen. Haha!

 


don't cry because it's over, smile because it happened


Valborg

Jag har precis gjort min No labb så det känns väldigt bra, imorgon blir jag godkänd på det provet! Jag blev godkänd på Teknik inlämningen, på ett annat No prov & mitt betyg i idrott också. Jag är faktiskt stolt, nu ligger jag utmattad i min säng och lyssnar på lite musik & tar det allmänt lugnt. Ska plocka i ordning i mitt rum lite innan jag lägger mig i sängen och skickar in min Engelska bokressenssion & läser på lite om No. Det är så himla mycket nu i skolan jag kämpar för mina betyg därför tar jag inte bloggen i första hand!
Vi hörs ♥

mitt hår..




Jag tänkte berätta lite vad jag gör med mitt hår, för det är väldigt många som har frågat det nu..

Jag gör faktsikt inte så mycket alls, det var en tjej som undrade om jag använder hårförlängning eller om det är mitt naturliga och om isåfall det är mitt naturliga hur fick jag det så långt?
Och håret det är mitt naturliga, jag använder väldigt sällan hårförläning och när jag har den så är det mest för att göra håret tjockare för den är exakt lika lång som mitt naturliga hår, om inte lite kortare.

Jag vet inte heller vad jag gör för att få mitt hår långt, jag klippte mig senaste gången under sommarlovet och då blev jag helt knäckt för det gick till brösten precis. Väldigt kort för mig om jag får säga det.. Men det har växt fort, nu går det till mina revben nästan under dom. Jag tänkte toppa håret snart faktiskt, bara lite denna gången. Men för att det ska växa fort, jag vet inte vad jag gör. Det bara blir så, jag plattar mitt hår nästan varje dag, och det sliter väldigt mycket.. Jag fixar och trixar med det hela tiden men jag verkar ha ganska tjockt hår som tål mycket.

Men jag borde nog se till att ta hand om det mer, fast jag brukar lägga olivolja i hela håret 1 gång i månaden om jag ändå bara ska vara hemma en dag. Vi säger att det är en söndag, då sätter jag det i håret kanske klockan 5 på eftermiddagen sen sköljer jag ur det vid 10 på kvällen. Man måste ta schampo 2 gånger då eller mer, för det inte ska bli "fettigt" sen balsam och allt det dära. Sen hårinpackning använder jag 1 gång i veckan ungefär.. Och efter varje gång jag har duschat sköljer jag håret med iskallt vatten en sista gång innan jag har duschat klart. För jag har hört att det är bra för blodcirkulationen i hårbottnen, men jag vet inte. Jag tror ju på allting jag hör.

Men färga inte ditt hår för mycket, platta inte hela tiden om du använder dig flitigt av plattång eller något liknande se till att du använder värmeskydd! Sen kan ni ju testa detta med olivoljan och kallt vatten. Hårinpackning är också väldigt bra!


12e december 2011


Inte den nyaste bilden direkt, men den är söt.

Jag sitter i skolan nu och har svenska, har redan hunnit med 3 lektioner idag så nu är det bara idrott, no och so kvar innan vi slutar. Ganska skön dag faktiskt!
Jag hade svårt och somna igår kväll, låg och tänkte på allt och inget.. Och jag var lite ledsen med, men idag hjälpte Emelie mig så det ordnade sig. Är väldigt glad!

Melina kom till mig i morse, så snackade vi ut om allting innan vi drog till skolan kärlek till den tjejen!
Jag slutar tjugo i 4 idag, tänkte gå hem efter skolan faktiskt och skriva klart massa bokresenssioner som jag ska skicka in innan klockan 12 inatt. Vi har även inställd spanska imorgon vilket betyder att vi ska inte ha spanska prov. Vilken jävla tur man har ibland! Men nu ska jag fortsätta läsa min bok så hörs vi senare när jag kommer hem!
Take care ♥


10e november 2011


Bild från igår.

Godmorgon!
Jag blev väckt vid kvart över 10 idag för jag och min mamma skulle till kyrkan. Jag kunde inte ens öppna mina ögon, så trött var jag.
Sen fixar jag mig lite, och vi åker ner till kyrkan.. Och när vi kommer ner dit visar det sig att det börjar klockan 11 så det var lite surt. Men vi åkte hem igen åt nybakta frallor och sånt innan vi åkte ner igen.
Jag satt i kyrkan i 2 timmar, hur segt som helst. Men nu är jag iallafall hos Hanadi som jag inte träffat på ganska länge, sen hämtar mamma mig så ska vi handla. Och vill egentligen hinna med att träffa Emelie och Filip idag innan han åker, så vi får väl se hur dagen blir. Nu ska jag va lite social med min bästis, puss


jag berättar hela historien om..

..När jag blev tagen av polisen.

Det är så himla många som har frågat mig det nu, så jag tänkte berätta exakt hela historien så behöver jag inte höra massa mer frågor om det sen.
När jag gick i klass 6 så umgicks jag med en tjej, och vi var väldigt ofta på stan. Och ni vet hur det är att gå runt i affärer utan att ha pengar, så vi bestämde oss en dag för att göra det. Sno något och se om vi lyckades.
Vi började med smycken, och det är en så sjuk känsla när man gör något sånt. Spänningen om jag ska säga så, för man vet att vi kan åka fast nu.

Vi tog varsitt armband från Bik Bok och vi klarade det, ingenting hände. Vi började ta mer och mer grejer, tillslut blev det som en vardaglig rutin. Och min mamma undrade hela tiden hur jag kunde ha så mycket kläder jag sa "Jag fick denna idag av den personen och den och den" Och vems föräldrar håller reda på exakt allting vi har i våra garderober? Antagligen ingen.

Och eftersom detta var en daglig rutin för mig, som jag höll på med väldigt länge.. Ett halv år, kanske mer så kunde jag inte heller sluta. Jag tog väldigt mycket saker, och väldigt dyra saker också..
Men ialla fall två dagar efter min födelsedag den 9 maj. Jag hade precis fyllt 13 två dagar innan, även på min födelsedag tog jag grejer.. Sjukt!

Jag kommer aldrig glömma dagen jag åkte fast, jag var med min kusin på Samarnkand. Det var första gången för henne och vi gick runt överallt, massa olika affärer. Vi tog en massa, sen inne på OnOff hade en cevil följt efter oss under hela dagen typ. När vi kom ut från OnOff kommer 2 vakter och tar tag i oss.
Vi börjar gråta hur mycket som helst och får gå till ett litet rum, där kommer 2 poliser och våra föräldrar.
Sen får vi gå tillbaka med alla grejer till affärerna, jag kommer aldrig glömma denna dagen!


You know i do my best, i'll try so hard.


Två bilder på mig som jag tog ikväll.

Just nu ligger jag i sängen & äter lite godis, tänkte gå och tvätta bort mitt smink nu sen byta om och krypa ner under täcket. Jag är ganska trött, vaknade tidigt och har haft fullt upp exakt hela dagen. Vi hade gäster innan med Colin och hans familj, hans familj. Men det var faktiskt roligt, jag och Colin kollade på Paranomal Activity & Hall Pass. <- Jag rekomenderar! Sjukt rolig var den haha.

Imorgon blir det kyrkan vid 10 på morgonen med min mamma, hoppas att hon glömmer bort det så jag kan sova ut istället. Jag har inte gjort det på hela helgen, så det är verkligen en stor tumme ner.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket så vi hörs!


Frågestunden del 2

Inte världens bästa kvalle men det duger, och jag fick stressa för innan pratade jag tydligen för länge så det gick inte att ladda upp. Men här har ni del 2!

 


10e december 2011


Världens bästa chokladmilkshake

Godmorgon!
Jag blev väckt vid 10 för jag skulle ut med Joel och ta lite bilder på bilen som vi la ut på blocket innan idag. Sen skyndade jag mig för att hinna göra mig i ordning innan vi åkte till Grand med hela familjen. Jag vill nog aldrig göra det mer, mina bröder gnällde och tjurade sen mamma råkade sätta handväskan i bajs så hon fick det på sina tights haha allting var helt kaos. Joel letade efter skjorta och slips, kräsen är han med. Men tillslut hittade han och vi satte oss & tog varsinn glass på glass café't som finns där.
Nu har vi iallafall nästan sålt bilen, det kommer en kille imorgon och köper den antagligen & jag får lite av pengarna för mitt slit jobb.
Vi ska iväg och handla snart med massa godis, chips & läsk tills ikväll vi får gäster. Skulle egentligen stuckit iväg och festat med mina vänner, men eftersom deras son följer med han är 1 år äldre än mig så ska jag va social med honom.
Vi hörs senare, som ni förstår har jag mycket och fixa idag!

Dag 30 – När jag blir stor.


Kenza på bilderna

Ingen kan ju veta vad som händer när man blir "stor" det märker man ju med tiden. Men jag måste kämpa på med skolan för att bli något över huvudtaget. Men jag skulle vilja gå i Kenzas fotspår, hon verkar ha ett härligt liv driver en av Sveriges största blogg. Hon har en fin lägenhet lagom stor med sin pojkvän, och hon reser mycket och lever livet. Hon är även modell. Så det skulle inte vara helt fel att gå i hennes fotspår, alla lyckas ju inte precis men jag vill iallafall ha det bra när jag blir stor. Jag ska få bra jobb och ett fint liv att njuta av. Och jag vill att min släkt och mina vänner ska leva länge & riktigt lyckligt! ♥
Känns ju nästan lite sorligt att detta var min sista dag i 30 dagar, men jag klarade alla!

fredagens drog

Sweetest girl - Wyclef jean ft. Akon & Lil Wayne

Även om vänskapen dör ut så finns alltid minnena kvar..


- Jag älskar dig

9e december 2011

Jag har verkligen bildbrist just nu, men det fixar jag senare!

Jag är hemma från skolan nu, åt nyss pizza sen igår. (Som vanligt) men detta var första gången idag jag kunde äta, som ni säkert vet stack jag till tandläkaren innan. Och där lagade jag 2 tänder för första gången i mitt liv, det gjorde inte ont men var mest obehagligt och efteråt hade jag bedövning i hela munnen så kände mig så ful.. Uppsvullen, kunde inte äta eller något men nu är det som vanligt igen.
Jag fick reda på mitt prov idag i matten och så fick jag ett F igen.. Jag blev hur besviken som helst, trodde verkligen jag klarade det för det kändes bra men tydligen hade jag väldigt fel..
Nu ska jag städa här hemma innan jag går till mamma, måste plugga ihjäl mig också men det orkar jag inte nu, får se när jag gör det.. Vi hörs senare!

Dag 29 – Mina ambitioner

Det är ju typ samma som mina drömmar? Och framtiden och allt det dära, orkar inte ens svara på detta haha..
Och jag vet inte om ni ser mina gamla inlägg i 30 dagar men jag ser iallafall inte alla, men dom finns vet bara inte varför dom inte vill synas..

makeup

Lägg märkte till att mitt löshår ligger där och hårar ner + pringles sen helgens kalas..

Jag fick en fråga i min frågestund om jag kunde visa allt smink jag använder mig utav och visa hur jag sminkar mig. Jag orkar inte göra en video just nu hur jag sminkar mig, utan det kommer någon annan dag. Men jag sminkar mig lite olika, men detta är iallafall vad jag använder mig utav nu för tiden för det mesta. Ibland även eyeline & lite annat smått och gott.
  • Jag börjar med att använda mig utan en täckande foundation, bara under ögonen och där det behövs.
  • Sen tar jag puder i hela ansiktet, använder mig utav ett från H&M och det är faktiskt väldigt bra & då har jag den svarta puder borsten som också står en 2a på.
  • Sen tar jag rouge, från H&M det också haha, då använder jag den lila rouge borsten som det står en 3a på.
  • Sen tar jag mascara, som är hur dålig som helst.. Måste köpa ny, finns en jag älskar men har inte råd för tillfället.
  • Och sist av allt tar jag och fyller i mina ögonbryn med ögonbrynspenna som är riktigt bra! Och självklart använder jag lippsyl från Apoteket, men det behöver jag inte ens skriva med. För det går jag aldrig utan!

8e december 2011


Idag i skolan, jag dödar Emelie haha!

Jag kom hem för en stund sen och nu softar jag, min pappa sprang nyss ner och skulle hämta pizza.. Gott eller vad?!
Det var faktiskt ganska roligt idag i skolan, vi hade hemkunskap då gjorde vi hemmagjord pizza också haha.. Den var hur god som helst! Sen hade vi prov i No då fick vi julmust, pepparkakor & skummtomtar. Och jag tror provet gick bra. Sen hade vi matte prov idag med och jag tror faktiskt det också gick bra. Och fick tillbaka en inlämning från Tekniken och jag blev godkänd i den, så nu är lite av all min press borta. Har bara endel andra saker att fixa innan det är jullov och jag längtar ihjäl mig ska göra så himla mycket och verkligen njuta. Men nu kom min pappa med pizza som luktar gott i hela hallen så ska gå och äta!
Vi hörs senare!

A job is what we do for money, work is what we do for love.


Så sjukt fin låt!

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat, ska ta lite nässpray så jag kan få känna känslan av att andas sen ska jag fixa i ordning mig innan jag drar till skolan. Jag tror dagen börjar med matteprov jag kan inte annat än att be till gud att jag klarar det, verkar inte spela någon roll hur mycket jag pluggar jag verkar ändå aldrig kunna.. Typiskt.

Jag slutar skolan tjugo i 4 då är jag nog med Amanda eller så pluggar jag helt enkelt eller går förbi min mamma en sväng och pratar med henne, jag får se lite vad som händer. Men nu är klockan 7 och jag börjar tjugo över 8 så ska fixa i ordning mig nu innan jag drar. Vi hörs!


word

Tänk om kärlek var lite mer som en volleyboll match, allt du behövde göra är att ropa "min" så backar alla andra undan.

"Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att små tjejer med cancer också kan känna sig fina"

Du säger att jag är som luft för dig, alltså behöver du mig för att överleva.

Att vara singel betyder inte att man är svag, det betyder att du är stark nog att vänta på den du förtjänar!

Playa inte runt för mycket.. För tillslut kommer du fastna för någon som redan kan din lek.

Gråt aldrig över en person som sårar dig, säg bara "Tack för du ger mig chansen att hitta någon som är bättre än dig"

När ditt ex säger "Du kommer aldrig hitta någon som mig" upprepa då och säg "Det är precis det som är meningen"

Dag 28 – Det här saknar jag mest.



Tiderna när man var liten..

Allting var ju så himla lätt då, nu är det så mycket press på allting. Speciellt skolan den dödar mig, jag har pluggat hela kvällen och om jag inte får godkänt imorgon skjuter jag mig själv. Nej det gör jag inte men jag blir besviken, men då är det bara att fortsätta kämpa som tusan till vårterminen istället!
Så jag saknar nog mest tiderna som liten, även om jag minns att dom inte alltid heller var dom bästa så var det ju mycket lättare än nu iallafall..

pluggar

Just nu

Om ni bara visste hur många videor jag spelat in nu till frågestunden del 2. Men hela  tiden är det något som förstör, första gången kom min pappa in och började tjaffsa med mig.. Andra gångerna upptäckte jag att det inte funkade det var ju inget ljud och det hackade. Sjukt arg är jag, så jag får försöka fixa det imorgon istället eller i helgen!
Jag har 2 stycken prov imorgon, så ni förstår säkert att jag inte har tiden till att blogga. Jag måste stänga av datorn nu och plugga förresten har jag inget annat val för min pappa stänger av internet nu så måste skynda mig!!
Vi hörs imorgon, puss ♥

7e december 2011


Bild sen sommras, och igår tappade lill skiten sin första tand!

Godmorgon!
Jag kom precis hem, sov hos mormor igår natt också så hon hämtade mig vid tio tiden hos pappa.
Men hon skulle börja jobba vid 2 idag så hon körde hem mig innan, jag ska ta det lugnt plugga lite sen vid halv 5 ska jag på konfirmation. Mamma hämtar mig efter så åker vi till Apoteket och köper lite saker jag behöver, bland annat halstabbletter och nässpray så jag kan överleva.
Jag bloggar lite sämre nu för jag är sjuk, och då har jag inte orken att springa runt & ta en massa bilder. Hoppas ni förstår!
Vi hörs senare, time to work

Dag 27 – Min favoritplats.


Halmstad.

Jag är ju där varje sommar, och min pappas systrar har varsinn stuga där. Eller en har stuga & den andra sommarhus, så ganska mycket av sommaren är jag där. Jag älskar det stället, självklart roligare när jag har med mig en kompis. Men det är verkligen hur fint som helst där, och när jag är i stan och shoppar är den sjukt mysig så jag hittar allting där. Så min favoritplats är nog Halmstad. ♥

snö


Utanför mitt fönster i morse

Jätte mysigt att vakna så är det ännu mer snö, verkligen på tiden. För hellre snö än massa regn..
Iallafall nu är jag hemma hos pappa och ska kanske tillbaka till mormor sen igen eller stannar jag här inatt. Blir ingen skola för mig imorgon men måste ner till konfan på kvällen så får ta en alvedon.
Men nu ska jag fixa lite låtar till min mobil, så vi hörs senare!

6e december 2011

Godmorgon!
Jag har inga bilder här och från min mobil verkar datorn inte vilja ha några bilder, men jag ligger på soffan nu stannade hemma idag inte för jag ville det men mormor tvingade mig eftersom jag har feber. Så tänkte mest bara skriva så ni vet att jag lever, ni får mer bloggning när jag kommer hem idag.
Och alla kan ju vara gulliga att uppdatera sina bloggar extra mycket så jag har något att göra idag :)


huvudvärk..


Bild sen sommaren, och nu snöar det här i Växjö haha..

Jag kan inte blogga mer idag, mår för dåligt. Ligger på soffan hos mormor och ska lägga mig snart, så sjuk är jag ännu värre sen skolan idag så jag får se hur det blir imorgon. Men ska stänga av datorn nu, har hur mycket huvudvärk som helst så vi hörs imorgon.
Godnatt ♥

Dag 26 – Mina rädslor.

Jag har lite rädslor, jag är grymt rädd för små kryp..
Jag är även rädd för vissa vuxna människor när dom blir fulla, och vissa män speciellt nu när jag läst boken "Såld" jag läste faktiskt ut den nyss på en dag. Och jag har aldrig förstått mig på hur sjuka vissa människor är och det är inte bara sånt som är skrivet i böcker & som man ser på filmer, utan det finns tyvärr och jag vet det själv..
Det är nog mina rädslor, även att bråka med någon nära till mig får mig att bli väldigt svag.

jag är hemma från skolan nu.


Bilder sen idag med Johanna http://www.jjohannawahlberg.blogg.se & Emelie http://www.emeliefriman.devote.se
Jag är hemma nu, har haft en sjukt rolig dag i skolan idag faktiskt. Gick i morse även om jag är sjuk som jag vet inte vad.. Nu är det ännu värre, kan inte andas har ont i halsen & allting är dåligt nu faktiskt. Inte nog med det så har vi hur mycket grejer som helst denna veckan i skolan så bloggen kanske inte blir exakt lika uppdaterad som vanligt, men skolan går före nu innan betygen!
Jag ska packa lite sen hämtar mormor mig så sover jag där inatt, behöver vila nu sist jag va såhär förkyld fick jag åka till sjukhuset och få pencelin för halsfluss. Vill verkligen inte ha det igen. Ska läsa en jävla massa böcker också tills fredag så jag får något betyg. Läser en nu faktiskt, "Såld" heter den. Hur hemsk som helst..

5e december 2011


Hur dålig webb bild som helst, ni får bättre efter skolan!

Godmorgon!
Jag har precis fixat mig, ska bara leta upp några kläder sen drar jag mig mot skolan det snöar hur mycket som helst ute också..
Men hellre snö än regn, fast allvarlig talat trodde jag inte vi skulle få någon snö men här är den haha.
Jag är skit förkyld också, tänkte stanna hemma idag men ska kämpa nu dom sista veckorna innan jullovet så  jag drar mig mot skolan ändå, duktigt duktigt.
Måste fixa klart lite så hörs vi senare, take care ♥

Fuck hela skiten


We♥it

Jag har försökt sova hur länge som helst nu, klockan är nu 5 i halv 1 och ska försöka sova igen.. Jag kan inte ens andas eller något, har ont överallt och mår illa. Jag orkar inte bli sjuk igen, har varit sjuk så himla mycket nu på senaste tiden.. Dåligt imunförsvar
Jag får se hur jag är imorgon när jag vaknar om jag kan dra mig mot skolan eller stannar hemma och pluggar till matteprovet denna veckan. Det märker jag, men nu ska jag lägga mig..
Emino - ett polis problem - tung

i'm waiting for the moment i can show you..


Jätte gammal bild, vilket babyface..

Detta blir mitt sista inlägg idag, ska lägga mig snart. Mitt humör är helt nere, sur är jag. Och sjukt besviken så för tillfället vet jag inte vad jag ska göra.
Imorgon börjar jag vid 9 och slutar tjugo i 4. Ganska lång dag men jag klarar mig, har inte bestämt ännu vad som händer efter skolan det märker jag väl.
Men godnatt då, sov så gott!

wordless..

Watch in 480p

Jag såg att väldigt många lagt ut denna och jag fattade inte vad det var för något, så kollade jag nyss.. Man får ju tårar i ögonen och jag känner mig helt ordlös. Tycker så himla synd om honom så jag vet inte ens vad jag ska säga.. ♥

it will rain

Nu stack Hanadi hem, känner mig hur död som helst sen igår så nu ska jag hoppa in i duschen & ta en lång lång dusch sen äta lite. Be om pengar så jag kan gå iväg och köpa halstabletter kan knappt prata, och sen sprack mina läppar nyss också kan inte ens le längre så ont jag har..
Tänkte sen bara bädda ner mig i sängen och kolla på film, imorgon är det skola igen som vanligt men nu är det bara ungefär 2 veckor kvar till jullovet, hur skönt som helst!
Fucking rättstavning?

Dag 25 – Min favorit film och låt.


A walk to remember

Riktigt bra film, fast ganska sorlig men jag älskar alla såna kärleksfilmer & skräck såklart, så det är nog en utav mina favoriter!
Och min favorit låt är 2pac - ghetto gospel som jag haft som favorit hur länge som helst nu!

4e december 2011


Hothothot!

Jag vaknde nyss med Hanadi och Amanda. Jag har legat med halva mig utanför sängen så jag ramlade nästan ner och så vänder jag mig om och ser att Amanda ligger intryckt i sängen och Hanadi tar all plats sen på morgonen är det hon som klagar på att de inte finns någon plats..
Nu ligger jag iallafall och käkar chips, helt torra läppar har jag ont som fan och min hals ska vi inte ens prata om..

Since sex got easier to get, but love got harder to find.


happy


Min statistik igår!

Riktigt roligt att den går uppåt, fortsätt såhär!
Nu ska jag tvätta bort mitt smink, sen ska vi väl lägga oss antar jag. Iallafall börjar jag bli riktigt trött, förmodligen dom också eller Hanadi sitter och dunkar arabisk musik, vi kan nog inte ligga alla i min säng inatt så tror vi tar min brors säng eftersom ingen är hemma, skönt!
Vi hörs imorgon, godnatt ♥

FRÅGESTUNDEN DEL 1

 


Dag 24 – Det här får mig att gråta.


Två bilder sen min gamla blogg, last year..

Det är väl olika? Jag gråter oftast inte när jag slår mig, även om jag får riktigt ont. Och jag gråter verkligen inte ofta framför folk även om jag är sårad utan jag visar mig mer arg. Men jag brukar gråta när jag bråkar med en speciell person. Och när jag bråkar med mina vänner eller min familj, eller när allting går åt helvete helt enkelt.
Gråter inte ofta längre, men ibland måste ju alla gråta annars funkar det inte!

mys med mina tjejer


Detta är vad vi ska äta ikväll!

Jag är hemma nu med Hanadi och Amanda dom ska sova hos mig inatt, riktigt mysigt!
Vi har gjort lite grejer idag jag och Hanadi jag färgade hennes hår och hon färgade mitt, men eftersom jag har svart blev det inte så bra de syns mest skillnad längst upp på huvudet så vi köpte en till hårfärg som vi ska ha snart! Hoppas det blir bra, för den är blond.. Vi märker haha :)
Jag tror iallafall att kvällen blir riktigt mysig och lyckad, kärlek till er två! ♥
Och stor puss till er andra, och senare kommer min frågestund upp wopwop, glöm inte checka in senare!

3e december 2011


Fixade ihop lite bilder snabbt, så.. ;)

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen, och nu ligger jag i sängen och mina bröder sitter i fotöljen och spelar på min mobil.
Jag ska snart gå ner och äta frukost sen ska vi åka till Maxi eller något för jag ska köpa hårfärg.. Funderar starkt på bild 3 tycker det är så jävla snygg färg!
Jag får hoppas håret blir bra, för just nu känner jag mig en aning nervös jag har bara färgat mörkare alla gånger så nu blir det lite ljusare hoppas på bra resultat annars vet jag inte vad jag gör..
Vi hörs senare!

angelicamussa -

Dag 23 – Det här får mig att må bättre.



Väldigt mycket olika saker får mig att må bättre, men att jag har underbara vänner som jag verkligen älskar. En underbar familj, som bryr sig om mig. Finaste släkten, allting är bra faktiskt. Sen finns det ju självklart endel saker som man inte mår så bra av men så kommer det ju alltid vara. Livet är ju upp och ner, inte alltid upp även om man önskade det!

i'm into you

Bild sen tidigare idag

"When life give you a hundred reason to cry, show life that you have a thousand reason to smile"

slit jobb..


Ändrat om en aning!

Jag har precis duschat nu, ligger på golvet helt slut jag och min bror fick ett ryck innan och rev ut datorn & allting ner till källaren och la in allt i förrådet. Och det vägde ju inte lite heller, där nere var det hundra bildäck vi behövde flytta och en massa kartonger & hur mycket skit som helst. För att få ut en fotölj som vi sen inte fick ut genom dörren så allting tog oss typ 2 timmar men nu är vi äntligen färdiga och han ligger i fotöljen och spelar på min mobil jag ligger här och bloggar, hur mysigt som helst blev rummet. Ska visa bättre bilder imorgon!
Och frågestunden kommer upp senare inatt eller imorgon för det var lite annat som tog min tid helt enkelt.
Vi hörs senare, kyss ♥

sista chansen

Jag svarar ikväll, så det är er sista chans att fråga nu innan jag avslutar frågestunden!
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN

2a december 2011


Snabb bild i morse

Jag sitter och har So just nu, är ganska trött idag & har väldigt ont i min hals + brände min mun igår när jag åt..
Jag slutar 20 över 2 idag då följer Melina med mig så ska jag packa för ska ju till pappa denna veckan. Kommer bara behöva stanna hemma denna helgen också sen blir allt som vanligt. ÄNTLIGEN!
Men vi hörs senare
angelicamussa -

världens finaste



Mamma kom hem för en stund sen och hade med sig denna till mig, hon är fan världens bästa ♥ lovelove!
Jag har iallafall städat hela mitt rum, fixat bland sminket så jag slipper ha en utmaning varje gång jag ska sminka mig för jag får smink på hela handen och under naglarna så äckligt.. Men nu har jag fixat allting, så det är clean!
Tänkte hämta lite fika och sitta här en stund till innan jag sen somnar. Idag ska jag försöka ha stängt av datorn vid 12 orkar inte komma till skolan som en zombie varje dag haha!
Men vi hörs imorgon, och statistiken är på topp kärlek till er alla!

ögon fulla av liv




För en liten stund sedan! Lite irriterade bara att ljuset i mitten släcktes precis när skulle ta bilderna och ville inte tända sig igen. Men, det funkar!

Jag har precis satt in allting i diskmaskinen och fixat lite i köket, passar mina bröder nu och har precis fixat mat som vi åt. Nu ligger jag i soffan och min bror bredvid mig och kollar på Bolibompa och min andra är hos pappa.
Jag känner mig hur trött och seg som helst, så ska vänta tills Joel kommer hem och då tänkte jag hoppa in i badet och ta det lite relax innan jag städar rummet och pluggar lite smått tills imorgon!
Vi hörs senare, ska vara lite social med min bror!

Dag 22 – Det här gör mig fundersam.

Ganska mycket som gör mig fundersam, finns ju sjukt mycket grejer..
Men en sak jag tänker på mycket nu är en sak som jag inte kan berätta ännu, men ni kommer få reda på det. Jag kan ärligt säga att jag är så sjukt jävla stolt!

If you love something, let it go and be free.. If it comes back, it's yours.


Nästan bud på att färga tillbaka, eller ljusare

Jag sitter i skolan nu, spanska igen som vanligt haha.. Efter denna lektion har vi en hål timme sen hemkunskap och då ska vi laga pizza så sjukt gott!
Jag slutar tjugo i 4 och då ska Hanadi med mig en liten stund och jag ska passa mina syskon ikväll för mamma ska på julfest med sitt jobb och Joel slutar jobba sent.
Tänkte göra kycklingsallad och vitlöksbröd till oss ikväll, sen sätta på julkalendern till dom och inviga 1a advent.
Grymt mysigt!
Vi hörs senare, ta hand om er ♥

1a december 2011


Mer än ett halvår sen

Jag måste bara slänga upp ett inlägg, det är ju December nu, tiden bara rullar iväg!
Jag hoppas denna månaden blir bra för det är ju både Julafton och Nyårsafton och sen får vi ju inte glömma det älskade JULLOVET!
Jag har tvättat bort sminket, ska byta sån väska jag har sminket i till en som inte kladdar och städa liten snabbis sen krypa ner i sängen och sova. Känns himla skönt att tekniken är klar, så nu är det en sak mindre.  På fredag gör jag mitt matteprov och nästa vecka är det bara en massa prov jag ska göra!
Men vi hörs imorgon, godnatt! ♥

RSS 2.0